niki87 написа:SFHC написа:niki87 написа:SFHC написа:Аз съм потресен, че някой е взел добри пари за този продукт.
Имам някакво елементарнo понятие от графичен дизаин и мога да ви гарантирам, че да поставиш клипарт венец (или може би взет на готово от dafont.com) и да го сложиш около емблемата е отнело не повече от 20 минути...
Харесва ми единствено промяната на жълто-червения мотив като препратка към първите екипи, хитро е. Другото просто "става" и оставам с чувството, че сме отбили номера. Трудно е да вмъкнеш венец като мотив около правоъгълна емблема, трябваше да измислят нещо по-различно. Можеше да се вмъкне вътре в правоъгълника с по малко Л или нещо друго.
Така или иначе, емблемата е най-малкия проблем в момента...
Аз пък съм потресен от такива като теб, на които каквото и да им се предложи, винаги ще мрънкат.
Емблемата е страхотна, а клипът е уникален!
много си малък да се опитвам да ти отговарям по начина, по който бих желал, а едновременно с това си минал възрастта, в която е било време да ти се налива акъл и да ти се разясняват разликите мeжду мрънкане и конструктивна критика. Ако за теб продукт средно ниво е достатъчно добър за Левски, за мен не е.
Говоря за емблемата. Видеото е хубаво.
Тоя венец е вмъкнат още преди 90г. и това не е случайно! Пак казвам, емблемата е супер и не виждам никакви поводи за критики.
Ники, Ники...
Не всяка крава е бик...
Венецът от преди 90 години не е венецът от преди 90 минути. Моля те, чети какво пиша, преди да ме заклеймиш като мрънкач.
Нямам проблем с венеца като символ, напротив. Лавровият венец е класика. Имам проблем с конкретния клипарт модел, който е избран, неговата геометрия, пропорция и разположение спрямо правоъгълната ни емблема. За това казах, че щеше да е хубаво да го пипнат повече. Първата емблема с венеца е чудесна, защото самият правоъгълник е по-малък, пропорциите са точни и листата го затварят по-добре. Цялата ми критика е насочена към изпълнението на идеята, а не самата идея. Нямам какво повече да добавя, освен, че си загубихме времето един на друг, защото се обърках и си помислих, че човек може да изрази мнение, без да бъде порицан. Извинете ме, всички четящи.