Мнениеот rane » 04 авг 2025 12:00
Вчера на полувремето щях да си тръгна, ако не бях със сина на стадиона. Това с късите пасчета назад и встрани не се издържа и е от години вече, с малки изключения. С Брага на реванша си легнах след ПП. При Костов и Мъри бях спрял да гледам отбора за няколко седмици. Явно скоро и при Хулио ще го направя.
Добре е все пак, че второто полувреме вчера започнаха да подават и напред, което съвсем резонно доведе и до опасни атаки и положения.
По принцип гледам да дам поне 6 месеца за адаптация, та Рилдо-дилдо няма да го коментирам, но пък и тези дето го храните се замислете, че той вкара 2 гола на Брага. Отменени, но ги вкара. Та може и да не е толкова зле.
За Рупанов. Това момче определено играе добре с глава. Вчера имаше 3 удара с глава и трите бяха точни, като последния беше и голов. Та и него не го съдете толкоз, защото и той заслужава поне 6 месеца.
Лима и Охене...И преди съм го писал - тези двамцата са за екарисаж!
Вчера Митков, колкото и да го харесвам... абе слаб мач направи.
Иначе Хулио цели смените. Вчера играчите, които влезнаха раздвижиха играта и логично победихме. Защо обаче не играем така цял мач? Толкова ли е трудно да играем както срещу Монтана? Тогава се подаваше напред и головете валяха.
И още нещо, което го има от години. Съдията пак пропуска да санкционира груби нарушения на противника(удар с бутоните в лицето, как не е ж.к.), а при първото такова на Левски вади веднага картона. Явно и тази година ще е същият сценарий.
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."