Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот koisa » 16 ное 2023 16:31

[offtopic]
parvanoff написа:Дребнаво е да кажа, че съм написал нещо 10 пъти, а ти да ми кажеш, че били 2. Дребнаво е да ми казваш, че не съм казал, че не се отнася нещо за теб, а да съм го казвал няколко пъти. Дребнаво е да кажеш, че пиша едни и същи неща при положение, че ти не си ги видял и върху тях си пишеш отново и отново заучените фрази. Очевидно ти се губят някои понятия. Това да дискутираш някаква тема и да се опиташ да я разясниш до края не е дребнавост! Освен това не смятам да те убеждавам в нищо, просто ми писна да се спами едно и също от някои хора, защото именно със спам човек се опитва да убеждава някого, когато няма доводи...

Благодаря, че потвърждаваш написаното от мен макар да виждам, че не го осъзнаваш... :lol: Във форума има една опция добавяне на врагове, която скрива мненията на хората, които не искаш да четеш. Щом според теб човек да си казва мнението е спам, спокойно може да се възползваш от тази опция. Само съжалявам, че я няма опцията блокиране да не се вижда абсолютно нищо, иначе аз отдавна да съм се отървал от доста латерни носещи от 100 кладенеца вода!

parvanoff написа:Ето един от въпросите, на които не си отговорил, въпреки че написа, че си отговорил на всичко, при това ясно и точно :) /не е единственият естествено/. Колко намалиха дълговете предишните собственици или само ги увеличаваха? И ако наричаш намаляване на дълга към НАП за една година с 20% никакво движение, кажи какво е движението за примерно 15 години преди това?

Това, че вмъкваш допълнителни въпроси и очакваш отговори си е твой проблем. Аз съм отговорил на всичко, което съм засегнал като тема. А, ти може да се връщаш при всеки коментар назад до основаването на клуба и да ми задаваш въпроси, защо някой си направил нещо през 1935-та и да очакваш отговор. :lol:

Какво ме интересуват предишните собственици при условие, че сегашните и тези преди тях при всяко встъпване в длъжност ги освобождават от отговорност? Щом са ги освободили от отговорност, значи приемат техните бакии за свои и сега те носят отговорността. Днес щях да пиша абсолютно същото, ако ще Илон Мъск да беше собственик.

parvanoff написа:Я ми кажи колко са били многото фенове преди Венци? Ако може и с доказателства, защото аз такова нещо не съм забелязал... Не мисли, че защитавам прословутия Венци-такива хора са вредни за българския футбол, не само за Славия! Просто искам да го разнищим този термин. ;)

Навремето Славия са си пълнили стадиона. Ако това не е доказателство, че този отбор е имал фенове, а сега са една каруца...

parvanoff написа:Естествено, че не го наричат "славизация", защото този термин го измислихте тук без да отговаря на реалното състояние на нещата...

Напротив, този термин изобщо не е измислен тук. Това, че не си го чувал е само твой пропуск. Още бях ученик когато се използваше за определени хора.
Теб просто те дразни това, че славизацията обхваща хора с мислене точно като твоето! Това го разбрахме, спокойно! Като ме добавиш във врагове, няма да ти се налага да го четеш и да ме занимаваш с дружката ти бат Венци.

parvanoff написа:Ето ти още един въпрос. Как разбра, че на феновете на Славия не им пукат тези неща, които написа? Както ти казах познавам слависти и им пука. Просто не ходят на стадиона, а само плюят в лични разговори.

На кои точно им пука? На останалите общо 100-200 човека, или там колкото са? Именно от това "пукане" са останали толкова! Ей така се разбира колко им пука!

За мен тази дискусия се изчерпа! :arrow: [/quote][/offtopic]
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 16 ное 2023 17:04

Къде на майтап, къде не, смятам, че трябва да използваме вместо "славизация" "миланизация". При всичките ми уважения към славистите, Славия не е "гранд" (колкото и смешно да звучи в бг вариант). И както Милан надали някога ще спечели пак някога ШЛ, въпреки, че го е правил девет пъти или пък въобще ще се върнат времената на Берлускони, така и "Левски" изглежда поел по този път. "Откъдето е текло, пак ще тече" май остана в 20-ти век. "Веднъж пресъхнало, пресъхва" трябва да е.
А забелязвате ли един паралел отново с тази страна? Ами, че тя България толкова отдавна се "славизира". След обездържавяването на държавата и изхода на толкова българи, днес някакви ме обиждат на Ганьо, всичките ни успехи преди 2000-та година са безвъзвратно заминали. Всяка надежда - изгубена. Капацитети повтарят малоумно, че България е "малка държава", което не е вярно. Как не сме били Европа, пък ние имаме държава тук преди всички други. Как "не сме ставали", какви сме били гъзове и тъпаци. И тъ нъ. Та така...
Последна промяна от metodito на 16 ное 2023 17:05, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 16 ное 2023 17:05

Aronaks написа:Ако всичко това са заблуждения, как така няма нито една голяма корпорация или богат бизнесмен, който да вижда, че Левски е възможност за страхотен бизнес. Не ми казвайте, че 15-20 млн. евро са страшно тежки задължения.

Ами, там е работата, че не са 15-20 млн евро, а доста повече. Защото, за да стане отборът "възможност за страхотен бизнес" трябва, освен дълговете, чисто нов стадион-комплекс плюс 15-ина милиона всяка година като бюджет. Като удариш чертата - колко става?
Всеки, уважаващ себе си, отбор на Запад печели много пари от ТВ права. Ние - жълти стотинки.
Всеки, уважаващ себе си, отбор на Запад играе и печели от ШЛ. Ние - във въшливата Лига на Конференциите.
Аз този "страхотен бизнес" не го виждам. Съжалявам...

