terata написа:peliforewer написа:djoker1978 написа:Zdraveite izvinqvam se za latinicata jiveq v 4ujbina i nqmam kirilica .
Predi 8 godini izbqgax ot Bulgaria zaradi takiva mishki kato avtora na temata zaradi takiva Bulgari koito sa naveli glavata i 23 godini turpqt da budat ma4kani lugani i kakvoto se setite .V4era za purvi put ot mnogo godini se po4ustvax istinski Bulgarin po4ustvax se 4ovek i se gordeq 4e sum fen na Levski zaradi tezi mom4eta . Levski e kauza ne moje nqkakuv mustakat da izliza i da kazva 4e toi kara vlaka s koi pari s vashite s tezi na roditelite vi . I dokato ima xora kato avtora na temata 6te ima i samozabravili se politici oligarsi i kakto tam im vikate . Xora sabudete se 21 vek e da vie ste svobodni i nikoi ne moje da se gavri s vas i s liubimiq vi klub . Moje da se sramuvate samo ot sebe si 4e 24 godini tarpite xora kato Mustaka i drugi podobni . Po4ustvaite se svobodni nikoi ne e po golqm ot naroda ta nali durjavata tova ste vie .
Защо тези "момчета" не съблякоха Батков който е най-виновен за цирковите в Левски,ами скочиха на Петев,който е поканен от ръководството да работи за Левски и в случая е най-малко виновен.Това ли е свободата да атакуваш беззащитния,а онзи с охраната да му целуваш ръка.
Точно чорбар да задава подобен въпрос е малко глупаво, не мислиш ли? Вие защо не изпотрошихте офисите на Титан, а си показахте силата на прозорците на БФС-то?
Тука става дума за поругано човешко достойнства,а не за строшени стъкла,ама ти това явно не можеш да го разбереш.А отношението към Титан ние ясно го изразявахме на стадиона,че и към БФС и Б.Борисов.Чудно ми е Вие защо не смеете да кажете нещо срещу Батков на стадиона,ами само развявате знамена с черепи.Явно сте много доволни от него и състоянието на отбора.