drvasko98 написа:tmanolov написа:futbolqga написа:tmanolov написа:- Че пропуска (случайно или нарочно) ползи в ЕКТ, като не заявява националния?tmanolov написа:ако направим Х с тях, ще съм щастлив и решението за Герена ще е правилно, ако не - рАководството са имбецили
Манолка, в Хепи си търсели кой да обръща палачинките - ще взема да те препоръчам. Един ден пишем едно, на следващия - друго.
Хехе, виж и другото ми мнение, за отстраняването на Брага - ще си мълча за г.з. и хуйло до края на шампионата, ако се случи. Аз си държа на думата, за разлика от раевистите и тихите преклонени главици с "можеше да е по-зле" :mrgreen: Хиксът на Герена не ни носи нищо - нито пари, нито точки, освен още седмица надежда, докато загубата на пари, ок, пропуснатата полза на пари, си е реална, поради незаявяването на националния. Но отстранваянето на Брага е друга бира - дано се случи, тогава може следващият мач и в къщата на г.з. в Богров да я направят, няма да претендирам
Манолов, на Герена имаше празни места, независимо какво се пише по медиите. Не много, но имаше, извън Г сектора
Какви празни места те преследват ?? Първите 2 реда на В от към Г ли ? Тия хора бяха по стъпалата , по железата и някои дошли късно с деца или жени си тръгнаха.