BlackNBlue написа:2:0
Да го бях играл на точен.

Как играхме иначе? Нямах възможност да гледам мача за жалост.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
BlackNBlue написа:2:0
blue avalanche написа:futbolqga написа:Ти даже и мач не си гледал явно, ама държиш да си плюеш - Орачев играе в ляво, не дясно! И защото не си го гледал, ще ти кажа - момчето има по-прецизно центриране от всеки един играч в този отбор към момента (единственият, който знае как се центрира остро - а не с балони като в квартално мачле).
А иначе кой казваш, че чака центрирания? Снажният ни нападател в тези мачове? Какви центрирания при положение, че централния ни нападател е крило, с типичната физика за поста си, и няма никакъв шанс да се пребори със стабилен централен защитник? Бързи къси пасове по тревата са ни единствения шанс, като много ясно се видя от мача, че това бяха и тактическите указания на Стойчо.
Много се отклонихме от темата.
Само ще кажа,че юношите не са имунизирани срещу критика.И,че няма още 5 години да са "юноши".Хората на тяхната възраст "късат мрежи" в Европа.Само тук ги водим "юноши" и на 24г.
Всеки има право да харесва или не харесва даден играч.Но явно,че в този форум "различното" мнение не се толерира.
Rivaldo10 написа:MagicMoments написа:Браво Гонзо,2 поредни чисти мрежи,2 поредни победи,голове на младите ни таланти,браво браво сега никой не се сеща къде са жълтите карти,окомплектована ли е защитата,Абди днеска,утре,петък ли ще дойде,никой не писка за Балджийски,Иван Минчев,Живко Атанасов,Асен Георгиев и още куп наши бивши юноши.Нивата е дълга,трябва и постоянство,първото полувреме бе слабо,второто отличен 6 за всички.Минаха тежките мачове с Литекс,Лудогорец,Черно Море време е за още поредни победи.Личи си добрата работа по трансферите все млади играчи с договори за по 2 години,Де Нойер-Костадинов е бетон двойка вътрешни халфове,Карнер е постоянен,вече и с нападателите всичко е наред,да дойдат поредица от победи и тогава ще има още повече хвалби и усмивки.Трябва си работа всеки ден,малките детайли като паса на Де Нойер решиха мача.
Играем без ляво крило, трябват ни адекватни смени в центъра, тоест поне още 1 играч. Централните нападатели за мен са слаби, нямам никакви очаквания от Диаби. Дочух, че е посредствен. Без Абди няма да влезем в топ 3 (лично мнение), с него поне има шанс.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Rivaldo10 написа:Слаби сме!
Rivaldo10 написа:Слаби сме!
batmanlevski написа:имаме директор, имаме треньор, имаме вратар , имаме защита, имаме халфове , имаме нападател ! това е Левски, това е моя Левски, това е Левски на България ! днес дори съдията не можа да ни спре въпреки ,че в пореден мач ни отмениха редовен гол !
santiliana написа:Изчетох последните 10 страници по тази тема... Няма да се включвам да правя анализ на мача... Болшинството тук са го гледали по телевизията... Аз бях на стадиона... Въпреки 200-те км и нощния път... Но така разбирам нещата... Приятелски съвет от мен, момчета и момичета: Не изпадайте в излишна еуфория, защото много, ама много сме далеч от истината... по всички параграфи... И другият ми съвет е: Идвайте на мачовете, а не дремете пред компютрите като си мислите, че така подкрепяте така отбора... Дайте своя дял за този велик отбор, като посещавате мачовете му... Той има нужда от вас, от всички ни там- на стадиона... Тези млади момчета "ще летят" като видят, че са отишли 10-15 000 сини сърца, които ги подкрепят безрезервно...
Честита победа от мен!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 23 госта