ЛЕ: Спортинг (Брага) - Левски (София), Четвъртък от 22:00 часа

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: ЛЕ: Спортинг (Брага) - Левски (София), Четвъртък от 22:00 часа

Мнениеот TristaNNN » 01 авг 2025 11:33

MASTER_COOL написа:....
Там е работата, че дори баща ми не ми се е месил като взех решение от кой отбор да съм.
А е луд луд Левскар ;)....

Боже опази!
Ако синковеца стане припок, ще го оставя без наследство, като ще завещая всичко на дъщерята.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 01 авг 2025 11:36

[offtopic]Хахаха
Той е малцинство ! Всички до един сме червени. ;)
А ти да нямаш нещо общо с Вили Вуцов :lol:[/offtopic]
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 01 авг 2025 11:40

Serafim написа:
darkblue67 написа:
Serafim написа:
koisa написа:Общо от двата мача мога да определя представянето като достойно и то единствено, защото не ни напълниха кошницата както много "специалисти" предричаха.
Като игра на отбора не съм доволен, защото вече както казах искам да виждам офанзивен/атакуващ Левски, а не Левски, който клати мача за нула на нула, вкарват му в придълженията и после се чуди как да върне гола, за да стигне до дузпи. Няма как да харесам този стил, тактика и начин на игра.
Другото, което се видя ясно е, че поне половината от футболистите не са за отбор с претенциите и очакванията на отбор от нивото на Левски.

Ти искаш, ама един атакуващ Левски срещу нападатели за по 15млн евро най-много да му напълнят кошницата.

Офанзивен футбол играхме като влязохме в групите на шампионската лига с Мъри и видяхме какво се случи. Не че съжалявам, сигурно пак щяха да ни бият, но головата ни разлика някаше да е 1-17. С такива отбори не можеш да играеш като равен с равен,

И аз се сетих за това, особено мача с Барса.
Ние по подобен начин играхме срещу ПАОК, което не определено като подвиг и всички бяха доволни, ще сме ги изклатили.

Изобщо не играхме така с ПАОК. Мачовете ги има и можеш да си ги пуснеш. Колкото до ШЛ през 2007 това няма нищо общо. Изгледайте мачовете с Киево, преди това с Удинезе, Шалке и т.н. как може да се играе атакуващо и да не ти напълнят кошницата както беше в ШЛ. Тогава беше ясно, че от тази група измъкване за нас няма, без значение как ще играем.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 01 авг 2025 11:50

darkblue67 написа:Офанзивен футбол играхме като влязохме в групите на шампионската лига с Мъри и видяхме какво се случи. Не че съжалявам, сигурно пак щяха да ни бият, но головата ни разлика някаше да е 1-17. С такива отбори не можеш да играеш като равен с равен,

Брага са много далеч от нивото на онези Вердер, Барса и Челси... С тях не може да играеш като равен с равен. Но с отбори тип Брага е напълно възможно и постижимо.
И тук не става въпрос 90 мин. да играем пред тяхната врата, както вероятно си мислиш, че имам предвид.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 01 авг 2025 11:52

Великолепно изигран тактически мач. За съжаление отпред куцат нещата. Кирилов го скриха от играта...Петков продължава със слабите си игри. Сангаре е направил отлична подготовка. Много мощ бягане през целият мач, но в важни моменти бе сам. Цска започва да разкарва непотребни и скъпи играчи. Левски трябва да започне и той.

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 01 авг 2025 11:54

Скъсахме от критика и подигравки Славия за онзи финал за КБ , а в Европа играхме Славия на стероиди и заглавията са - Героични , велики , достойни.
Да видим какво ще е срещу азерите , там мантрата с - тия са 20 пъти по-скъпи , вземат играч от Барса .......не вървят.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 01 авг 2025 11:58

Снощи интересна беше идеята за включване на Димитров като втори нападател, но почти не видях свестно центриране към него и Сангаре. За съжаление треньора този път обърка смените и може би това попречи да се преборим за нещо повече. То откакто е минало е лесно да се коментира, но според мен трябваше да предвиди включването на Рупанов в продълженията, но с вкарването на Лима преди това си отряза тая възможност. Вероятно твърде много разчиташе, че може да го добута до дузпи.
Както и да е, още когато свърши редовното време написах, че Левски се представи достойно, както и да завърши мача. Но според мен тепърва идва трудното, защото е по-лесно да пречиш на един отбор да играе, отколкото да градиш играта, а това ни чака срещу Сабах. Трябва да доминираме и да вкарваме, което се получи само срещу Монтана. Проблемите могат да дойдат още срещу Славия, защото след тези продължения в тая жега едва ли ще можем да извадим боеспособен отбор за 90 минути. Предполагам ще влезе някой друг юноша плюс Рупанов, Мислович и Сула, които трябва да измислят как да бием.

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 01 авг 2025 11:59

мойте уважения,
ама статистиката за притежанието на топката изобщо не предполага да сме играли катеначо.........

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 01 авг 2025 12:01

helic написа:мойте уважения,
ама статистиката за притежанието на топката изобщо не предполага да сме играли катеначо.........

Имаш предвид когато Марин е с топката на 2 метра от наказателното поле на Брага и връща на Кристиян , който я дава на Вуцов ?
За тази статистика за притежанието ли ?

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 01 авг 2025 12:10

LoveAndPeace написа:
helic написа:мойте уважения,

Имаш предвид когато Марин е с топката на 2 метра от наказателното поле на Брага и връща на Кристиян , който я дава на Вуцов ?
За тази статистика за притежанието ли ?

статистиката си е статистика.

Върни се в “Левски”