Левски: Трансфери, лятна подготовка и контроли

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

tmanolov
Контакти:

Re: Левски: Трансфери, лятна подготовка и контроли

Мнениеот tmanolov » 06 авг 2025 12:32

Aronaks написа:
SANSIRO7 написа:Извинявай, но ти на колко си? На 14? Наричаш другите тролове, после себе си, спориш сам със себе си ли? Аз само ти казвам да зачиташ чуждите мнения, когато са в рамките на добрия тон, а ти прави каквото искаш. Моето мнения за матрЯла, от много време е отрицателно.

Хехех, много ми се иска да бях на 14, но не съм за съжаление. А ти щом не разбираш какво искам да кажа с написаното, по-добре не си прави труда да коментираш.

Виж, миланистчето не е лош човек, но е облъчен - не е от троловете, а от онези, които в омразата си към едните, са склонни да простят всичко на другите. Има го в много области, не само при нас - аз например мразя шумадийската измет, ерго пофкрепях и се кефих на макс на войната в Косово, когато НАТО ги смаза, макар да нямаха никакво право да го правят и да нарушиха суверенитета на международно призната държава (нещо като орките сега, но без последствия). Обаче на мен не ми дремеше, важното беше, че србе бяха на врбе (и още се кефя).

така и сред двете крила има тролове, но има и такива, които просто мразят другите, затова подкрепят противника им. Аз например мразя г.з. от 1994 и не мога да го трая, но никога няма да подкрепя и отрепките в секБтор, затвоа се пробвам да съм обективн в субективността си. Г.з. минава на магия между капките, да видим докога ще успява, защото за мен пътят с него наело е предначертан - очеизваден и неизбежен фалит, засега отложен във времето. дано греша, но надали!
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

csimoen2
Контакти:

Мнениеот csimoen2 » 06 авг 2025 13:07

tmanolov написа:
Serafim написа:
mikata написа:Мислович май ще го махат.

Май и по-добре. Колко време е вече в отбора и не се приспособи. Ето, Търдин изкара пролетта предимно резерва, но от началото на сезона захапа и играе силно. А Мислович когато трябваше пропусна да се докаже.
Иначе има поглед над играта и пас, но рядко му се получават. По-добре някой, който ще прави разликата.

аз още чакам да изкараме пари от някой от доведените от експертизата на г.з. (дарлан не се брои, че там никой не разбра какво стана). А за тези дървета са давани и пари, при това не малко - засега ни покри късметът с Апоел в ЕКТ, да видим какво ще стане със Сабах - това ще е сериозен Рубикон, поне за мен

Е как да не се брои?

Ако този трансфер беше на хасковския - щеше да напишеш “топ далновидност, страхотно”, но понеже не участва онзи с % - никой не разбрал… хахахахахах

Мн ясно се разбра какво стана - привлечен без трансфер, с 30% за клуба при бъдещ такъв.
Продаден за 650-700к евро.
Вадиш калкулатора и смяташ, не е трудно - 30% от 700к евро = 210к евро. Оттук следва, че клуба е спечелил 450-500к евро = 900к - 1 млн лв.

За 6 месеца - не е лошо, нали?

Сега разбра ли?

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 06 авг 2025 14:05

Понякога наистина е трудно да се спори с каски, та се чудя що го правя, но нали сме свободни хора и е добре всеки да има право на мнение. Нека видим великата експертиза:

23/24
- Дарлан - някаква врътка, неясно точно каква, може и да сме на плюс
- Мислович - даже се плати нещо за него, тотална греда
- Охене - същата греда, макар и с платена смешна сума
- Лима - още по-голяма греда, че и с голяма заплата
- Бала - епизодични проблясъци, да речем, че сме на брейк ивън с него, макар че дадохме 200 000 евро
- Фадига - да, остана с гола срещу Айнтрахт, иначе тотална греда
- Хоакин - този дойде и си замина, абсолютно менте, може и да му платихме накрая пари

24/25
- Алдаир - като за 300 000 евро си е слаба ракия
- Майкон - за мен лично е житен бегач, но повечето го харесват, броим го за добър транфер, все пак дадохме 250 000 за него
- Сангаре - ту партс, но за парите си е приличен, иначе нямаше да струва толкова - нещо като гарра-та от Али експрес
- Вуцов - топ транфер, две мнения няма, дойде заради баща си
- маркович - абсолютно менте
- Икенна - същото менте, че и пари палтихме за него
- Камдем - засега изглежда по-скоро менте
- Колев - дойде и си замина, посредствен транфер, но поне сме на 0 с него
- Макун - отличен транфер, нямам идея как го взеха
- Костадинов - пенсионер, но поне за резерва става
- Търдин - засега далеч от истината
- Фабиен - още по-далеч от истината

