Берое Ст. Загора - Левски София | 2-1 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата между отборите на Берое Ст. Загора и Левски София

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
criminal
Контакти:

Re: Берое Ст. Загора - Левски София | 2-1 FT

Мнениеот criminal » 10 авг 2014 23:14

да не са забавили заплатите и да бойкотират, нямам друго обяснение, има добри играчи в Левски, но няма никаква игра. Да нямате едно чисто положение за цяло полувреме :roll:
Изображение

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 10 авг 2014 23:16

criminal написа:да не са забавили заплатите и да бойкотират, нямам друго обяснение, има добри играчи в Левски, но няма никаква игра. Да нямате едно чисто положение за цяло полувреме :roll:

Има- ТоТо :mrgreen:
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
T&T
Контакти:

Re: БФС готви тежка санкция за Левски

Мнениеот T&T » 10 авг 2014 23:18

Не вярвам БФС да накаже Левски с лишаване от домакинство точно за мача им с Ботев, когато на сините е необходима задължителна победа.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
hhandsome
Контакти:

Мнениеот hhandsome » 10 авг 2014 23:19

Eminem написа:Гонзо за една седмица напълно е разбил и малкото хубаво нещо, което се виждаше в отбора. За това се иска талант.
Какво видя Гонзо в Кунчев, че го взе в Левски ? Какво ? Как може да има толкова некадърен вратар ? По-добре да сме без вратар в мача отколкото с тоя бездарник. Ако имаме адекватно ръководство, веднага ще бъдат уволнени и Кунчев и тоя Р. Михайлов. Ако Левски е нямал идея в първите три мача, това в Стара Загора не знам какво беше. Никой не знаеше на какъв пост играе и какво трябва да направи на терена.
Разбира се, поредната изцепка на "феновете". Поредната бомба, поредния пострадал. Но как беше....ъъъ да - те организираха юбилея, те направиха картите, те направиха артикули....така че могат да си правят каквото си искат.
И като клуб и като фенове сме трагедия.

Доста глупости изписа. Гонзо бил съсипа отбора за една седмица? Ти сериозно ли :lol: Мога да ти кажа че дори играхме с една идея по-добре отколкото предишните мачове, ако не беше тоя Кунчев мача го взимахме. Защо го бил взел ли, еми явно че е видял качества в него. Ти предполагам други мачове не си му гледал ама вече голям философ стана. Иначе за няква бомба дето може да е хвърлена и от някое лапе да се набеждава цялата агитка.. е малоумно. И все пак не забравяйте в какво състояние Гонзо пое отбора!

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Re: Берое Ст. Загора - Левски София | 10.08 20:00ч.

Мнениеот siniq_fen » 10 авг 2014 23:21

MagicMoments написа:
siniq_fen написа:
Santiago Munezz написа:
siniq_fen написа:Абсолютно ;) Няма качествени футболисти, без материал не можеш да направиш нищо, ако ще и САФ, Моу, ван Гаал да дойдат и да работят в екип.

Абе има момчета като Стефан Велев,Антон Огнянов,Ради Цонев,Владислав Мисяк,че даже и Диян Иванов и Александър Любенов,които не само,че са жадни за футбол,но и има хляб в тях.За жалост обаче стоят резерви,че даже и в групата не влизат за сметка на туристи като Кунчев,Белаид,Гаджев,Сърмов,Божи,Бедоя и другите такива палячовци!

Всъщност от изброените мога да се съглася само за Велев и Ради. За Деян и Любенов не мога да кажа без да съм ги гледал, но със сигурност ги предпочитам пред бай Стефано или Аймена Белаидова. За съжаление от скамейката няма как да покажеш качества :(

Белаид-Стойчев,като изключим втория гол на ония показват много добри игри и си се справят отлично.Той Стефан Велев миналия сезон почти не игра,но пък при честите наказания на Геджев и Сърмов ще получава шансове,скоро очаквам да се отвърди като титуляр,стига отново да не играе като дясно крило.Както писах при слабите игри на Валери 1,2 Аниете минава централен, и зад него играе Цонев,дано стане.Иначе юношите играят в дублиращия отбор и от 3 мача имат 2 загуби и 1 равен.