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 16 ное 2023 17:23

koisa написа:[offtopic]То дискусия изобщо не е имало. За дискусия трябват две страни, а когато едната не разбира дори значението на някои думи като "дребнав", няма как да разбере, каквато и да е логика, която изисква малко повече напрягане на сивото вещество. Пък камо ли да отговори на някой въпрос свързан с защита на неговите собствени твърдения... И не, няма да блокирам никого, защото нямам никакво негативно отношение към, който и да е конкретен човек, където и да е. Просто отново ще спра да влизам тук. И без това тук не мога да намеря новините за отбора, които търся, а само някакви негативни мнения против хора, собственици, политици и т.н. Това ме товари, а аз предпочитам вече да не си пълня главата с негативни емоции. Има къде-къде по-приятни занимания! Хайде със здраве! ;)[/offtopic]
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 16 ное 2023 18:56

Десети ноември за бг футбола настъпи!
Но, ако Бербатов ще дойде на мястото на Боби ще е точно подмяната 10-ти. А не истинска промяна.
Така трябва да се направи и за държавата. Да се определи дата предварително. И на тази дата да бъдат изметени еничарите, които ни управляват толкова вече години. Революции без кръв няма.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 16 ное 2023 20:04

Мето,
За да има десети ноември в бг футбола, трябва да има девети ноември (Падането на Берлинската стена) за расистката Уефа, деляща Европа по географски и цветови признак. Искат се и "здрави сили" в бефесето.
Футболът е такъв, какъвто го правят известните спбственици на отбори в България. А те каква позиция имат към "протеста" на отгледаните си фенове?

Потребителски аватар
I_Tuk_Froid_Pobedi
Контакти:

Мнениеот I_Tuk_Froid_Pobedi » 17 ное 2023 12:18

metodito написа:Но, ако Бербатов ще дойде на мястото на Боби ще е точно подмяната 10-ти. А не истинска промяна.

Обожавам подобни изказвания. Логични, подплатени с реални факти, базирани на конкретни резултати...
Той човекът още не е помирисал президентското кресло в БФС, вие вече го осъдихте. Айде да вземе да дойде, ако го изберат на конгрес, да мине някакво време и тогава да се опитаме да съдим. Иначе се налива вода в мелницата на Лечков и компания, който най-гордо заяви в понеделник: "Еее, и друг да дойде на нашето място утре, смятате ли, че ще се справи по-добре". Абе ти го остави да дойде, пък той сам ще покаже кое и как

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 17 ное 2023 13:29

I_Tuk_Froid_Pobedi написа:
metodito написа:Но, ако Бербатов ще дойде на мястото на Боби ще е точно подмяната 10-ти. А не истинска промяна.

Обожавам подобни изказвания. Логични, подплатени с реални факти, базирани на конкретни резултати...
Той човекът още не е помирисал президентското кресло в БФС, вие вече го осъдихте. Айде да вземе да дойде, ако го изберат на конгрес, да мине някакво време и тогава да се опитаме да съдим. Иначе се налива вода в мелницата на Лечков и компания, който най-гордо заяви в понеделник: "Еее, и друг да дойде на нашето място утре, смятате ли, че ще се справи по-добре". Абе ти го остави да дойде, пък той сам ще покаже кое и как

Помниш ли мача със Сърбия? Когато просто си пое към тъч-линията и излезе от терена. Бербатов ще е футболния Кирил Петков.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 17 ное 2023 13:34

NOMER14 написа:Мето,
За да има десети ноември в бг футбола, трябва да има девети ноември (Падането на Берлинската стена) за расистката Уефа, деляща Европа по географски и цветови признак. Искат се и "здрави сили" в бефесето.
Футболът е такъв, какъвто го правят известните спбственици на отбори в България. А те каква позиция имат към "протеста" на отгледаните си фенове?

[offtopic]То... поначало се разбра, че десети е бил един вътрешнопартиен преврат, макар че за народа си беше истинска промяна.[/offtopic]
Ако БФС нареди да има шест българи през всичките 90 минути на мачовете, собствениците не могат да не се съобразят. В същото време, това никога няма да се гласува, понеже същите "собственици" няма да го допуснат. Да не говорим, че БФС трябва структурно да се промени. А повечето хора говорят за имена - за Митето, за Бобчо. Имената нямат значение.

Потребителски аватар
I_Tuk_Froid_Pobedi
Контакти:

Мнениеот I_Tuk_Froid_Pobedi » 17 ное 2023 13:57

metodito написа:
NOMER14 написа:Мето,

[offtopic]То... поначало се разбра, че десети е бил един вътрешнопартиен преврат, макар че за народа си беше истинска промяна.[/offtopic]
Ако БФС нареди да има шест българи през всичките 90 минути на мачовете, собствениците не могат да не се съобразят. В същото време, това никога няма да се гласува, понеже същите "собственици" няма да го допуснат. Да не говорим, че БФС трябва структурно да се промени. А повечето хора говорят за имена - за Митето, за Бобчо. Имената нямат значение.

Наредби от сорта на "Трябва да има Х българи през всичките 90 минути" тип планова икономика няма как да решат проблема. Социализъм - биль. Трябва по естествен път да се направи така младите български момчета в школите да са конкурентноспособни и да вдигат нивото на отборите си. Тогава няма да има нужда от изкуствени наредби, които да задължават, а просто ще бъде най-правилното и логично решение за всички по веригата. За това се иска много работа от хора, които са надъхани и им се бачка. Не от пропаднали алкохолици, които се крият в базата в Бояна и обясняват как са най-добрите и си пишат отлична оценка.

Върни се в “Левски”