Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
damyanov1963

Re: Без цензура!

Мнениеот damyanov1963 » 12 юли 2025 19:20

tmanolov написа:
damyanov1963 написа:
Drunken_Master написа:Изобщо с нищо не сте били репресирани. Репресирани са били всички клубове без ЦСКА и Левски. Тия два въпросни клуба са били толерирани всячески от едновремешната власт - бази, сателити, медии, съдии, федерация...

Аз не знам на друг клуб освен Левски да му е отнемана шампионска титла и лишаване от участие в КЕШ, както и да са отнемани състезателните права на най-добрите му играчи.

И то за кеш е било два пъти - веднъж заради Пражката пролет, вторият е ясен защо. Дрънки поне не стана припок, иначе е крайно заблуден продукт на интернет ерата

Първия за да не вкара Гунди още някой гол на Милан, понеже пак сме се падали с тях, а втория за да не отстраним още някой, като Щутгарт.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 12 юли 2025 21:17

Сега....да се твърди ,че отборите от София не са имали привилегии пред останалите си е неправилно. В доста случаи да не кажа много, съдиите са помагали. Такива бяха времената и всеки трябваше да се съобразява с това. Не ,че не са били силни. Просто обираха до голяма степен най доброто от играчите в провинцията. Та всички по добри играчи на тези отбори в миналото са именно от там. Къде с пари къде с натиск ставаше по тяхното.

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 12 юли 2025 22:29

Вълчан написа:Сега....да се твърди ,че отборите от София не са имали привилегии пред останалите си е неправилно. В доста случаи да не кажа много, съдиите са помагали. Такива бяха времената и всеки трябваше да се съобразява с това. Не ,че не са били силни. Просто обираха до голяма степен най доброто от играчите в провинцията. Та всички по добри играчи на тези отбори в миналото са именно от там. Къде с пари къде с натиск ставаше по тяхното.

До 70-те години не е точно така. Едни други обираха всичко най-добро. Освен това имаха десетина точки преднина още преди началото на шампионата. При Левски почнаха да идват едва след началото на 70-те когато стана Левски-Спартак. При това идваха тези, които след щателен подбор не попадаха в онея, дето вече ги няма.
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

Aronaks
Контакти:

Мнениеот Aronaks » 12 юли 2025 22:46

Вълчан написа:Сега....да се твърди ,че отборите от София не са имали привилегии пред останалите си е неправилно. В доста случаи да не кажа много, съдиите са помагали. Такива бяха времената и всеки трябваше да се съобразява с това. Не ,че не са били силни. Просто обираха до голяма степен най доброто от играчите в провинцията. Та всички по добри играчи на тези отбори в миналото са именно от там. Къде с пари къде с натиск ставаше по тяхното.

Ей трол на Раев, що не идеш да живееш в Раеви и не спреш да манипулираш постоянно във форума? Типечен трол на Раев, може и тирето ЦСКА да ги наречеш. Нищо не знаеш за онези времена, но иначе се обясняваш. Истинското ЦСКА е било толкова силно облагодетелствано в първите 20тина години на съществуването си, че сегашните титли на Лудогорец ще ти се видят като абсолютно честно спечелени. Левски чак след сливането със Спартак започва да има някакви позиции и да бъде поне малко конкурентен на комунистическия символ.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 12 юли 2025 23:07

tmanolov написа:
damyanov1963 написа:
Drunken_Master написа:Изобщо с нищо не сте били репресирани. Репресирани са били всички клубове без ЦСКА и Левски. Тия два въпросни клуба са били толерирани всячески от едновремешната власт - бази, сателити, медии, съдии, федерация...

Аз не знам на друг клуб освен Левски да му е отнемана шампионска титла и лишаване от участие в КЕШ, както и да са отнемани състезателните права на най-добрите му играчи.

