Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
0007 написа:milen.hristov написа:Пак ще кажа, не е въпроса дали трябва да се бойкотира а дали трябва да се забранява на феновете да ходят на мач, защото една гургулица и врабчетата около нея решили да бойкотират.
А дали ако нямаше бойкот,на мача нямаше да са "само" тези врабчета или целият сектор за гости щеше да бъде пълен? Или пък в София "Герена" ще се пука по шевовете,когато започне първенството? Точно в моменти като ТОЗИ,тези момчета формират 90 % от сектора.Тоест повечето фенове са разочаровани и предпочитат да си останат вкъщи,а на стадиона(даже в София) са само 1000-2000 души макс.Когато отборът върви,има и много други хора,но сега не е такъв случай.Но изведнъж някои,явно раними, се почувстваха с нарушени права.Браво,правете го напук,пък следващия мач като няма бойкот,сигурно ще си гледате мача у дома,пред ТВ-то...
CTAHKO написа:Да напиша и аз едно мнение по тематаНикой не може да забрани на никой друг да ходи и да гледа на стадиона любимия си отбор,независимо кой е той
Ако организаторите на бойкота взимат пари за да са фенове на Левски,основната маса от феновете дават пари за да го поддържат
А точно тези платените да ми се правят на милеещи и загрижени...нещо не ми се вписват в представите за подкрепа към отбора
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot], Google Adsense [Bot] и 19 госта