BRF написа:tmanolov написа:Всички фактури са с ДДС бре, уважаеми селтако (ред нек значи точно това). Освен ако фирмата не е регистрирана по ДДС, но такива са доста малко. Айде малко по-сериозно - знам, че е трудно за пилешкия мозък на припоците, но все пак.
Колкото до палмите, те изрично си го казватОтделно групата компании е направила плащания извън спонсорските договори за още 980 хиляди лева или общо 1 960 000 лева извън спонсорските договори, по които също групата е платила ДДС в услуга на клуба.
Странно, счетоводителю-селтак, какви ли ще са тези суми от общо 1 960 000 лева, за които е платено ДДС? Сефте чувам да се плаща ДДС за дарение, но може и да греша де, поне в припошките тикви, където Литекс е ЦСКА, даренията може и да са с ДДС :)
Като беше пуснал участието ти в Стани богат и си викам,гледай какво точно говедо!Ама съм се объркал,освен да се хвалиш къде ще почиваш,какво ще купуваш,къде си гледаш мачовете-въобще комплексарски работи-другото ти е припок в главата!Как решаваш,че ако си от ЦСКА си глупав само ти си знаеш,елита на България по математика 9-12 клас в по-голямата си част бяха в секотор В на стадион Славия в неделя,Бъди здрав!
Мерси, и аз ти благодарих тогава. Не, не се хваля и не го казвам в тази насока, ама как и да е. При мен има принципни позиции - уважавам истинските цесекари, които се бориха до последно за отбора си, който БХ затри. Но тези, които припознаха Литекс, онзи Литекс, дето ги изнасили с 8:0 и манипулират общественото мнение с парите на дребния господин, включително в Уикипедия (пусках го няколко пъти, как ЦСКА се бил обединил с Литекс и Етропле и бил станал ЦСКА) - е, към тях нямам нищо позитивно. те са припоци и толкова! За мен припощината е болест и ако някога, не дай Боже, моят клуб фалира, за мен футболът в Бг става безинтересен, ако ще Реал Мадрид да преместят на Герена. Принципна позиция, нищо лично - всеки може да вярва в каквото си иска!
Бъди здрав и успешен и светли празници и на теб!