Купа на България: ЦСКА-София (София) - Левски (София) 0:2FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача...

Победа за домакините
133
44%
Равен
49
16%
Победа за Левски
123
40%

Общо гласове: 305

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Re: Купа на България: ЦСКА-София (София) - Левски (София) 0:2FT

Мнениеот koisa » 11 апр 2018 20:59

fen1914 написа:
koisa написа:
miro_rz написа:Шампанското за Вутов , момчето покриваше голям периметър ! :lol:

Двамата с Нашименто бяха най-слабите от нашия отбор. За мен Обертан е играч на мача!

И Буш заслужава похвали, защото си свърши работата и беше в битката до последно.

Да, имаше ден и си вкара повечето положения. Можеше и хеттрик, но се размина с греда, жалко!
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 11 апр 2018 21:00

koisa написа:

Двамата с Нашименто бяха най-слабите от нашия отбор. За мен Обертан е играч на мача!

Нашименто преглътна контузията и игра колкото му позволяваше състоянието. Но това, разбира се, не може да омилостиви форумните разбирачи.

Вълчан

Re: Купа на България: ЦСКА-София (София) - Левски (София) - Сряда от 18:00

Мнениеот Вълчан » 11 апр 2018 21:03

stan91 написа:Стойкас пак култов!!!!!!

Ето това го различава от сериозният и етичен човек.Никога няма да изтрие селското и глупавото във себе си...

Потребителски аватар
k20dan4o
Контакти:

Мнениеот k20dan4o » 11 апр 2018 21:04

Знаете ли откога армейски фенове не са виждали победа на любимите си отбори над Левски за купата :o :?:
https://levskisofia.info/season-1996-1997/kupa-na-bulgaria/rezultati/
Доста от форумните фенове не са били родени тогава :lol:

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 11 апр 2018 21:05

Жестока оранжева тишина ... иху иху , а сега тихо :mrgreen:
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

FORZATORO
Контакти:

Мнениеот FORZATORO » 11 апр 2018 21:08

Още повече ми е кеф от победата заради останалата част на България , която мрази софийският Литекс !
Честото Левскари , честито и на останалите !!!

kempesmario
Контакти:

Мнениеот kempesmario » 11 апр 2018 21:14

Най добър за Левски беше Тиам в средата мачкаше всичко живо. Супер попадение за Левски. Буш вкара два гола , но щях да го призная ако беше вкарал едното от двете чисти положения в мача. Обертан си е класа и точка. От Паулиньо очаквах повече, Вутов беше пренавит. За първи път бях притеснен от Яблонски и Холмар могат много повече. Определено съжалявам, че Станислав Костов не игра, имах предчувствие, че ще влезе и ще вкара гол. Въпреки това добра турнирна победа. Поздравления за отбора.

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 11 апр 2018 21:15

Перфектен тактически мач. Прибрано, без празни пространства и с много движение при контрите. Ако беше влязла и гредата щеше да е идеален! Браво на Дуче и джокаторите. Демонстрираха, че когато игрят сериозно и с желание могат безгрижно да бият отбора с тирето между ЦСКА и София.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 11 апр 2018 21:19

blue avalanche написа:
koisa написа:

Нашименто преглътна контузията и игра колкото му позволяваше състоянието. Но това, разбира се, не може да омилостиви форумните разбирачи.

Далеч съм от нивото на форумен разбирач. Ако има такъв, то това определено си ти. Въпреки това си държа на мнението.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 11 апр 2018 21:24

Ех, най-после малко радост и за нас :P Мачът не беше нещо особено, като качество и игра от наша страна, но пък това е турнирна битка и резултата е по-важен. Жалко, че Буш не направи хеттрик. При 0:3 реванша щеше да е протоколен.
Страхотен мач на Обертан.Най-добрият от нашите днес. Много ми харесаха и Тиам, Холмар и Цветкович. Доста съм разочарован от Вутов. Не знам какво му става на това момче, определено има качества, но днес, а и не само днес, беше абсолютен фигурант и си играехме с човек по-малко. Роси още сле първото полувреме рябваше да го смени с Гомес или Панайотов. Паулиньо и Нашименто също играха под нивото си (при португалеца, влияние със сигурност има и контузията му).
Буш, Яблонски и Митрев, като цяло добре, но при чеха се вижда, че има спад във формата :| Митрев пък на няколко пъти закъсня да излезе и да хване топката, когато защитниците му я гардираха, но поне не направи фатална грешка.Афонсо с доста добър мач, макар да направи 2 грешки, като едната можеше да се окаже фатална. През останалото време в защита беше добре, направи 2-3 решителни шпагата при опасни ситуации за тирето.

Тиам и Панайотов трябва задължително да останат в Левски и след края на сезона. Заедно с Нашименто и Рошу бихме имали доста прилична средна линия. Прохазка и Вутов не са във форма и не знам дали това няма да им изиграе лоша шега за оставането им.

Приличен мач днес на нашите и дано на реванша сме поне 3 пъти по-концентрирани и мотивирани и да се класираме на финал!
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."

Върни се в “Левски”