noo написа:tmanolov написа:noo написа:OT18 написа:Доста недалновидно решение на ръководството на Левски. Хем малък стадиона, хем билетите без пари, хем пък се разрешава и покупки по 4 броя на сезонна карта, което на практика елиминира почти напълно свободната продажба. :(
Аз не съм левскар, но детето е запалено и много искаше да присъства и сега греда.
Разбирам, че явно искат да стимулират покупката на сезонни карти, ама при такава фенска маса е тъпо така да си ограничаваш бъдещите поколения привърженици.
Не може да се продължава с глупостите, само да се плюе по този или онзи. Националният стадион е зает още от преди Нова година.
така ли, и от кого?
Сам може да си отговориш, само трябва да се поинтересуваш снощи кой имаше концерт.
И? Не може да се демонтира за 2 дни ли? Само за справка на миндилите на г.з. - на 18.05 имаше огромен финал на Капките на националния (супер мащабен, с огромни сцени и т.н., най-сериозният за тази година), но това не попречи на 22.05 да има финал за купата на България пред 35 000 припоци, нали? Ма сверявайте си Упорките, не сте пред раевистка публика все пак
П.С. Да не говорим, че можеше да се разменят домакинствата, с оглед на еуфорията и т.н., ако е било чак такъв проблем - да не съм запонзат с този бизнес (събитийният), та да не знам за колко време се наема стадионът и че за сряда без проблем може да се проведе тренировка на него, а ако са спазени и изискванията, като поставяне на съответните предпазващи тревата елементи, то и тревата щеше да е топ. както казах, с Упорките някъде другаде, не пред мен