Стига мустаката демагогия!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Трябва ли Тодор Батков да продаде клуба?

Да
133
57%
Не
100
43%

Общо гласове: 233

zlobul
Контакти:

Re: Синя България скочи срещу Тодор Батков

Мнениеот zlobul » 05 ное 2014 17:11

Rivaldo10 написа:
zlobul написа:"Батков и феновете на Левски си стиснаха ръцете " .......аз като фен на Левски никога няма стисна ръката на човека , който ни накара да се изчервяваме от срам. А кой му е стиснал ръката и каква е причината да го направи оставям на вас. Определено всичката тази пара е била заради 15-те процента , както и предположих.
Разбирам множеството разочаровани левскари (в това число и аз) , но явно това е статуквото за в момента.

Ставаш член на Тръста, ставаш съпритежател на въпросните 15%, кое не ти харесва по-точно? :?

Блажени са вярващите :))) ....просто касичка за събиране на пари от обикновените левскари . Ей тва е измисления тръст и нищо повече . Тара ше хване 3 кукли на конци ...ще ги вкара в УС на Левски и старата приказка ще продължи на нов глас.
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 05 ное 2014 17:20

"Батков и феновете на Левски си стиснаха ръцете"

ПРОКЛЕТ да е този които си стиска ръцете с убиеца на Левски. Толкова от мен ...май няма кво да кажа друго. РАЗОЧАРОВАНИЕТО е пълно .

Господ да пази Левски от такива президенти и от такива фенове.

ПС: Темата вече може да бъде изтрита или най-малкото заключена , защото най-малкото започна да става смешна с оглед на последните прояви на определени левскари.
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 05 ное 2014 18:07

Батков успя да си подсигури поне година комфорт, майстор е да го еВа
пък ако случайно нещо с Газпром успее да се уреди то няма мърдане от поста си.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 05 ное 2014 18:30

Avanti_Ragazzi написа:
zlobul написа:"Батков и феновете на Левски си стиснаха ръцете " .......аз като фен на Левски никога няма стисна ръката на човека , който ни накара да се изчервяваме от срам. А кой му е стиснал ръката и каква е причината да го направи оставям на вас. Определено всичката тази пара е била заради 15-те процента , както и предположих.
Разбирам множеството разочаровани левскари (в това число и аз) , но явно това е статуквото за в момента.

zlobulе хората в тръста за всичко може да се обвиняват но за любов и разбирателство с Батков в никакъв случай. Това са хора твърдо анти Батков от първия ден на създаването на тази организация. Именно и затова я създадоха тези хора.

Тези хора не са нито ултраси, нито качулки, нито нищо а нормални хора и то с много добри професии и интелект. Няма как да се вържат на Ганьо никога точно те не!

Я виж видеото, то само качулки излезнаха от офиса, криминално проявени, един убиец мернах и няколко дилъра.
http://www.livesport.bg/video/vasil-kol ... 14912.html
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

ЗащоЛи
Контакти:

Мнениеот ЗащоЛи » 05 ное 2014 19:02

шивача написа:
Avanti_Ragazzi написа:

zlobulе хората в тръста за всичко може да се обвиняват но за любов и разбирателство с Батков в никакъв случай. Това са хора твърдо анти Батков от първия ден на създаването на тази организация. Именно и затова я създадоха тези хора.

Тези хора не са нито ултраси, нито качулки, нито нищо а нормални хора и то с много добри професии и интелект. Няма как да се вържат на Ганьо никога точно те не!

Я виж видеото, то само качулки излезнаха от офиса, криминално проявени, един убиец мернах и няколко дилъра.
http://www.livesport.bg/video/vasil-kol ... 14912.html

Младежа, Гугутката, Калчев излезнаха един след друг от срещата...това е достатъчно. Да си правят там бизнеса и да си питат у*. Преди се говореше, че управителния съвет не прави нищо, некъв фиктивен орган е, а решенията се взимат еднолично от Батков. Интересното е каква ще бъде разликата като влезнат в тоя УС, като Батков пак ще си взима решенията еднолично. За дълговете нямам представа как стоят нещата, но дори и да намалеят, не знам с колко, Батков при продажба спокойно може да поиска няколко милиона повече от обявените. Не че има кой да купи отбора в това състояние, без никаква прозрачност и яснота. Никой не каза нищо по въпросите от декларациите на фенклубовете извън София. 1:1 с цялата ситуация в пропадналата страна, няма и как да е по друг начин.

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 05 ное 2014 20:58

Войната срещу бащицата продължава ли, както и скандирания от сектора за негово махане плюс транспранти ще има ли?
Заглавието на тази тема трябва да се промени, защото синя България няма думата, в Левски колят и бесят общо 30-40 човека/
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 05 ное 2014 21:11

Няои хора или са слабоумни или не искат да прогледнат. Един от учредителите на тръст "Синя България" или по скоро "Синьо предателство" е господина Тодор Костадинов Батков. Разбира се един средно-интелигентен човек ще направи веднага асоциацията...."Убих отбора, счупих им всички антирекорди НА РЕД Е ДА СЕ РАЗПРАВЯ И С ПУБЛИКАТА" ....наказанието с Берое идва добре дошло , после и паузата за националните отбори ....ткмо време в което да се заличи и последния спомен от това "Батков -вън"
Драги ми дребни душици , ще ми обясните ли какво може да промени една партия в парламента , която разполага с 15 % от гласовете ? .....-ТОЧНО НИЩО ....просто ще си стоят там и ще козируват на партията -лидер....опс за мълчанието ще им се раздаде по някоя друга троха от баницата.

