Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

peliforewer
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот peliforewer » 03 апр 2025 14:06

miro_rz написа:По-голям манипулатор от него няма. Ако искате да направим анкета!?

Даже закъсняхте с анкетата :) .
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 03 апр 2025 14:20

peliforewer написа:
miro_rz написа:По-голям манипулатор от него няма. Ако искате да направим анкета!?

Той не е виновен - вече е дърт, живее си в големио снег 1967 и е лесен за манипулиране. Виновни са мисирките, които срещу 2 лева от джуджето, вече папазки, му пишат оди в стил:

Съществува теоретична възможност Годуин Коялипу отново да облече екипа на ЦСКА, за който вкара 15 гола, но вече като преотстъпен. До тази ситуация не е изключено да се стигне, след като националът на ЦАР неусетно изпадна в немилост във френския Ланс, където дойде с бомбастичен и свърхзвуков трансфер за около 2 милиона евро. В ЦСКА вместо Коялипу пък вече е далеч по-качественият кипърски таран Йоанис Питас.

Значи, виж как внушават мисирките - Коялипу бил уникат, продали сме го още по-уникално и свръхзвуково, ако се върне, пак ще сме на далавера, ама и да не се върне, вече си имам изключително качествен маляка. Каквото и да стане, все ще е уникално, невероятно и най-доброто - мда, Партията (с главно П) ни е права, дори когато греши - припоци и мисирки, сър!
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

zieek91
Контакти:

Мнениеот zieek91 » 03 апр 2025 14:42

Май ще трябва и анкета за клинични пътеки.
:)

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 03 апр 2025 14:51

Баси куция ден!
Вали дъжд, няма цици, а Пели пише ли пише….
Само числото и зелените клетници днес могат да ми повдигнат дОха!
Изображение

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 03 апр 2025 15:13

Питас и не отговаряс бил далеч по-качествен???
Не съм сигурен ,Саранът Ъгли може ли да даде експертно мнение
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 03 апр 2025 15:35

Чакай да си изпере човека и ще ти отговори!
Изображение

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 03 апр 2025 15:40

tmanolov написа:
peliforewer написа:

Той не е виновен - вече е дърт, живее си в големио снег 1967 и е лесен за манипулиране. Виновни са мисирките, които срещу 2 лева от джуджето, вече папазки, му пишат оди в стил:

Съществува теоретична възможност Годуин Коялипу отново да облече екипа на ЦСКА, за който вкара 15 гола, но вече като преотстъпен. До тази ситуация не е изключено да се стигне, след като националът на ЦАР неусетно изпадна в немилост във френския Ланс, където дойде с бомбастичен и свърхзвуков трансфер за около 2 милиона евро. В ЦСКА вместо Коялипу пък вече е далеч по-качественият кипърски таран Йоанис Питас.

Значи, виж как внушават мисирките - Коялипу бил уникат, продали сме го още по-уникално и свръхзвуково, ако се върне, пак ще сме на далавера, ама и да не се върне, вече си имам изключително качествен маляка. Каквото и да стане, все ще е уникално, невероятно и най-доброто - мда, Партията (с главно П) ни е права, дори когато греши - припоци и мисирки, сър!

Честно да ти кажа, може да съм дърт, но тази статия не ми направи впечатление.Интересно, как ти, младият с многото виШи си и обърнал такова голямо внимание, че чак я цитираш :) .Явно мисирките яко ти влияят :) .Ако по някакъв начин се случи, че Коялипу го върнат под наем в ЦСКА нежните сини души едва ли ще го преживеят :) .
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 03 апр 2025 15:43

miro_rz написа:Баси куция ден!

Като гледам не ми отстъпваш по писане днес, даже и анкети ще правиш.
W84me ( Блатер) ..

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 03 апр 2025 15:48

peliforewer написа:
miro_rz написа:Баси куция ден!

Като гледам не ми отстъпваш по писане днес, даже и анкети ще правиш.

Лошо ме наваля и смесих маслото с вода!
Изображение

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 03 апр 2025 16:04

Айде шушумиги, заредил съм се с пуканки.
Бай Хуйлио да купува билета .
Горски вие ще пускате ли гювеч днес ?
Изображение
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

Върни се в “Левски”