Ако ме пуснат мен централен защитник ще съм 5-6 класи над Белаид.
Само Левски!

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 10 авг 2014 23:22

ЕМИЛ написа:
caci написа:Щом Стефанчо ще е на вратата беройци могат да са спокойни,тоя ще направи отново няколко нескопосани отигравания,ще поизпусне няколко топки,а ако има пряк свободен удар ще е нужно на беройци само да уцелят вратата.

нещо не те разбрах

Сега разбра ли ?

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 10 авг 2014 23:22

Такива големи батаци са в управлението на клуба, бедна ни е фантазията. Напълно разбирам Херо, че предпочете офертата на Ботев през лятото, бих го разбрал ако откаже и сега. Явно тогава не го е направил за парите, а просто защото при канарите е можело да работи на спокойствие, неговата дума повече да тежи и да се работи професионално, а не в отровна обстановка, изпълнена с афери и нечии интереси, дори не знаем и чии са тези интереси, за да счупим съответните глави. Ето вижте ги какво правят в безпаричие, запазиха си и от важните играчи.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
MagicMoments
Контакти:

Мнениеот MagicMoments » 10 авг 2014 23:26

siniq_fen написа:
MagicMoments написа:
siniq_fen написа:
Santiago Munezz написа:
siniq_fen написа:Абсолютно ;) Няма качествени футболисти, без материал не можеш да направиш нищо, ако ще и САФ, Моу, ван Гаал да дойдат и да работят в екип.

Абе има момчета като Стефан Велев,Антон Огнянов,Ради Цонев,Владислав Мисяк,че даже и Диян Иванов и Александър Любенов,които не само,че са жадни за футбол,но и има хляб в тях.За жалост обаче стоят резерви,че даже и в групата не влизат за сметка на туристи като Кунчев,Белаид,Гаджев,Сърмов,Божи,Бедоя и другите такива палячовци!

Всъщност от изброените мога да се съглася само за Велев и Ради. За Деян и Любенов не мога да кажа без да съм ги гледал, но със сигурност ги предпочитам пред бай Стефано или Аймена Белаидова. За съжаление от скамейката няма как да покажеш качества :(

Белаид-Стойчев,като изключим втория гол на ония показват много добри игри и си се справят отлично.Той Стефан Велев миналия сезон почти не игра,но пък при честите наказания на Геджев и Сърмов ще получава шансове,скоро очаквам да се отвърди като титуляр,стига отново да не играе като дясно крило.Както писах при слабите игри на Валери 1,2 Аниете минава централен, и зад него играе Цонев,дано стане.Иначе юношите играят в дублиращия отбор и от 3 мача имат 2 загуби и 1 равен.

Ако ме пуснат мен централен защитник ще съм 5-6 класи над Белаид.

Е то и мен ако ме пуснат да изпълнявам статичните положения ще мога поне един път от 20 в мача да центрирам точно,или пък от 4-те гола на Стефано,поне 3 ги спасявах ,ама....Аз чакам момента в който Гонзо ще си тръгне и Левски ще тръгне към окръжните групи- дано да е скоро.
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
zlato1234
Контакти:

Мнениеот zlato1234 » 10 авг 2014 23:26

Всичко е цирк и тото. Гонзо се продаде/поддаде на мустака. Нямаме отбор, защото има изгода да нямаме.
Защо футболистите се оплакаха от начина на тренировки при Мурсия? Май много зор им идваше и разбраха, че може да ги вкара във форма, а това не носи пари на мустака. 8-)
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/952/8092952a.png[/wrapimg][/center]

sstat
Контакти:

Мнениеот sstat » 10 авг 2014 23:28

Като гледам класирането май пак ще сме втори, но отдолу нагоре, след победителя Хасково!!! Не виждам как с такава игра ще можем да победим останалите 10 отбора!?!

Върни се в “Левски”