Левски УМИРА ....явно си заслужаваме съдбата. Ходете и ставайте членове на тръста :))))

ПС: Подъл президент , малоумен треньор (спортен ръководител ) и шепа продажници ....както са казали хората 3 в 1.

Потребителски аватар
blueboss
Контакти:

Мнениеот blueboss » 05 ное 2014 22:53

zlobul написа:Няои хора или са слабоумни или не искат да прогледнат. Един от учредителите на тръст "Синя България" или по скоро "Синьо предателство" е господина Тодор Костадинов Батков. Разбира се един средно-интелигентен човек ще направи веднага асоциацията...."Убих отбора, счупих им всички антирекорди НА РЕД Е ДА СЕ РАЗПРАВЯ И С ПУБЛИКАТА" ....наказанието с Берое идва добре дошло , после и паузата за националните отбори ....ткмо време в което да се заличи и последния спомен от това "Батков -вън"
Драги ми дребни душици , ще ми обясните ли какво може да промени една партия в парламента , която разполага с 15 % от гласовете ? .....-ТОЧНО НИЩО ....просто ще си стоят там и ще козируват на партията -лидер....опс за мълчанието ще им се раздаде по някоя друга троха от баницата.

Левски УМИРА ....явно си заслужаваме съдбата. Ходете и ставайте членове на тръста :))))

ПС: Подъл президент , малоумен треньор (спортен ръководител ) и шепа продажници ....както са казали хората 3 в 1.

Редко тъпо парче си злобуле..... Ама в булгаристран такива с лопата да ги ринеш като тебе.
Нито знаеш кои са в Тръста, нито четеш, ама да спамиш и да злобееш можеш. Ей затва Апостола е бил предаден от българи....

Живей си в измисления живот и се чувствай пълноценен!

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 05 ное 2014 23:40

blueboss написа:
zlobul написа:Няои хора или са слабоумни или не искат да прогледнат. Един от учредителите на тръст "Синя България" или по скоро "Синьо предателство" е господина Тодор Костадинов Батков. Разбира се един средно-интелигентен човек ще направи веднага асоциацията...."Убих отбора, счупих им всички антирекорди НА РЕД Е ДА СЕ РАЗПРАВЯ И С ПУБЛИКАТА" ....наказанието с Берое идва добре дошло , после и паузата за националните отбори ....ткмо време в което да се заличи и последния спомен от това "Батков -вън"

Редко тъпо парче си злобуле..... Ама в булгаристран такива с лопата да ги ринеш като тебе.
Нито знаеш кои са в Тръста, нито четеш, ама да спамиш и да злобееш можеш. Ей затва Апостола е бил предаден от българи....

Ти пък какъв си че окачествяваш кой какъв бил ? Мислиш ли че не знам кои са в тръста ? ...или искаш да ти извадя целия списък ?
Ако се явяваш нечии адвокат, кажи си няма проблем ...ще се опитаме да те оправдаем някак си. Този тръст е толкова измислен , колкото
и президента ни...единственото което им дойде на акъла досега е да увеличат билетите за мачовете с което изгониха определена част от и
без това намаляващата публика.
Ако на следващия мач на Левски се чуе "Батков-вън" ела и ме заплюй. Просто в момента определени хора изнудват тара използвайки
недоволството на редовия левскар. Сега ще има общи фирмички, разни врътки с капитала и тем подобни схемички. Покажи ми един интелигентен човек
от тръста, човек който да е професионалист в различна област.... няма такъв ...всички са разни хрантутници и нищо повече ...същите като тара само че на по ниско ниво.
За благото на Левски се изискват парично независими хора, които няма да се трогнат от месечните 15 бона на Тара а не разни гугутки, калчевци, байловци и т.н .

Гледаме ..............
Последна промяна от zlobul на 05 ное 2014 23:49, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
blueboss
Контакти:

Мнениеот blueboss » 05 ное 2014 23:47

zlobul написа:
blueboss написа:

Ти пък какъв си че окачествяваш кой какъв бил ? Мислиш ли че не знам кои са в тръста ? ...или искаш да ти извадя целия списък ?
Ако се явяваш нечии адвокат, кажи си няма проблем ...ще се опитаме да те оправдаем някак си. Този тръст е толкова измислен , колкото
и президента ни...единственото което им дойде на акъла досега е да увеличат билетите за мачовете с което изгониха определена част от и
без това намаляващата публика.
Ако на следващия мач на Левски се чуе "Батков-вън" ела и ме заплюй. Просто в момента определени хора изнудват тара използвайки
недоволството на редовия левскар. Сега ще има общи фирмички, разни врътки с капитала и тем подобни схемички.
Гледаме ..............

Ами гледай бе... то такива "зрители" като тебе с лопата да ги ринеш.
Знаел бил.... Всеки в тая държава "знае" по нещо за другите, а не знае къде е жена му... Смешник.
На 23-ти май сигурно много си се гордял, че си на стадиона (ако изобщо си бил) но именно тези дето плюеш организираха всичко. И аз включително!
Аре у лево....

Върни се в “Левски”