Левски: Трансферно лято (Спекулации, мрънкане за нови и реалност)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Какви очаквания имате към евентуални нови попълнения

Ще мачкат наред
153
18%
Ще ни докарат поредните ментета
162
19%
Спас Русев знае как стават нещатаИзображение
167
20%
Искаме юноши
188
22%
Наздраве
178
21%

Общо гласове: 848

thresh
Контакти:

Re: Левски: Трансферно лято (Спекулации, мрънкане за нови и реалност)

Мнениеот thresh » 06 сеп 2018 00:26

metodito написа:
TreiD написа:Левски от доста години няма качествен централен нападател, а минаха един куп футболисти, кой с малки, кой с големи претенции да е приличен играч. Въпреки това, ако погледнете головете този сезон, ще видите,че доста различни голмайстори имаме, а това може само да ни радва. Не е като миналата година, 10 отзад и при центрирания да се молим Яблонски да вкара, че даже и гол майстор ни стана, а това е смешно за клуб който има претенции за нещо. Личи си,че клуба отива във правилна посока, взехме от доста време футболисти които имат качества, а и подсилихме състава от миналата година.
Надявам се,че след привличането на новите момчета, крайните ни защитници, ще започнат да играят на обичайното си ниво, защото си пролича,че липсвата на конкуренция пречи много на играчите.

И аз съм на мнение, че ако продължат всички да вкарват така, ще компенсират липсата на истински голаджия. Трябва да спрем да се заблуждаваме. Втори Гонзо/Гара/Арш, няма да видим скоро. Това са реалностите. Нека ме опровергаят от ръководството.

Тъкмо щях да те опонирам за писаното по-горе, че от много години не сме имали качествен нападател голмайстор, като дам за пример Гарата и Арш. Даже Гарата по-скоро при нас беше в най-добрата си форма, но Арш си беше голмайстор и къдетото и да е играл го е доказвал (може да му погледнете статистиката). Тук не му се получи особено но иначе е вкарвач. Друг е въпроса дали ако се дадат много пари за качествен нападател от силно европейско първенство, той въобще ще се успее да се адаптира при нас. Повече ме притеснява Павката и моментното му състояние. Дано тази контузия не свали нивото му драстично.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 06 сеп 2018 00:36

Ами те реално станаха "много" годините от времето на Арш и Гара. На Арш си му се получи. Крайната му статистика е гол на два мача, и то при положение, че имахме невероятно некадърен човек за тренер, който смяташе, че "Левски" е "балканската Барцилона" и заради това пренебрегваше Шьорд.
Последна промяна от metodito на 06 сеп 2018 06:02, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 06 сеп 2018 01:00

Рейс не е много висок, с оглед на другите ни двама централни бранители.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

rambobg

Мнениеот rambobg » 06 сеп 2018 03:08

Вълчан написа:Дъртаци не са нужни на отбора.Днес се завъртя из мрежите че някакъв такъв дето щял да приключва със футбола ....приятел на треньора може да акостира във отбора.И тои сериозно дърт.Аиде няма нужда да се реанимират такива.....На Армията от днес акустира пореден нападател добър поне на хартия.А ние тук си пишем как мотото на сините било атака атака......

Баш-майстора им е в немилост , реви за него -
Какво се случва с любимец на "армейците"? Китайци го зачеркнаха сериозно
Каранга изигра само три мача за Хенан Дзиние, а след това...
https://www.blitz.bg/sport/svetoven-fut ... 10559.html

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 06 сеп 2018 06:04

W84me написа:Рейс не е много висок, с оглед на другите ни двама централни бранители.

Аз си мисля, че ще го ползват за халф... Но ще видим, де. Или са получили оферта за някой измежду Яблонеца или Холмар.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 06 сеп 2018 07:16

metodito написа:
W84me написа:Рейс не е много висок, с оглед на другите ни двама централни бранители.

Аз си мисля, че ще го ползват за халф... Но ще видим, де. Или са получили оферта за някой измежду Яблонеца или Холмар.

Тиам има вече 4 жълти и някой трябва да го сменя. Няма да е Белмонд. Освен това и десен бек може да играе. Изобщо, нов Прохазка си взеха с по-дефанзивни функции.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 06 сеп 2018 08:02

Ще го видим. Мен ме радват трансферите на Реиш и балтиеца. За тези негра (двамата младежи де тренираха с децата и бека) нямам никаква идея обаче. Малко са ми съмнителни (мениджърски), ма да видим.

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Мнениеот specter » 06 сеп 2018 10:00

Ей, сърце нямат тия, дето пускат новините във Вайбър. Поглеждам - 2 съобщения от канала на Левски и направо се шокирах - викам какво стана днес, много трансфери изведнъж... А то за Съединението и първата тренировка на Рейш... :cry:
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 06 сеп 2018 10:08

specter написа:Ей, сърце нямат тия, дето пускат новините във Вайбър. Поглеждам - 2 съобщения от канала на Левски и направо се шокирах - викам какво стана днес, много трансфери изведнъж... А то за Съединението и първата тренировка на Рейш... :cry:

Хахаха :lol: и аз си помислих, че може да сме подписали с някой... :mrgreen: Но може този път Красимир Иванов да не лъже. :oops:
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 06 сеп 2018 10:20

Успех на новото ни попълнение! 8-)
Левски завинаги в моето сърце![

Върни се в “Левски”