25/26
- Кирилов - засега изглежда много добър трансфер, но на сериозна възраст
- Сула - не се знае, още не е играл
- Рилдо - засега абсолютно менте
- Луков - без коментар

Така, биха се взели пари от Макун, Майкон, Вуцов и евентуално Сангаре - велика експертиза, просто велика. А заплатите си текат, ше ги видим в отчета за 2025 и ще са сериозна сума (то няма и как да е иначе, ако искаш дълбочина в състава). Затова играем всичко коз с идеята да влезем в групи - дано, иначе става лошо
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
gdlk
Контакти:

Мнениеот gdlk » 06 авг 2025 14:56

Манолка стига с глупостите ти че ставаш смешен... Въобще знаеш ли какво значи житен бегач та определяш Майкон за такъв? Същия този Майкон който направи 40мил Рожер смешен! За Търдин също не си прав, много добър опорен халф и който разбира го вижда..
В момента цената на Майкон с мачовете срещу Бер Шева и Брага би трябвало да е 3мил евро и нагоре.
Алдаир също се представя много добре! Много по - добре от твоя любимец Петрис!

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 06 авг 2025 15:10

gdlk написа:Манолка стига с глупостите ти че ставаш смешен... Въобще знаеш ли какво значи житен бегач та определяш Майкон за такъв? Същия този Майкон който направи 40мил Рожер смешен! За Търдин също не си прав, много добър опорен халф и който разбира го вижда..
В момента цената на Майкон с мачовете срещу Бер Шева и Брага би трябвало да е 3мил евро и нагоре.
Алдаир също се представя много добре! Много по - добре от твоя любимец Петрис!

цената е тази, която определи пазарът (и г.з.). За Петрис ми дреме на дедовия - поредният тъмнозелен, но за него не даохме и стотинка, а можеше да вземем пари, докато за сегашните перли сме платили (за заплатите им няма да коментирам, че не е удобно, на фона на парите преди 2-3 години). ще видим за колко ще се продадат звездите на експертизата, че досега всички продажби са от оглозгването на отбора на Мъри. Кажи сега за Хоакин, за Мислович, за фадига, за Лима, за Маркович, за Икенна, за Охене и т.н. нещо, там как е ситуацията, поне по 5 милки ще им вземем, нали?
Непринуден написа:

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 06 авг 2025 15:17

Манолка, кои са най добрите леви бекове в ефбет лигата? И на кое място е Майкон?
Житен бегач бе Роналдо, но работлив
Половината изброени са привлечени със знанието, съгласието или изричното настояване на Генчев.

А за Стоилов - Шеху? Блажевич дето бе разкрит след една тренировка? Джемили, дето бе взет, но неизползван от Стоилов? Инвестицията в бъдещето Нейтън Холдър? Ивелин Попов? Петрис успешен ли беше или не?

csimoen2
Контакти:

Мнениеот csimoen2 » 06 авг 2025 15:28

tmanolov написа:Понякога наистина е трудно да се спори с каски, та се чудя що го правя, но нали сме свободни хора и е добре всеки да има право на мнение. Нека видим великата експертиза:

23/24
- Дарлан - някаква врътка, неясно точно каква, може и да сме на плюс
- Мислович - даже се плати нещо за него, тотална греда
- Охене - същата греда, макар и с платена смешна сума
- Лима - още по-голяма греда, че и с голяма заплата
- Бала - епизодични проблясъци, да речем, че сме на брейк ивън с него, макар че дадохме 200 000 евро
- Фадига - да, остана с гола срещу Айнтрахт, иначе тотална греда
- Хоакин - този дойде и си замина, абсолютно менте, може и да му платихме накрая пари

24/25
- Алдаир - като за 300 000 евро си е слаба ракия
- Майкон - за мен лично е житен бегач, но повечето го харесват, броим го за добър транфер, все пак дадохме 250 000 за него
- Сангаре - ту партс, но за парите си е приличен, иначе нямаше да струва толкова - нещо като гарра-та от Али експрес
- Вуцов - топ транфер, две мнения няма, дойде заради баща си
- маркович - абсолютно менте
- Икенна - същото менте, че и пари палтихме за него
- Камдем - засега изглежда по-скоро менте
- Колев - дойде и си замина, посредствен транфер, но поне сме на 0 с него
- Макун - отличен транфер, нямам идея как го взеха
- Костадинов - пенсионер, но поне за резерва става
- Търдин - засега далеч от истината
- Фабиен - още по-далеч от истината

