АНКЕТА: Кой да бъде новият треньор на Левски ?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Кой да бъде новият треньор на Левски ?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

rebel
Контакти:

Re: Кой да бъде новият треньор на Левски ?

Мнениеот rebel » 19 мар 2014 21:45

Ей сега след 2 часа Юнайтед като отпаднат и Мойс е при вас. И без това кой друг ще го вземе.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 19 мар 2014 21:45

batmanlevski написа:в тази ситуация може да се оправи само един човек ,преди няколко месеца даже сам изяви желание защото е най-смел ,доказал се и успял ,а това е Георги Василев ,сигурен съм ,че още от първия мач и ще се види разликата !

Да бързат с него, че мача с червените наближава - той знае как да ги бие на 1 (я 4, я 7 гола).

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 19 мар 2014 21:46

Бих добавил най-добрия български треньор за мен- Едуард Ераносян,но е малко вероятно,просто не можем да си го позволим.Доста чепат характер ,голям професионалист е и голяма уста,която може да пази отбора . Левски има нужда от точно такъв тип треньор- леко арогантен,но абсолютен професионалист. Ако зависеше от мен,той би бил първата опция.
Стефан Генов- за мен също е много добър треньор,винаги ни е създавал проблеми, определено е много добър тактик,не е голяма тайна ,че е като втори баща на Гонзо и биха били много добър тандем с Гонзо.
Георги Василев- може да не съм му голям фен,не обича да налага млади футболисти,но той откри за футбола реално Пл.Гетов,Л.Танев ,Кр.Балъков, Тр.Иванов, Ц.Цветанов,Ил.Киряков, Ем.Кременлиев,Б.Генчев така че аз не виждам причина защо да не се помисли и за него, за мен голям плюс е че неговите отбори винаги са се отличавали с много добра физическа подготовка. Според мен би бил много добър тандем с Боримиров като СТД.
За мен е много важно да се помисли за нов кондиционен треньор,определено нашите не приличат на професионални спортисти,а на банда веселяци, решили да поритат в неделя сутрин в двора на кварталното училище.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 19 мар 2014 21:50

К'во ви е виновен Батков - имаме играчи, получават си парите. Тренер нямаме, тренер - вече половин, а може бо година, че и две, три...
Цска нямаха нищо, освен дългове и политическа власт. Но си взеха треньор и сега дори са в битката за титлата.

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 19 мар 2014 21:57

bilyaletdinov написа:
daniel875 написа:Има, ние тук отдавна сме ги раздали.

Аз съм сигурен, че има 2-3 души във форума, които специално откъм тактика го разбират доста повече футбола от някои наши треньори ;)

Реално ни трябва треньор до лятото. Аз мисля, че Славков има лиценз, но ако няма да викат Ясен до лятото, а лятото новият бос да идва със стратегията, изпълнителите и да я подкарваме по нов тертип.

Само 2-3..!? Поинтересувай се как се става професионален треньор и колко време е нужно за това! ;) И после направи сравнение с всички новоизлюпили се български треньори като Гонзо, Радуканов, Стоичков и др. Имат ли действително нужната подготовка и стаж, за да ръководят отбори от А група, защото освен виждане за играта се изизква сериозна тактическа подготовка, знания, непрекъснато усъвършенстване и не на последно място стаж. Накрая излиза, че не всеки футболист става за треньор! Примери - Клоп и Моуриньо.. :)

Възрастен
Контакти:

Мнениеот Възрастен » 19 мар 2014 21:57

Илиана Раева! И спортен директор - Наско Раев. :)

Потребителски аватар
Ал Бънди
Контакти:

Мнениеот Ал Бънди » 19 мар 2014 21:57

Този въпрос не е актуален докато Батков не се махне от Левски. Ако ще и Анчелоти да дойде все тая.
Изображение Изображение

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 19 мар 2014 22:00

Всъщност, след като поразмислих, бих заложил на Sardukar, аз ще съм му помощник, ако ме вземе!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 19 мар 2014 22:01

Кашчей.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 19 мар 2014 22:02

honda написа:Бих добавил най-добрия български треньор за мен- Едуард Ераносян,но е малко вероятно,просто не можем да си го позволим.Доста чепат характер ,голям професионалист е и голяма уста,която може да пази отбора . Левски има нужда от точно такъв тип треньор- леко арогантен,но абсолютен професионалист. Ако зависеше от мен,той би бил първата опция.
Стефан Генов- за мен също е много добър треньор,винаги ни е създавал проблеми, определено е много добър тактик,не е голяма тайна ,че е като втори баща на Гонзо и биха били много добър тандем с Гонзо.
Георги Василев- може да не съм му голям фен,не обича да налага млади футболисти,но той откри за футбола реално Пл.Гетов,Л.Танев ,Кр.Балъков, Тр.Иванов, Ц.Цветанов,Ил.Киряков, Ем.Кременлиев,Б.Генчев така че аз не виждам причина защо да не се помисли и за него, за мен голям плюс е че неговите отбори винаги са се отличавали с много добра физическа подготовка. Според мен би бил много добър тандем с Боримиров като СТД.
За мен е много важно да се помисли за нов кондиционен треньор,определено нашите не приличат на професионални спортисти,а на банда веселяци, решили да поритат в неделя сутрин в двора на кварталното училище.

ти се бъзикаш ...;) Стефан Генов... :shock: и Еду Ераносян... Нека по-сериозно да говорим... ;)
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Върни се в “Левски”