Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот Kotooshu » 07 май 2020 20:54

Тристан , ще ме извиниш но лично аз не разбрах в кое точно са коректив :?
Да дават съвети на Финия как да харчи парите , как да се облича ;)
Щом 2 години си траят за безобразията на Спас Русев , са нищо друго освен .... няма да обиждам този път :)
Апропо , навремето Бибочко алармираше за безобразията на мазния Перчем ( причината заради която му изкара гадостите на перчема са спрените пари към НКП-СЗ , това знам аз ,а и не мога да го докажа ) !
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 07 май 2020 21:24

Kotooshu написа:Тристан , ще ме извиниш но лично аз не разбрах в кое точно са коректив :?
Щом 2 години си траят за безобразията на Спас Русев , са нищо друго освен .... няма да обиждам този път :)
Апропо , навремето Бибочко алармираше за безобразията на мазния Перчем ( причината заради която му изкара гадостите на перчема са спрените пари към НКП-СЗ , това знам аз ,а и не мога да го докажа ) !

Като миноритарен акционер, разбира се, че не могат да кажат на Спас как да си харчи парите. По времето на Спас вече бяха извън УС на клуба, благодарение на това, че мазния перчем просто си реши проблемите като ги изхвърли от УС.
Виж, тръста не е длъжен да бие тъпана за всяко свое несъгласие с действията на собственика. Да не забравяме, че по Спасово време се привлякоха класни за нашите стандарти играчи, както и класен треньор, имаше еуфория сред привържениците, бяхме и на финал за купата. Случваше се нещо различно в отбора на фона на предходните сезони, хората се позасмяха и повярваха.
Наистина ли си представяш, че в такава ситуация има организация на привържениците, която ще каже - Ей, ние не сме съгласни да се привличат Обертан и Холмар, щото сделката е много скъпа и не ни е точно по силите. :roll:
Кофти ми е, че има група сини хора, която винаги, ама винаги ще намери кого да критикува, винаги ще си намери виновник, независимо дали той е заслужил или не. Тая първосигналност явно просто е характерна за нашия народ, знам ли. Но по-неприятното е, че критиките и хулите надделяват над възможните и постижими алтернативи, а аз такива не виждам в последните коментари.
Не визирам конкретно теб, искам да го уточня! Твоята "Моята борба" я знам. :)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 07 май 2020 21:34

И защо, мамка му, целият огън е насочен към 10-те процента на тръста, а срещу мажоритарния собственик и останалите ключови 90% няма никаква възмута и никакви "препоръки", при положение, че властимащите толупи го пратиха на екскурзия из емирствата, а сега с цялата си наглост ни съветват "просто да си вземем акциите", ако ни е мил Левски :!: :!: :!:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 07 май 2020 22:15

TristaNNN написа:
Kotooshu написа:Тристан , ще ме извиниш но лично аз не разбрах в кое точно са коректив :?

Като миноритарен акционер, разбира се, че не могат да кажат на Спас как да си харчи парите. По времето на Спас вече бяха извън УС на клуба, благодарение на това, че мазния перчем просто си реши проблемите като ги изхвърли от УС.
Виж, тръста не е длъжен да бие тъпана за всяко свое несъгласие с действията на собственика. Да не забравяме, че по Спасово време се привлякоха класни за нашите стандарти играчи, както и класен треньор, имаше еуфория сред привържениците, бяхме и на финал за купата. Случваше се нещо различно в отбора на фона на предходните сезони, хората се позасмяха и повярваха.
Наистина ли си представяш, че в такава ситуация има организация на привържениците, която ще каже - Ей, ние не сме съгласни да се привличат Обертан и Холмар, щото сделката е много скъпа и не ни е точно по силите. :roll:
Кофти ми е, че има група сини хора, която винаги, ама винаги ще намери кого да критикува, винаги ще си намери виновник, независимо дали той е заслужил или не. Тая първосигналност явно просто е характерна за нашия народ, знам ли. Но по-неприятното е, че критиките и хулите надделяват над възможните и постижими алтернативи, а аз такива не виждам в последните коментари.
Не визирам конкретно теб, искам да го уточня! Твоята "Моята борба" я знам. :)

:)
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

lisungera
Контакти:

Мнениеот lisungera » 07 май 2020 22:23

mikata написа:Oще 40 бона и вноската за месец май ще се изпълни
https://www.levski.com/

А тези 93 000лв. от СМС-и не са ли отделна сума ? Общо 200к ?

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 07 май 2020 22:29

lisungera написа:

Всичко отива в една сметка,парите от СМС се забвят малко.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

lisungera
Контакти:

Мнениеот lisungera » 07 май 2020 22:41

mikata написа:
lisungera написа:

Всичко отива в една сметка,парите от СМС се забвят малко.

Сега видях в отчетите, че от DMS са превели към клуба около 19 000, т.е. останалите ще дойдат на по-късен етап.

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 08 май 2020 02:38

Dust написа:
bilyaletdinov написа:Никой не е уплашен. Просто успяха да разцепят публиката за пореден път. Тиквоча е цар на тези гимнастики.

Защо трябва да се вини правителството за неволите на футболен клуб?

