kempesmario написа:Синчец страхотен е малкия Дани Начев. Но повече ме притеснява, че ще ни го откраднат. Както откраднаха този https://www.vbox7.com/play:00e391c38c . Марк Емилио Папазов вече е в Пескара Италия
Марк също е страхотен талант, но доколкото знам, родителите му заминаха да работят в Италия. Никой не го е откраднал.
Не искам да подценявам с този пост другите деца, тези от 2003 са бъкани от талант, въобще в наборите ни под 2000 има много деца с перфектна техника и добра физика. От тях зависи дали ще се реализират.
Доста деца в школата имат физика и техника, сходни с тази на Дани. Някои са по-бързи и по-технични. Но той е безценен като пост. Това е природно надарен конструктивен халф, погледът му над играта и позициите на съотборниците, пасовете му са уникални. Именно такива играчи са огромна рядкост навсякъде, и за това са толкова ценни. Аз не знам дали ще се реализира като играч, но да не го направи с толкова много изсипано отгоре ще е грехота!
Ако всичко върви добре, след 3-4 години ще е при мъжете. Там ще са и деца от U 15, а те са първите от новата генерация на школата ни. Трябва да устискаме още няколко години, после наистина ще е по-лесно...