Warped написа:Какво ще си купиш като се пуснат от пакети по 100, да не кажа 500 със номинал 50лева на акция?
Или ти мислиш, че се пускат е така, може да си купиш 1 акция за 2 лева или 2 за 4 и си готов.
защо да не може?
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Warped написа:Какво ще си купиш като се пуснат от пакети по 100, да не кажа 500 със номинал 50лева на акция?
Или ти мислиш, че се пускат е така, може да си купиш 1 акция за 2 лева или 2 за 4 и си готов.
Corwin написа:Dust написа:Не, по-скоро това е част от цирка.
Предполагам знаеш, чия собственост е GP Group и кои стратегически обектив изпълняват към момента?
Тва не е Джи Пи Груп. А публикацията е трол, може да се види лесно :D
Sardukar написа:Интересно ми е какво някои хора разбират под да се "спаси" клуба ?
Ако "спасяването" е, че ще участваме в най-високото ниво на българския футбол (хаха) и ще взимаме лиценз, но през 1/2/3 години ще има драма и ще чакаме нов спасител, то очаквам да ни "спасят". Почти съм сигурен, че робст...спасяването ще продължи. Прекалено голям удар ще е за "реномето" на г-н Премиера! Спортът е добро забавление за развличане от ежедневните проблеми. Важно е да го има, а в тикво форма, която да разделя е още по-добре за Вожда!
helic написа:Kotooshu написа:sinqkrepost1914 написа:
Oт цялото интервю разбрах, че според НКПСЗ най-добре би било мажоритарния дял да се ''замрази'', като в такъв случай 10 % оставащи в Тръста биха им дали право да свикат общо събрание и да си назначат УС, който да се заеме вече с действията по намирането на спонсори и рекламодатели. И кой ще облажи от цялото това ? Така вече няма да има пречка да си подпишат каквито си искат договори за охрана, кетъринг, маркетинг и прочие..
Още няколко "крачки" останаха за са си "присвоят" Клуба !
Питам се аз когато е възможно юридически , защо да не се пуснат акциите в продажба ?
Бих си купил (според възможностите ми), нали искат да взимаме решенията заедноЛевски е на феновете
това е едно добро решение и възможност за набиране на средства, ама неудобно на много хора.
bilyaletdinov написа:Sardukar написа:Интересно ми е какво някои хора разбират под да се "спаси" клуба ?
Ако "спасяването" е, че ще участваме в най-високото ниво на българския футбол (хаха) и ще взимаме лиценз, но през 1/2/3 години ще има драма и ще чакаме нов спасител, то очаквам да ни "спасят". Почти съм сигурен, че робст...спасяването ще продължи. Прекалено голям удар ще е за "реномето" на г-н Премиера! Спортът е добро забавление за развличане от ежедневните проблеми. Важно е да го има, а в тикво форма, която да разделя е още по-добре за Вожда!
Има доста левскари, които са привърженици на Тиквата. Аз не познавам такива, но ги има.
Беше ясно, че Левски ще бъде жертва на политико-икономическите интереси.
Не очаквам нищо добро да се случи. Божков явно показа, че е получил клуба, а не че го искал. Също като Спас.
Докато продължават да се назначават собствениците при нас ще е така. Не виждам някаква реакция у нас левскарите. Абсолютно малодушие и бездушие. Заслужаваме си напълно съдбата си.
Лошото е, че дори да започнем от дъното, на чисто, пак няма да ни оставят...
Kotooshu написа:metodito написа:
Я го знам!
[offtopic]Бил Гейтс.[/offtopic]
[offtopic]Бойко Методиев Борисов -[/offtopic]
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
W84me написа:Има ли още някой да мисли, че някой друг освен ББПП е виновен за ситуацията в Левски в последните 10 години?
filcolins написа:Мисля че може да му се доверим. Божков го начука на шибаняка
https://trud.bg/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%8 ... dxk0_7x9UA
Потребители, разглеждащи този форум: TristaNNN и 12 госта