Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот metodito » 07 авг 2025 20:41

Странджата написа:
Сложен въпрос. Народопсихологически.

За народопсихология спря да се говори още преди да си се родил. Смени парадигмата, може и концепта.

Кога съм се родил, не го мисли. Преди да свърши съм се родил. Не го мисли. И с парадигмите и с "концепта" (каквото и да е това), съм наясно.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 07 авг 2025 20:52

helic написа:
metodito написа:
Кремъл никога не е добър бил във външната пропаганда.

Методи, ти да не си роден след 1989та, та си изплющял подобна яка глупост

Не, не съм. А ти? Руснаците са дървени в пропагандата. Винаги са били. Във външната. Виж, на руски е друго. Да се потресе човек. А другата е навсякъде. Ама на нея се закачи друго поколение.Мен никоя от двете не ме закачи, моето и съседните поколения. . Все ми е тая Та, кога каза, че си роден? Преди 1989?

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 08 авг 2025 19:09

Колкото и да ме е гнус ще драсна няколко реда в гнусната русоробска и комунистическа тема с Тошето Живков до край !

На някой прави ли му впечатление на Сангаре, как му се свири в нашата кочина и в евротурнирите ?
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 08 авг 2025 20:38

Еднакво се свири. В 99% от случаите, Сангаре пада от вятъра.

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 08 авг 2025 21:12

Не е много еднакво,но в Бг той пада много често,естествено и противниците си позволяват по-груба и свободна игра спрямо него и оттам ,може би идва разликата.
В Европа се старае да не се олива
САМО ЛЕВСКИ!

Plamen_i00
Контакти:

Мнениеот Plamen_i00 » 08 авг 2025 22:49

Kotooshu написа:Колкото и да ме е гнус ще драсна няколко реда в гнусната русоробска и комунистическа тема с Тошето Живков до край !

На някой прави ли му впечатление на Сангаре, как му се свири в нашата кочина и в евротурнирите ?

Интересно ще е ако има статистика. В единия мач срещу Брага броих отсъдени нарушения срещу него. По някое време стигнах до 4 или 5 и си помислих, че у нас едва ли е получил толкова свирени фалове в един мач и срещу най-грубия отбор. Какво излиза - че защитниците на Ботев Враца и Черно море са по-добри футболисти от тези на Брага и се справят със Сангаре по-чисто.

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 08 авг 2025 23:29

Plamen_i00 написа:
Kotooshu написа:Колкото и да ме е гнус ще драсна няколко реда в гнусната русоробска и комунистическа тема с Тошето Живков до край !

Интересно ще е ако има статистика. В единия мач срещу Брага броих отсъдени нарушения срещу него. По някое време стигнах до 4 или 5 и си помислих, че у нас едва ли е получил толкова свирени фалове в един мач и срещу най-грубия отбор. Какво излиза - че защитниците на Ботев Враца и Черно море са по-добри футболисти от тези на Брага и се справят със Сангаре по-чисто.

Смея да твърдя , че тук го ритат здраво, надявам се, че по малко ще пада сам.. но разликата е потресаваща в нарушеният тук и евро мачовете.
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

scooool
Контакти:

Мнениеот scooool » 09 авг 2025 00:24

Нещо за треньора няма ли да кажете? Аз уважавам предишния набор треньори, но играхме отвратително. Сега си играем като средностатистически роботизиран отбор, и дори още не мога да повярвам, че в неделя ще играем 9 мач този месец. Шапка долу за щаба, а бях готов да сложа пари, че ще почнем сезона с Топчо примерно!!!!

Plamen_i00
Контакти:

Мнениеот Plamen_i00 » 09 авг 2025 00:38

scooool написа:Нещо за треньора няма ли да кажете? Аз уважавам предишния набор треньори, но играхме отвратително. Сега си играем като средностатистически роботизиран отбор, и дори още не мога да повярвам, че в неделя ще играем 9 мач този месец. Шапка долу за щаба, а бях готов да сложа пари, че ще почнем сезона с Топчо примерно!!!!
Харесваме си треньора и отбора, но вече не смеем да се зарадваме с цяло в сърце и да сме оптимисти в дългосрочен план. Ако няКои решат, че тази ситуация не е добра за олигархията в страната, ще звъннат един телефон на някой от тримата глупака начело, ще наредят само да се забавят заплатите с 2 месеца и всичко ще си ЕПМ.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 09 авг 2025 03:06

scooool написа:Нещо за треньора няма ли да кажете? Аз уважавам предишния набор треньори, но играхме отвратително. Сега си играем като средностатистически роботизиран отбор, и дори още не мога да повярвам, че в неделя ще играем 9 мач този месец. Шапка долу за щаба, а бях готов да сложа пари, че ще почнем сезона с Топчо примерно!!!!

Вельо тепърва ще разбира къде се е натресал. Като падаш: "Що падаш?", като бие, "Що биеш?".

Лично на мен доста ми допада "Левски" при Вельо. Тук има едни агенти, където говорят за модерен футбол. Аз съм буквалист и не приемам този термин. Няма "стар"/винтидж и модерен футбол. Но има нещо, което е "актуален" футбол. В различни периоди това е било тоталния футбол, катеначото, тикитаката и тъ нъ.
И "актуалният" футбол не ме кефи за гледане. Вельо го е не блъскала топката по главата щото не е бил футболист и вероятно разбира... актуалните тенденции в европейския футбол, говорейки за "пространствата". Единият отбор търси пространства, другият - затваря. И се получава едно набикаляне около наказателното, едно гнъсене на топката, нискорезултатни мачове. Ако са си написали добре домашното треньорите, а играчите са тактически ок, то се получава мач, къде както казват американците: "Все едно да гледам как боята по стената съхне". Има винаги доза презастраховане. Няма фантазия, няма емоция. "Правилен футбол". Печеливш. Но грозен. В този смисъл, Вельо е "модерен" треньор.

Върни се в “Левски”