Защото това правителство е в основата на тези неволи ;)

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 08 май 2020 02:45

Изображение
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 08 май 2020 02:59

TristaNNN написа:Искаше ми са проследя събитията още известно време преди да споделя мнение, но някои коментари с неразбирането си ме принуждават.
Първо, Тръста има свой УС и свой председател. Решенията на ниво тръст се взимат след гласуване на УС на същия този тръст, като УС се избира от членовете след гласуване. Васил Колев нито е председател на тръста, нито е "собственик" на акциите, мисля си, че дори и не е в УС на организацията, защото преди време се оттегли и пожела да си остане редови член и запалянко. Сиреч, каквото гласува УС на тръста, това прави организацията. Презумпцията е сходна с тази на местните и парламентарни избори - гласуваш за този, чиито идеи ти допадат и очакваш той да те представлява, най-образно казано. Не знам защо му приписвате всички сини грехове на него, наистина не разбирам. Всеки човек си има мнение и позиция, така както аз, както вие, както и той.
Второ, въпросните акции не са някаква благинка или кокал, че да искат да ги пуснат. Те са просто инструмент за участие в структурата на клуба, дотолкова, че по законен ред да се следи какви ги дроби мажоритарния собственик, какви кредити се взимат, примерно, но и позволяват законен начин за контрол на управлението на АД-то. Сиреч, ако в настоящата ситуация няма миноритарен акционер, мажоритарният може хипотетично да си думка кредит след кредит, да задлъжнява дружеството година след година, а пред камерите да се усмихва под мустак как всичко е прекрасно, парите се множат, успехите предстоят и т.н.
Трето, защо въпросните кандидат-купувачи на ценните книжа, които един по един се дистанцираха от въпросното отворено писмо, не дарят предлаганите суми така, както ние даряваме по доброволческата сметка? Защо са им притрябвали въпросните акции, след като те келепир не носят, така или иначе? Няма да споменавам, че тая работа с покупко-продажбата на акции не става като да си продаваме един чувал картофи. Днес е у мен, идваш, продавам ти го, и вече е твой.
Четвърто, за тирето. Ако утре, хипотетично, Божков хариже ценните книжа на Тити, а междувременно правилните Бойкови хора изкупят миноритарния дял, е много вероятно след месец два да ги видим на обща пресконференция, обляни в сълзи, докато ни разправят как са били направили всичко възможно, ама ей го - пак няма пари и хлопваме кепенците. Това е само хипотетично, разбира се, давам прост пример за размисъл. Ако обаче акциите останат у Тръста, тире няма да има, защото който и да докопа мажоритарния пакет, ще трябва да се съобрази и с тези миноритарни 10%. Толкова за акциите на тръста.
Впрочем, аз си мисля, че тепърва ще ставаме свидетели и на нови циркове. Чакам коментар или писмо от страна на Божков и прогнозирам, че циркът вече ще е пълен.
Това е, сега очаквам да ме почнете един през друг. :lol:

Акциите на тръста нямат никакво пряко отношение към проблемите с липсата на пари. Дори и да бъдат продадени реално парите отиват в тръста /като собственици на акциите/, а не в клуба. Друг въпрос е, че могат да се върнат после като дарение. Що се отнася до тия 10 процента те не вършат абсолютно никаква работа на никой, но ползата е, че ще разкарат тия от Левски, а това е добре защото се вижда, че са непотребни и клекнали на Мутрата. Слушах го арменчето при Цветанката, ами пича до такава степен се оплете в опорните точки които са му наредели да следва, че накрая без да иска каза истината. А тя е проста - има дребни рекламодатели чрез които е можело да вържем бюджета, но Мутрата не позволява и те се дръпват, за да не ги свързват с Божков. Другото за което изплю камъка е, че указанията към тях са Черепа да се демонизира и да бъде принуден да предаде акциите на посочено от няКОЙ лице. Кой ще посочи лицето можем се сетим. Такъв е устава и миноритарните акционери могат да си плещят сама по телевизора. Реално разковничето е в 90-те процента и Божков. Защото в момента практически освен един изпълнителен директор, който може да вземе някакви дребни кредити (с по-едрите се иска одобрение от УС) в Левски ръководство няма.
Но цялата история е добре отработен сценарии, който си го гледкаме вече няколко пъти. Мутрата отгоре създава проблемите защото с дебелото Момче искат да лапнат нечии бизнес. После почват лакардиите и скечовете с разни поставени и близки до тях лица (Констатин Папазов е сол ташак на Борисов от пребиваването им под крилото на СиК), че сакън фенската маса да не излезе на улицата и да нарита Банкянския барабар със стабилността му. Като се тушира това напрежение следва вдигане на рамене, цъкане с език, обяснения, че видите ли вече нищо не може да се направи и т.н. и се пускат кепенците. Следва тиренце или нещо подобно. Който не вярва на тази схема да види какво стана с червените или да пита оня банкера от Белград, дет същия Тити щеше да връща, че да оправя и КТБ и Ботев. Даже Банкянския цял план за това беше оповестил. Ама .... не стана.

Тъй че мача е свирен. Тук голямата драма е ще метнат ли някой лев Левски да добута сезона, че да се отложи неизбежното за малко по-натам или ще гледаме Game оver след две-три седмици. Щото ситуацията е предопределена и патова. На Черепа последна грижа в момента му е Левски, пък и след цялото това слагане, полягване и т.н. пред Мутрафона и аз да съм на негово място ще тегля една майна на тези дет пишат декларации и оня Сълзливия де иска да прЕносител и да се оправят.
И тъй.

Върни се в “Левски”