Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
***cska***
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот ***cska*** » 02 окт 2020 01:06

Честито на Лудогорец и ЦСКА!
Два Бг отбора, в групите на лига Европа.
:P
Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 02 окт 2020 09:31

УЕФА разреши частичното допускане на фенове до стадионите. Това ще се случи още през следващата седмица, когато ще се проведат срещите на националните отбори.

Ще бъде разрешено допускането на фенове до 30% от общия капацитет на стадиона, но все пак крайното решение ще вземат местните власти на всяка държава в зависимост от обстановката в дадена страна.

Това означава, че близо 12 000 зрители ще могат да подкрепят националния ни отбор срещу Унгария в баража за класиране на Европейското първенство догодина. Съдбоносната среща ще бъде в четвъртък, 8-и октомври
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 02 окт 2020 09:49

Честито на Лудогорец и Литекс за победите и влизането в групите.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 02 окт 2020 11:25

realno написа:Честито на Лудогорец и Литекс за победите и влизането в групите.

Само нема се плашиш, баце! Има живот и след фалита.
Както е казал Карл Маркс,
Един призрак броди из Европа - призракът на ЦСКА! :lol:

Потребителски аватар
ImmortaL_1000
Контакти:

Мнениеот ImmortaL_1000 » 02 окт 2020 12:05

Трябва и Левски вече да влизат ама ще видим кога .
[wrapimg=]https://gmsrp.cachefly.net/images/20/04/22/dfc5092693fb95b20c3a83264e9c2408/320.jpg[/wrapimg]

Kiril2681

Мнениеот Kiril2681 » 02 окт 2020 12:11

Някой знае ли на какъв принцип се определя откъде са болните от Ковид? В смисъл - 16 болни в Арда, обаче в Кърджали има...13?! Нищо лошо, де - дано всички се оправят, не се и съмнявам, че след мачовете на националите ни изведнъж ще са ОК! :) И много по(-)здрави на Реално - горкичкият, не знам как е спал снощи, а накрая само едно нещастно изреченийце е измъдрил... :) :)
от Kris_men2000 » 31 юли 2019 00:31

Целият проблем на Левски не е в ръководството или в славинизацията а в това , че 90% от феновете са тъпи като магарета и грам не разбират от футбол

CaptainBertorelli
Контакти:

Мнениеот CaptainBertorelli » 02 окт 2020 12:19

TristaNNN написа:УЕФА разреши частичното допускане на фенове до стадионите. Това ще се случи още през следващата седмица, когато ще се проведат срещите на националните отбори.

Ще бъде разрешено допускането на фенове до 30% от общия капацитет на стадиона, но все пак крайното решение ще вземат местните власти на всяка държава в зависимост от обстановката в дадена страна.

Това означава, че близо 12 000 зрители ще могат да подкрепят националния ни отбор срещу Унгария в баража за класиране на Европейското първенство догодина. Съдбоносната среща ще бъде в четвъртък, 8-и октомври

Ще могат, ако от МЗ променят заповедта. Иначе - по 1000 в сектор.
Хайл Мусолини

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 02 окт 2020 12:33

Kiril2681 написа:Някой знае ли на какъв принцип се определя откъде са болните от Ковид? В смисъл - 16 болни в Арда, обаче в Кърджали има...13?! Нищо лошо, де - дано всички се оправят, не се и съмнявам, че след мачовете на националите ни изведнъж ще са ОК! :) И много по(-)здрави на Реално - горкичкият, не знам как е спал снощи, а накрая само едно нещастно изреченийце е измъдрил... :) :)

Да, аз знам!
Определят се от това: Лудогорец искат ли да си отложат мача или не ? Ако Домуса иска да отложи некой мач - пиши противника, че е болен от COVID-19 и готово.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 02 окт 2020 12:33

Kiril2681 написа:Някой знае ли на какъв принцип се определя откъде са болните от Ковид? В смисъл - 16 болни в Арда, обаче в Кърджали има...13?! Нищо лошо, де - дано всички се оправят, не се и съмнявам, че след мачовете на националите ни изведнъж ще са ОК! :) И много по(-)здрави на Реално - горкичкият, не знам как е спал снощи, а накрая само едно нещастно изреченийце е измъдрил... :) :)

На принципа, който е платил теста :mrgreen: :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 02 окт 2020 12:38

Гледам, че обичаш да пишеш тирета на поразия, но няма как, налага се след като си извършил заменка на оригинала с менте. :lol:

П.С. Ние имаме по - важна задача да си спасяваме клуба, вместо да се радваме на успехите на имитиращ продукт играещ на армията. И това е по - ценно от някакво си влизане в група. И галактическа лига да играете ще го правите с Литекс, защото ЦСКА е закрит. ;)
Последна промяна от realno на 02 окт 2020 12:45, променено общо 1 път.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Върни се в “Левски”