Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

vlong
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот vlong » 07 юли 2021 21:33

Това ми е мнението.Знам ,че трудно възприемаш чужди.Айде ,въздържай се.
Христос изгони търговците и сарафите от храма.Странно,защо?
Преди 2000 г..А сега би трябвало да сме еволюирали.
Лекувай си нервите!
САМО ЛЕВСКИ!

На линия
Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 07 юли 2021 21:41

vlong написа:Това ми е мнението.Знам ,че трудно възприемаш чужди.Айде ,въздържай се.
Христос изгони търговците и сарафите от храма.Странно,защо?
Преди 2000 г..А сега би трябвало да сме еволюирали.
Лекувай си нервите!

Аз проблеми с нервите нямам, но не допускам някой да дава наклон на останалите левскари, включително и на мен (щото и аз понякога си ползвам мижавата отстъпка, когато пазарувам в магазина, понеже съм изживявал и тежки финансови времена със семейството си :o ) как и колко да даряваме за любимия Левски! Докато човек Х е решил да си купи стоки за 100 лева, примерно, е все тая дали ще си ползва смешните 10% процента. И не ми пиши библейски препратки, защото това е богохулство в случая и голям грях. :!:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 07 юли 2021 21:55

Голям грях е ако не го вярваш.
А това е и моето възприятие.Сега мога по твоят начин да започна да те упреквам какъв си ти ,че да ми казваш кое е грях и т. н.
Айде пийс!
Ти като I T специалист би трябвало да можеш да работиш в екип.
И последно - всеки ден ,или вечер жената ми чете Библията.Старая се да я спазвам.
Обичай ближният ,както обичаш себе си!
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 07 юли 2021 22:04

vlong написа:Ти като I T специалист би трябвало да можеш да работиш в екип.

Я бе, 10 години работя това и още не съм видял такова животно :mrgreen: :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 07 юли 2021 22:14

Винаги съм се чудил на термина "работа в екип", който винаги го пробутват в условието за приемане на работа. Употребяват го люде, които не са работили в колектив. Всеки работи сам за себе си и получава Лична заплата. Да вършиш чуждата работа не е умение за работа в екип.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 07 юли 2021 22:27

Покрай вратарската криза в отбора се сетих за Димитър Шейтанов и какво става с него. Тръгна си от Левски, защото искаше да играе. Отбора му в Португалия фалирал, където е записал два мача, а в останалите не е бил в групата, след това изкарва пролетта в Пирин, където пак е играл два мача, а в останалите е бил резерва....

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 07 юли 2021 22:36

Да работиш в екип е да имаш някаква разбираемост за чуждите проблеми ,и да ги прехвърлиш върху своите.Нещо такова.
САМО ЛЕВСКИ!

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 07 юли 2021 22:39

Отивам да изкарвам кучето,щото сме в екип.Взимам си слушалките и си пускам АС - ДС.Започвам с Riff-Raff.
Ко ша каиш Тодоре?
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 07 юли 2021 22:50

Голям бой над Локото днес. 27-мата чака :) Майтапа настрана, голям мач на ПГ Галчев, Славчев - интересно решение в защита, Христофор Хубчев също не зле, Марин П. дежурното голче с топовен удар :)
Абе никой не отрази интервюто на Божков при Дремджиев оня ден... Категорично заяви, че дълговете "никога няма да си ги поиска", но каза, че Левски го чакат лоши дни :shock:

LM10
Контакти:

Мнениеот LM10 » 07 юли 2021 23:13

tiamat написа:Абе никой не отрази интервюто на Божков при Дремджиев оня ден... Категорично заяви, че дълговете "никога няма да си ги поиска", но каза, че Левски го чакат лоши дни :shock:

Това съм го изпуснал. Навсякъде пишеше, че поредния спонсор е балон и не ни чака нищо хубаво, но никъде не видях, че ни опрощава дълговете, но е нормално повечето медии само храчат по нас.
Изображение

Върни се в “Левски”