ЛЕ: Левски - АЕК Ларнака (Четвъртък)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

favaca8888
Контакти:

Re: ЛЕ: Левски - АЕК Ларнака (Четвъртък)

Мнениеот favaca8888 » 02 авг 2019 11:20

:lol:
Euroidiots on tour vol.2019 :lol:

Братя, кураж ! Догодина пак с бараж !!! :lol: :lol: :lol:
Не Ви ли е срам,бе ?Несретници....срам и позор за цяла България сте.
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 02 авг 2019 11:24

Maч и вечер, които трябва да забравим час по-скоро. Ясно е, че всички са разпънати на кръст, но докато някои видяха симулативна игра в ... Хубчев :shock: , на мене ми направи впечатление, че кипърския испанец си беше написал домашното по перфектен начин. Бяха дошли за едно голче и нищо повече, само дето им дадохме прекрасен шанс да си врътнат една контролка, за да не излизат от игрови ритъм и видяха, че спокойно може да си понапомпат самочувствието с повече попадения. Не сме готови още и това е истината, не играем като отбор, а в индивидуален план не може да се чака само на изблиците на Павлин и Костов. Забелязахте ли с каква лекота разограват топката тия и колко сковани и припряни са сините в пасовете? Ами статичните им - ебаси подредбата, ебаси движението, ебаси центриранията точно в целта, всички родни спецове да си пуснат повторение на мача и да си записват. Ами отправените удари - нашите са на 5-10 метра встрани и над вратата, техните са или в целта, или на 5-10 сантиметра до гредата. Какво да говорим повече, не сме готови още за Европа и това е горчивата истина.
За съжаление дори и отявлен син романтик и оптимист като мен не видя нищо хубаво вчера. Е, може би с изключение на това, че новият холандец привидно е в кондиция за игра и няма да го чакаме 1 месец да върти обиколки.
Грозни впечатления ми направиха следните неща:
Сред дечурлигата в А мернах един тип с черна тениска и разни кокаляци по нея ... След всичките тия глоби, наказания, потенциални нови санкции след Ружомхужом, ние сме си все същита балкански ербапи. Явно наистина трябва да ни изхвърлят като мръсни кучета от ЕКТ или да затворят изцяло стадиона за дълго време, че да ни уврат главите.
Не мога да виня момчетата, че не се раздадоха или пък са се крили по терена, обаче поведението им след мача не заслужава никакви поздравления. Трябваше все пак да метнат тениските на децата и тоя акт трябваше да стане спонтанно, а не Горанов да ги гони из терена, докато те, морните футболистчета, се правят на неразбрали. Баси, дечица са това! Не спряха да ги подкрепят дори след такова унижение, ми покажи малко, че ти пука за тях бе, деева мааму.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 02 авг 2019 11:48

favaca8888 написа::lol:
Леко братле, прекалено си се превъзбудил... Нищичко хубаво ли няма в живота ти, та си насъбрал толкова негативизъм, че си чакал тая загуба да дойдеш и да си излееш мъката тук ? :? :lol: :roll:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

ikar
Контакти:

Мнениеот ikar » 02 авг 2019 11:52

Преди време великият Франц Бекенбауер каза - разликата между добрият и по-добрият отбор се дължи в това не да имаш убийствено игрово превъзходство примерно 80-20, а да оползотвориш всяка голова ситуация. В първият мач АЕК от 4удара във вратата вкараха 3, във втория от 6 - 4.Ние създадохме почти толкова и насреща една голяма 0.
Когато постигнем подобна голова ефективност тогава ще претендираме че сме отбор с възможности!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 02 авг 2019 11:57

ikar написа:Преди време великият Франц Бекенбауер каза - разликата между добрият и по-добрият отбор се дължи в това не да имаш убийствено игрово превъзходство примерно 80-20, а да оползотвориш всяка голова ситуация. В първият мач АЕК от 4удара във вратата вкараха 3, във втория от 6 - 4.Ние създадохме почти толкова и насреща една голяма 0.
Когато постигнем подобна голова ефективност тогава ще претендираме че сме отбор с възможности!
Аз лично не смятам, че има чак толкова голяма спортно-техническа разлика между Левски и Ларнака, но нашите не ги слуша главата.
Рухнаха след първите попадения и в 2-та мача, и да речем, че в Кипър бе логично това да се случи с оглед на хвърлените усилия през първото полувреме, както и ест. червеният картон, то снощи нямаше логична причина да се спекът така и да играят едно голямо нищо, при това срещу съперник, който видимо се бе успокоил.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Bobby1177
Контакти:

Мнениеот Bobby1177 » 02 авг 2019 11:57

Това вчера беше един тренировъчен мач с експериментален и рисков състав на Левски. Въпреки това, резултатът натежава. Малко се обезмисля да се класираме за ЕКТ, независимо как, и на 2-я предварителен кръг да отпадаме по такъв начин.

