efbet Лига: ФК ЦСКА 1948 (София) - Левски (София), Неделя от 19:15 ч.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

rane
Контакти:

Re: efbet Лига: ФК ЦСКА 1948 (София) - Левски (София), Неделя от 19:15 ч.

Мнениеот rane » 16 сеп 2024 21:42

TristaNNN написа:
rane написа:....
Ами за 7 мача, преди този с числото, Левски беше допуснал 2 гола. Сега, само в един мач, допусна толкова + 2 отменени.....

Не разбирам защо добавяш като слабост на защитата отменени голове на противника. Аз бих казал, че при отменения на Сердюк, например, защитата беше добре подредена и концентрирана, което неслучайно завари украинеца в положение на засада. Височината и подредбата на защитната линия е труден и много рисков тактически прийом, но е видно, че треньорите са поработили упорито и върху този компонент. Не казвам, че сме безгрешни при постройката и координацията на централните бранители, но се вижда мисъл и напредък.

Точно пък при този отменен гол лъснаха качествата на вратарОт ни, който изглежда все още не може да комуникира със защитниците, а Сердюк влезе напълно необезпокояван през центъра! Да не забравяме и реакцията му. Той просто си избра предварително накъде ще легне, вместо да остане прав и да чака движението на топката. Елементарен ми се струва до момента.

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 16 сеп 2024 21:52

metodito написа:Липсата на неможача Пламен тепърва ще се усеща. Хубаво е, че както казваш вкарваме много.

Липсата на Андреев ще се усеща - това е ясно, обаче не мислех, че толкова бързо ще се загуби синхрона отзад.
Все си мисля, че Андонов е по-добре да бъде налаган. Този категорично не вдъхва доверие. 3 мача с 3 допуснати гола. Да, срещу Спартак имаше суха мрежа, но там защитата ни беше бетон. Дотолкова обезличиха Ахмедов, че по едно време си мислех че онзи изобщо не е на терена.
С Пламен имахме 5 мача с 4 сухи мрежи, а единствения допуснат гол е след рикошет!

Svilen
Контакти:

Мнениеот Svilen » 16 сеп 2024 22:41

На запис се гледат диемските мачове, за да превъртя полувремето, че от тези капацитети с розови сакенца…
За играта на отбора, на това време толкова. Който не е играл на порой, него му е лесно. Та, евалата на момчетата как се държаха. Особено на Майкон и Бала, които още свикват с нашия климат.

Новите играчи, са ми все още мистерия. Засега Майкон ми харесва, но физиката му… няма как да направи сериозен трансфер с този ръст на високо джудже. Честно казано, освен Бала, който има физиката, паса и енергията, няма играч, който да събере погледа…знам, знам Сангаре… ама още на третата минута се държи я за прасеца, я за хълбока. В България ще мачка, но на вън е за Русия, Турция… и тн.

..брей как се получи, едно време мислех “ей, тоя е машина, трябва да го привлечем”, а сега “ей, тоя е машина, дали ще можем да го продадем за добри пари”.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 16 сеп 2024 23:24

Svilen написа:На запис се гледат диемските мачове, за да превъртя полувремето, че от тези капацитети с розови сакенца…
За играта на отбора, на това време толкова. Който не е играл на порой, него му е лесно. Та, евалата на момчетата как се държаха. Особено на Майкон и Бала, които още свикват с нашия климат.

Новите играчи, са ми все още мистерия. Засега Майкон ми харесва, но физиката му… няма как да направи сериозен трансфер с този ръст на високо джудже. Честно казано, освен Бала, който има физиката, паса и енергията, няма играч, който да събере погледа…знам, знам Сангаре… ама още на третата минута се държи я за прасеца, я за хълбока. В България ще мачка, но на вън е за Русия, Турция… и тн.

..брей как се получи, едно време мислех “ей, тоя е машина, трябва да го привлечем”, а сега “ей, тоя е машина, дали ще можем да го продадем за добри пари”.

За сър Мустафа... пилците се броят наесен. Не забравяй, че Генчев го използва (според мен грешно), като спомагащ нападател на Алекс, а не деветка. Ние играем нещо като 3-5-2-1-1, където Сангаре е предпоследен в атака. Бях много скептичен към трансфера на Алекс. Засега ме опровергава. Евала на момчето за ефективността му на тея години. Харесвах Рикардиньо, но Алекс по ме кефи.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 16 сеп 2024 23:26

rane написа:
metodito написа:Липсата на неможача Пламен тепърва ще се усеща. Хубаво е, че както казваш вкарваме много.

Липсата на Андреев ще се усеща - това е ясно, обаче не мислех, че толкова бързо ще се загуби синхрона отзад.
Все си мисля, че Андонов е по-добре да бъде налаган. Този категорично не вдъхва доверие. 3 мача с 3 допуснати гола. Да, срещу Спартак имаше суха мрежа, но там защитата ни беше бетон. Дотолкова обезличиха Ахмедов, че по едно време си мислех че онзи изобщо не е на терена.
С Пламен имахме 5 мача с 4 сухи мрежи, а единствения допуснат гол е след рикошет!

Забелязваш ли начина, по който се хвърля даже и на лесни топки?

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 17 сеп 2024 08:58

metodito написа:
rane написа:

Забелязваш ли начина, по който се хвърля даже и на лесни топки?
Да, а също така и неувереността му при излизания.

csimoen2
Контакти:

Мнениеот csimoen2 » 17 сеп 2024 09:55

metodito написа:
rane написа:Кеф е да четеш, че според някои нямало нищо притеснително във вратаря и защитата ни.
Ами за 7 мача, преди този с числото, Левски беше допуснал 2 гола. Сега, само в един мач, допусна толкова + 2 отменени. Да не забравяме, че онези имаха и още 2-3 опасни удари и положения.
За мен това си е доста тревожно и се надявам да светва лампичката при треньорите.

Положително е, че резултатността на отбора е висока и към момента се движим в шампионски график.

Липсата на неможача Пламен тепърва ще се усеща. Хубаво е, че както казваш вкарваме много.

Футболът ти е далечна материя, не се мъчи...

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 17 сеп 2024 17:23

csimoen2 написа:
metodito написа:
rane написа:Кеф е да четеш, че според някои нямало нищо притеснително във вратаря и защитата ни.
Ами за 7 мача, преди този с числото, Левски беше допуснал 2 гола. Сега, само в един мач, допусна толкова + 2 отменени. Да не забравяме, че онези имаха и още 2-3 опасни удари и положения.
За мен това си е доста тревожно и се надявам да светва лампичката при треньорите.

Положително е, че резултатността на отбора е висока и към момента се движим в шампионски график.

Липсата на неможача Пламен тепърва ще се усеща. Хубаво е, че както казваш вкарваме много.

Футболът ти е далечна материя, не се мъчи...

Радвам се за теб.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 17 сеп 2024 18:04

За възпламеняване на бомбички в сектора, на основание чл.37, ал.1, т.22.2, б. Б от ДП /2024/2025/ – ДК наказва ПФК "Левски" гр. София с имуществена санкция в размер на 1000 лева.

За обидни и нецензурни скандирания, на основание чл.37, ал.1, т.26, б. Б от ДП /2024/2025/ – ДК наказва ПФК "Левски" гр. София с имуществена санкция в размер на 3000 лева.

ДК задължава ПФК „Левски” гр. София да възстанови щетите на стадион „Витоша” гр. Бистрица съгласно чл.38, ал.1 от ДП /2024/2025/.

Върни се в “Левски”