И то за кеш е било два пъти - веднъж заради Пражката пролет, вторият е ясен защо. Дрънки поне не стана припок, иначе е крайно заблуден продукт на интернет ерата

Мръсната Уефа още 2 пъти не пусна Левски в КЕШ/ШЛ 94/95 и 95/96 - най-силния период на българския футбол и съответно на шампиона. На следващата не пусна Сик, пардон Славия.
Та, като попърджам расистката Уефа, да помните защо.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 12 юли 2025 23:28

Добре, че Тирето уговориха представянето... Като гледах репортажа и "головете" им, тая година и 5 място може да е мираж.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 12 юли 2025 23:57

W84me написа:Добре, че Тирето уговориха представянето... Като гледах репортажа и "головете" им, тая година и 5 място може да е мираж.

Защо си го причиняваш.
След Гришата не са интересни - няма обръщалки, няма нови гуми.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 13 юли 2025 04:39

damyanov1963 написа:Аз не знам на друг клуб освен Левски да му е отнемана шампионска титла и лишаване от участие в КЕШ, както и да са отнемани състезателните права на най-добрите му играчи.
Дамянов, малко е смешно... аз, бидейки 91-ви набор, да обяснявам на човек, който е кажи-речи на годините на баща ми (той е 61-ви), какво е ставало в ония години, при положение, че ти УЖ си бил свидетел. Не може да се прави генерален извод от частен случай. Аз ти говоря за тенденция, тенденцията е, че двата клуба са били галениците на системата. Да, вероятно ЦСКА е бил по-гален, ама не и да ми обяснявате, че Левски били репресирани. Репресиран клуб в ония години няма да спечели 14 титли. Вие ако сте били репресирани, какво да кажат Ботев на Чико, Локомотив София на Начко и Локомотив Пловдив на Зума?! Те сигурно направо са били смазвани от системата!? Ми, извинявай, ама вие имате най-много титли през този период, отколкото през всички останали!? 3 по царско време, 14 през соца и 9 през демокрацията!? И сте репресирани!? Глупости на търкалета.
Между другото, прави впечатление, че отново Шмаротцера гледа поне да бъде обективен като говори за периода от 70-те години насам, понеже Левски вече е под шапката на МВР през далечната 1969 г. Хубаво е все пак да си даваме сметка, какво се случва при обединението на Левски със Спартак и какви футболисти обличат синята фланелка - Типеца Стоянов (национал), Михаил Гьонин (национал), Милко Гайдарски (национал) и прочее.
Пак повтарям - аз ти говоря за тенденция, тенденцията е, че двата клуба са били галениците на оная власт. И за разлика от вас, аз никога няма да тръгна, да плещя простотии... че ЦСКА бил репресиран и тем-подобни измишльотини. Примерно... да си чул някъде, да вия на умряло, че през 1953 г. ЦСКА е обезглавен и губи титлата, понеже се взима решение от БФФ, да се вземат националите на клуба, за да ритат в сборен клуб на националните играчи (или нещо подобно), понеже се готвят за световните квалификации в Швейцария!? Това не е ли репресия от оная власт? С какво е по-различна от това, да ви вземат титлата след сбиването през 1985 г.? И понеже стана дума за сбиването... що реши, че само Левски е ударен от БКП тогава? Ми, Ицо ако не беше помилван... никога България нямаше да има "Златна топка", не знам, дали си даваш сметка... Нямаше да има и САЩ '94. С кой щяхме да бием в САЩ? С вашия идол Насо, дето си показа задните части ли? Да не би само вие да сте били преименувани? Манол Манолов не е ли също наказан? Борис Станков? Васил Тинчев? Или като не са от "нашите", та тогава не ги броим... Гледах Гибона в "КодСпорт", той тогава каза, че БКП искали да спрат Левски, понеже постоянно биели ЦСКА. Ми, много странно... Щото ЦСКА става шампион... още през сезон 1986-87. А тогава Левски са си в оптимален състав. Пардон... говорех за Витоша, не за Левски.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 13 юли 2025 07:42

W84me написа:Добре, че Тирето уговориха представянето... Като гледах репортажа и "головете" им, тая година и 5 място може да е мираж.

Тук в квартала, даже фойерверки имаше. Радваха се хората. Тази година това им беше единствената победа над отбор от запад. Вече и на уговорени победи в контроли се радват, толкова са зле от нямане.
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 13 юли 2025 08:00

Изображение

Върни се в “Левски”