Аз харесвам Хубчев и и не смятам, че трябва да се маха, но не ми допадна това, че едва ли не трябва с 2-3 пъти по-голяма мотивация да излизаме срещу... "Царско село''. Нещо се обърка в концепцията и изобщо изиграването на 2-та мача с АЕК. Ако ще пази футболисти, Тиам падна още в 25-та секунда и не се знае колко ще е аут, напр...

Загубите се дължат наистина на разлика в класите, но трябваше по-сериозно да ги разучим как сменят скоростта, темпото и т.н. В Ларнака леко дигнаха оборотите след 30-та минута и нашите почнаха с балтиите. От там дойдоха стъписването, картоните и изгонването на Живко. Сори, ама на 35 години с такъв карт-бланш, за... "Царско село'' вероятно е ОК, ама за Европа...

За мен изводът е, че клубът очевидно все още е в много тежко финансово и организационно положение. Очевидно дълговете тегнат като воденичен камък и никой няма да плати чужди заеми. Остава неясно защо напр. Каргас е по-добър от Унтонджи или може би просто излиза доста по-евртино. Нямаме ли десни бекове, халфове? Защо качествени футболисти очевидно избягват договори с Левски? Не знам Алар и Робърта колко време ще се адаптират, но ако Алар беше вкарал в 5-та минута в Ларнака, сега можеше да е съвсем различно. Голмайсторът трябва да е като Гарра-та - всеки 2-ри или 3-ти удар задължително гол. Но да излиза на положения поне 4-5 пъти на мач....

Хубси заслужава кредит на доверие, но, ако в края на годината сме пак 3-ти - което май се оказва да не е никак лесно, на бараж и без трофей, сори, ама едва ли това е ''Левски''... Може би наистина клубът е много, много закъсал...

Така или иначе - САМО ЛЕВСКИ ДО ГРОБ!...

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 02 авг 2019 12:07

Братя, кураж ! Догодина пак с бараж !!! :lol: :lol: :lol:

Точно ти ли го казваш бе парцал?!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

atanasovt048

Мнениеот atanasovt048 » 02 авг 2019 12:19

Момчета, загубата е позорна, няма какво да го отричаме. Конкретно след 3-0 в първият мач шансовете ни бяха илюзорни, за съжаление Левски в момента не е на добро ниво. Разликата с Ларнака е огромна откъм опит, смея да твърдя, че това беше най-трудният съперник, който можеше да срещнем, след като излязоха разбивките.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 02 авг 2019 12:21

THE G.A.M.E написа:
Леко братле, прекалено си се превъзбудил... Нищичко хубаво ли няма в живота ти, та си насъбрал толкова негативизъм, че си чакал тая загуба да дойдеш и да си излееш мъката тук ? :? :lol: :roll:

Какво хубаво да има? Отборът му е в долната група и не е ясно изобщо кога ще се върне. :roll:
Image

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 02 авг 2019 12:45

THE G.A.M.E написа:
ikar написа:Преди време великият Франц Бекенбауер каза - разликата между добрият и по-добрият отбор се дължи в това не да имаш убийствено игрово превъзходство примерно 80-20, а да оползотвориш всяка голова ситуация. В първият мач АЕК от 4удара във вратата вкараха 3, във втория от 6 - 4.Ние създадохме почти толкова и насреща една голяма 0.
Аз лично не смятам, че има чак толкова голяма спортно-техническа разлика между Левски и Ларнака, но нашите не ги слуша главата.
Рухнаха след първите попадения и в 2-та мача, и да речем, че в Кипър бе логично това да се случи с оглед на хвърлените усилия през първото полувреме, както и ест. червеният картон, то снощи нямаше логична причина да се спекът така и да играят едно голямо нищо, при това срещу съперник, който видимо се бе успокоил.

Логична причина ли е, че 5 човека са с по 20-30 професионални мача, че играят за първи път в този състав и че резултатът е 0-4. Според мен е логична. Не е оправдание, но резултатът е логичен. Грандиозна сензация щеше да е мачът да завърши 2-1 примерно

Върни се в “Левски”