Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

ElCochino
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот ElCochino » 10 юни 2025 19:56

blue avalanche написа:Отбивам се само да попитам:
След като "електоратът" е толкова подкупен, защо управляващите се уплашиха от референдума?
Просто щяха да си купят още едно гласуване и да "затворят темата" веднъж завинаги.
И още нещо:
От една страна ни проглушиха ушите, че "юрозоната" щяла да ликвидира корупцията.
От друга страна - че Пеевски бил най-големия корупционер.
По тази логика Пеевски трябваше да е най-големия противник на "юрото". Пък той - най-големия поборник. Нещо не се връзват нещата.
Ся, или Пеевски е чист като сълза, или "юрото" не гони корупцията. Всеки да си избере...

Кои щяха да извършат покупката?

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 10 юни 2025 20:01

ElCochino написа:
След като "електоратът" е толкова подкупен, защо управляващите се уплашиха от референдума?
Просто щяха да си купят още едно гласуване и да "затворят темата" веднъж завинаги.
И още нещо:
От една страна ни проглушиха ушите, че "юрозоната" щяла да ликвидира корупцията.
По тази логика Пеевски трябваше да е най-големия противник на "юрото". Пък той - най-големия поборник. Нещо не се връзват нещата.
Ся, или Пеевски е чист като сълза, или "юрото" не гони корупцията. Всеки да си избере...

То е ясно кои. Тези, които печелят изборите.

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 10 юни 2025 20:28

ElCochino написа:
vlong написа:Този Рилдо , само да не се окаже ,че всъщност е дилдо

Като го търсих в Гугъл, той ми предлагаше вместо това дилдо да търси... В клипчетата, които гледах, повече на житен бегач мяза, с един-два гола тип Фадига и това е.

Днес се изцепи ,че Левски бил един от най големите клубове в България. Абе гольо....казва се най големият за да спечелиш феновете.

ElCochino
Контакти:

Мнениеот ElCochino » 10 юни 2025 21:39

blue avalanche написа:
ElCochino написа:
И още нещо:

То е ясно кои. Тези, които печелят изборите.

E, значи са минали по тънката лайсна и не са платили, защото въпросът е общо-взето приключил, колкото и на копейките да не им се иска. Иначе референдумът е супер, дай да питаме бай Мангал за стратегически въпроси като ядрена енергетика или колко да са дупетатите, той до 10 може и да не може да брои, ма ти го питай колко да бъдат. Лошото е, че не е само до мангал, ами масово до чалгаризирания българин, дето гледа ергенинът, черешката и други помии, с които го заливат по цял ден. Ами, сори, не искам бъдещето ми да зависи от такива, както и от разни други мозъчни кастрати.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 10 юни 2025 22:55

ElCochino написа:E, значи са минали по тънката лайсна и не са платили, защото въпросът е общо-взето приключил, колкото и на копейките да не им се иска. Иначе референдумът е супер, дай да питаме бай Мангал за стратегически въпроси като ядрена енергетика или колко да са дупетатите, той до 10 може и да не може да брои, ма ти го питай колко да бъдат. Лошото е, че не е само до мангал, ами масово до чалгаризирания българин, дето гледа ергенинът, черешката и други помии, с които го заливат по цял ден. Ами, сори, не искам бъдещето ми да зависи от такива, както и от разни други мозъчни кастрати.

Ми, дай да чакаме на тъпанари като Сопол Пейков да "опраскат" Конституцията, нали? Или на Просто Кирчо? Може и на Дебелян... Щото той ги "разбира работите"... На Ленчето...
Тези същите, дето си ги описал, не избират ли мозъчните кастрати в НС?

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 11 юни 2025 03:39

Всичко може да се прости, но аз поне не мога да простя Чернобил, което за мен е геноцид към собствения ни народ, тепърва в поколенията напред ще му носим последидиците (скриха от народа, и двойният стандарт - на номеклатурата лайнарката им носеше храна от хотел Рила, а народеца рупаше йодни и стронциеви салати).

Заслужават смъртна присъда за това, но днешната система не е по-различна. Сега знаем, че ни тровят и какво? Продължават си да го правят и на никого не му пука. Храната е отрова, дори тонове дрехи са отрова заради материята. Въздухът ни е отровен. В Русе имаше няколко протеста заради замърсяване на въздуха - местните институции излизат и казват, че няма такова нещо. Или в най-добрия случай казват, че има, но не знаят източника на замърсяването. Търсят го. И го търсят с години. Лукой всяко лято умирисва града. Никаква реакция на местните институции. Също и с кроношпан. София, Пловдив, който и град да вземеш - същото.
Ами водата? Хора на Величие колко сметища до водоеми показаха? Реакция на държавата? Нулева. По-скоро ще заплашат вестоносеца, отколкото да ги премахнат.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 11 юни 2025 04:04

NOMER14 написа:Мето,
След Китайския вирус не си същият. Откачаш, обиждаш, създал си си собствена идеология, изхвърляйки на бунището цялата философска мисъл преди теб. Нещо ти стяга чепикът, че не живеем в стария свят. А-а, защо комунистите извършиха преврата и ни лишиха от Светлото бъдеще. Защото бяха готови с положението си за КапитализЪма, а Комунизъмът беше окови и за техните деца. Когато разпитваха партийните дейци по процеса към Бай Тошо един от тях изплака, че отрочето му вече не му стигало западен мотоциклет, а искало лъскава западна кола. А 89-а не е никаква разделна точка. Поляци, чехи, унгарци са го проумели много по-рано. Чекай малко - те не са в Еврозоната.

Не обиждам, човек. Извинявам се, ако така изглежда. Имаш създадени грешни представи. Сега, като ми каза, че съм те обидил и не знам как да ти го обясня. Друг да ми беше казал, че съм го обидил, щях да си го преместя. Съжалявам.
П.С. Замисли се, NOMER14 над едно нещо. Ако българите бяха се родили на територията на Германия, досега да са се избесили вкупом в саможертва и от срам заради Хитлер.
П.С.2 Не го казвам с лошо. Млад човек си бил 1989, подвели са те. Костов, асистент по научен комунизъм и какво беше. Време е да разберете и да признаете начинът, по който сте били подведени. Че сте участвали пряко или непряко в разрушаването на мечтата от 1878.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 11 юни 2025 04:24

realno написа:Можете ли да си представите страната ни, която е изградена от поколения съветски копейки, чалгари, мутри и поколения от ниско образовани малцинства под контрола на етническото Ново начало и банкянската мутра, да се управлява, чрез пряка демокрация? Това все едно да дадеш запалка на малко дете и да му разреши да се разхожда в склад с горива и боеприпаси. Държавата ще бъде взривена във всяко едно отношение. :)
Ако искате да прочетете мнението на властта за българския народ, прочетете това мнение. Два-три пъти. А след това си припомнете времената, в които "Васил Левски" вижда подвизите на "Левски" пред 70 000 и след това си пуснете мачовете с Тампере.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 11 юни 2025 09:45

Бобката Цонев станал чорбар. Майко мила! :shock:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Мнениеот 1palq4o1 » 11 юни 2025 09:51

Eminem написа:А вашата група евроатлантици - умни ли сте и имате ли капацитета да гласувате по референдуми?

Да :)
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Изображение ИзображениеИзображение

Върни се в “Левски”