Мнениеот ralka_levskarka » 03 авг 2019 16:57
За повече от 3-то място разбирай и КБ, а не просто да сме втори. Бихме Дунав и Ружемберок и някои хора си помислиха, че сме хванали Господ за шлифера. Футболистите и те вдигнаха нослето и се помислиха за ебаси звездите и като кажеш, че Станислав Иванов трябва да седне малко на пейката някои почват да се сърдят като момиченца. Половината живеят в техен си свят и си мислят, че това е Левски от '72 и моля ти се се правят сравнения с победата на Ливърпул над Барса. Мале-мале. Като им кажеш съставът е къс и пак се почва едно цупене, едно чупене на пръсти, че не било така, а като няма кой да замести Миланов и като почнат да се палят свещи за Тиам, се поставя началото на нова доза псувни. ЗА мен израстване ще е КБ и някой друг покрит дълг, а не да вилнеят някакви мечти как ще смачкаме Лудогорец и да ми се изтъква как съдиите им били помогнали. Като им кажеш истината и се сърдят. През януари месец "ооо да, да, школата трябва да се оправи, можем да фалираме, трябва да си покрием дълга, трябва време, стига с това гонене", а август "на тия нЕма да им стъпя, какви шампиони, какви пет лева, нещастници", а черешката беше когато един идиот каза "ама защо не му платиха тази заплата на Мариани, която му предлагат в Дубай, той Божков има пари" и си шах с пешката. Мрън, мрън, мрън. Що Хубчев не се усмихвал, що не се радвал при гол, що оня така е застанал, що тоя го продаваме, що оня не го продаваме, ама що баш сега, ама що вали, ама що слънце пече, що тия екипи са така, а не онака. Такава мрънкалница скоро не е имало, каквато има през последната една година. Всеки може, всеки знае, всеки е наясно тоя за колко продава, другия за колко се купува, всеки щрака в умрелия фейсбук и ми пише какви били юношите, ама като дойде чужденец е що не юноша уа??? Като им кажеш, че планът е школата да се оправи и те пита кога?!, ама в същото време иска то групи, то купа, то титла и си плямпа само от вкъщи за по-лесно, пък като дойде време за финал и НИЕ СМЕ ЛЕВСКИ БААААА. Като му кажеш отиди и си кажи идеите, дай пари, дай средства и те гледа като теле, ама иначе джавка пред компютъра как искал козирка и люпи семките. Мрънкачи, ей тва сме ние МРЪН-КА-ЧИ! Аре лек ден!
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]