25/26
- Кирилов - засега изглежда много добър трансфер, но на сериозна възраст
- Сула - не се знае, още не е играл
- Рилдо - засега абсолютно менте
- Луков - без коментар

Така, биха се взели пари от Макун, Майкон, Вуцов и евентуално Сангаре - велика експертиза, просто велика. А заплатите си текат, ше ги видим в отчета за 2025 и ще са сериозна сума (то няма и как да е иначе, ако искаш дълбочина в състава). Затова играем всичко коз с идеята да влезем в групи - дано, иначе става лошо

Само с изречението, че Майкон е житен бегач - ми е ясно колко далечна материя ти е футбола…

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 06 авг 2025 15:42

Serafim написа:Манолка, кои са най добрите леви бекове в ефбет лигата? И на кое място е Майкон?
Житен бегач бе Роналдо, но работлив
Половината изброени са привлечени със знанието, съгласието или изричното настояване на Генчев.

А за Стоилов - Шеху? Блажевич дето бе разкрит след една тренировка? Джемили, дето бе взет, но неизползван от Стоилов? Инвестицията в бъдещето Нейтън Холдър? Ивелин Попов? Петрис успешен ли беше или не?

дейвъ, най-обичам "аргументирани" мнения, ама без да се потрудите и за 2 пари. Ей ти ги на Мърльо нещата:

21/22
- Кордоба - купен за 120 000, продаден за 3,65 милиона евро
- Сонко - взет без пари, продаден за 550 000 евро
- Каап - взет без пари, продаден за 500 000 евро

- Илиян Стефанов - взет без пари, вкарал култовият гол на финала за купата, разкаран без пари
- Цунами - взет без пари, капитан на отбора, можеше да се продаде за добри пари
- Уелтън - взет без пари, продаден за 3 милиона евро
- Кръстев - под наем

22/23
- Роналдо - взет за 180 000, продаден за 2 милиона евро
- Ел Джемили - взет за 120 000, продаден за 200 000 евро
- Рикардиньо - взет без пари, продаден за 1,2 милиона евро
- Ивелин Попов - взет без пари, разкаран без пари, спорна работа
- К. Димитров - взет без пари, твърд титуляр
- Чандъров - врътка покрай баща му, поне биеше дузпи
- Блажевич - тотално разочарование и греда, веднага намерен заместник
- Петрис - взет без пари, разкаран от глупост, сега струва 3 милиона евро
- Олдър - уж някаква инвестиция за бъдещето, но греда за без пари
- Шеху - като Олдър, заради врътката покрай нациоанлания отбор, греда

- добавям и Андреев - лично наложен от Мъри - не го харесвах, но продаден за 1,2 милиона

Мога да сложа и Марин, но няма - как е, виждаш ли добре, че съм го сложил цветничко. Само един от тези в зеленото е способен да покрие всички други в червено. Да изброявам ли експертизата от преди мъри - Шелис, Рерас, Даске, Зайков, Деса и квото там не се сетиш като шлака. Дай сега твоите аргументи, ако имаш, за експертизата :mrgreen:
Непринуден написа:

Потребителски аватар
gdlk
Контакти:

Мнениеот gdlk » 06 авг 2025 16:27

А при кой треньор ги продадохме? Че не се сещам, тея повечето където си ги изредил.

Потребителски аватар
Djack_84
Контакти:

Мнениеот Djack_84 » 06 авг 2025 16:43

Няма такъв взет без пари.Дори при свободен трансфер се броят пари на мениджърите на играча,а много често и на самия играч.Отделно при много от тези футболист взети от Мъри,процент от последващ трансфер имаше за предишния клуб и то близо 30%,процент имаше и за самия Мъри.Така,че тия сметки не са верни,а верните не ги знае никой от нас.
Да не говорим,че голяма част от трансферите бяха направени при Костов,след доброто представяне в ЕКТ,в резултат на което играчите си вдигнаха цената.
Сега е ред на Манолов да почне да ми обяснява как това не е така :) :) :) :) :) :lol: :lol: :lol: :lol:

Върни се в “Левски”