А дали не си оправя документите за лагера в Турция? Панама нямат представителство тук.
Само измислени "новини"
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
«Войну убивают войной, кровь смывают кровью, зло вернется к тому, кто его сотворил!»[center][/center]
Aronaks написа:Инфото е от Dsport, бил пуснал стори от панамското посолство в Атина. Обаче днес вече го спрягат и за Олимпиакос, така че предполагам накрая ще го продадем в АЕК

Върховен източник на информация имат Dsport

Разликата между Самет Акайдън и Хосе Кордоба е това, че панамецът е с ляв крак, а Акайдън с десен.
Иначе са като близнаци, само в тва се разминават.

Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- metodito
- Контакти:
Медиите още празнят. На тъпсор заглавията от днес къртят. Ако продадат всички, за които се спекулира, мачът с НАП е наполовина решен. А най-важният мач... за него никой не говори. Мъри мъцна веднъж и това беше. Става въпрос да се извади на светло всичко в цифри и документи за това кой с колко е обул "Левски". Щом Мъри си замълча, смятайте.
- metodito
- Контакти:
scooool написа:
Странна логика, в другите отбори няма ли комисионни? Откраднали са, защото виждат шанс да вземат малко повече пари и малко повече шанс отколкото да се реализират при нас! Няма мляко тука, ние сме фенове, те си вадят парите там, толкова е просто според мен.
Конкретно за братята Христови съм им гледал интервю. Било е около времето на Гонзо директор. Те искали да ги пускат, от отсреща им казали, че няма как да стане. Чичо Венци пуска малчугани - за разлика от "Левски" - Славия все пак не играе всяка година в ШЛ и взема титли. Давах пример и с едно турче, дето имаше двуцифрен брой голове два сезона май. Така и не съм го чувал даже в разширения състав. Не знам за по-преди, но май най-много интегриране на млади имаше по времето на покойния вече Хаздай. Макар че и за онова време имаше слухове за корупция в школата.
Ако трябва да похваля с нещо хората в "Левски", то е свързано с братята Цоневи. Гледал съм ги в едно спортно предаване по БНТ май, още като бяха малки на по 13-14 години. Явно с тях се е работило правилно, защото играха в първия отбор и то доста прилично.
metodito написа:Медиите още празнят. На тъпсор заглавията от днес къртят. Ако продадат всички, за които се спекулира, мачът с НАП е наполовина решен. А най-важният мач... за него никой не говори. Мъри мъцна веднъж и това беше. Става въпрос да се извади на светло всичко в цифри и документи за това кой с колко е обул "Левски". Щом Мъри си замълча, смятайте.
Не мога да разбера практическата полза от това да се каже ,кой колко е набутал Левски?Освен ,че няколко колеги ще бъдат доволни,че да им вярни сметките.Тука сто пъти са публикувани всякакви факти и цифри.Като раздумките по пейките кой с колко е ощетил България,Ами много са и продължават и никой не им търси сметка.Ето само днес прочетох за едно изгубено дело на държавата за 70 млн.евра,длъжниците осъдени за бързо не върнати кредити и те ще получат право да обжалват и оттам сигурно ще набират държавата по някои дела,ама честни и независими съдии няма един осъден,то поне и порицание да имаше.Нямааа.
Такава е системата,позволява ти ,ако си на някакъв пост да правиш ,каквото си искаш,ако прекалиш ще те пратят посланик в някоя топла страна за наказание.
А, друг път нарушавай законите!
САМО ЛЕВСКИ!
- metodito
- Контакти:
vlong написа:metodito написа:Медиите още празнят. На тъпсор заглавията от днес къртят. Ако продадат всички, за които се спекулира, мачът с НАП е наполовина решен. А най-важният мач... за него никой не говори. Мъри мъцна веднъж и това беше. Става въпрос да се извади на светло всичко в цифри и документи за това кой с колко е обул "Левски". Щом Мъри си замълча, смятайте.
Не мога да разбера практическата полза от това да се каже ,кой колко е набутал Левски?Освен ,че няколко колеги ще бъдат доволни,че да им вярни сметките.Тука сто пъти са публикувани всякакви факти и цифри.Като раздумките по пейките кой с колко е ощетил България,Ами много са и продължават и никой не им търси сметка.Ето само днес прочетох за едно изгубено дело на държавата за 70 млн.евра,длъжниците осъдени за бързо не върнати кредити и те ще получат право да обжалват и оттам сигурно ще набират държавата по някои дела,ама честни и независими съдии няма един осъден,то поне и порицание да имаше.Нямааа.
Такава е системата,позволява ти ,ако си на някакъв пост да правиш ,каквото си искаш,ако прекалиш ще те пратят посланик в някоя топла страна за наказание.
А, друг път нарушавай законите!
На първо време ще излезе на светло чия собственост е клуба. А съм сигурен, че има хора от привържениците на "Левски", които може да са доста радикални. Няма да е като Саш Томов де го замеряха с бутилки минерална вода. Моята теория е тази: че Мъри е видял, че е за доброто на всички някои неща да не излизат на светло.
Честно казано, се радвам за Краев и Петрис....никой не е по-голям от отбора ми и може да ме критикувате, но им желая бледа кариера! Единия играеше във втора дивизия на 21г., а другия беше в отбора на безработните, разбирам желанието им да се развиват, но в случая можеше да подпишат за година и да вземем нещо!!! Не стотинки. Все пак... Живи и здрави да са!!!!
Краев ,пък ако отиде в Коняспор ще говори красноречиво за акъла му.
Вместо да се беше стегнал последните месеци,да се влага,ако трябва да изчака и да отиде в европейски отбор ,той се нахака в гробницата за бг футболисти за някое евро повече.
Баси амбициите
Вместо да се беше стегнал последните месеци,да се влага,ако трябва да изчака и да отиде в европейски отбор ,той се нахака в гробницата за бг футболисти за някое евро повече.
Баси амбициите
САМО ЛЕВСКИ!
Според Гонг, Роньо е подписал.... Аре честито, лимитиран, но сърцат... Успех младежо! Само Левски!!!!
- sinqkrepost1914
- Контакти:
Кеширали сме от Роналдо ! 2млн. от които 1,4 за нас. Ще избутаме още някой месец 

He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard
-Steven Gerrard