saffron написа:RockSeeker написа:saffron написа:10 минути "дълги и отегчителни речи" ?? Ти в час ли си бе? На мен ми беше супер интересно да слушам този човек ! Комунистическите дълги и отегчителни речи ги хвърляше един микренски запъртък на една друга трибуна на един комунистически стадион!
Ако бях вярващ - щях да се прекръстяСериозно ли бе, човек?
Виж, ако си по-малък и го приемаш като приказка за лека нощ от симпатичния ти дядо - ок, иначе има някакъв проблем... И той не е в това, че си левскар
Ще повярваш и ще се прекръстишКакво си очаквал да чуеш ? "Ни мъ ИнтИрисува на Мени фифа фуфа фафа и ония болния президент на Бефисе , шъ си прая кото си искам" това ли ?
Яд ви е че след толкова години мустаката тирания най накрая се появи един европеец в нашия клуб и проблема е че съм Левскар и съм изтърпял всичко това , за това ти казвам, човека е от западен Лондон а не от източно Микре!
Аз ще ти кажа какво би ме впечатлило - да излезе даденият човек, да каже 3 изречения ако ще, ама да са от сърце, ако трябва 5 пъти да се запъне на тях и да заекне 3 пъти от притеснение.
До болка познати са ми всичките тия фалшиви "прочувствени" речи, през годините съм се нагледал на такива, не ти говоря само за футбол даже, ами като цяло. Заеби Левски, ЦСКА ...... всичко е едно и също навсякъде.