Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
UltraBlue.
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот UltraBlue. » 15 юли 2012 23:33

А.. и нещо друго , което не е свързано с тия близнаци.. :) Лудогорец са оценени двойно колкото отбора на Левски.. вярно , че не е много реално оценяването в оня сайт.. "transfer..." но пък както е за единия така и за другия отбор.. ;)

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 15 юли 2012 23:38

UltraBlue. написа:Аз лично не намирам никво обяснение да не ги вземе на лагера.. 2-ра или 3-та година ги взимат сега се появи Илиян и реши , че не става а взе некви други дето чуваме за 1-ви път.. според мен имаше хляб в тях и най-много да стане нещо като с И. Попов.. :oops:

И какво стана с е поп?
В анадола?
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 15 юли 2012 23:48

djambaza написа:Съгласен съм! Имат телевизори и ДВД-та в съпблекалните, нека им пускат преди големите мачове подобни клипове, има доста! Да се заеме някой от фенклуба, например гугутката и да придума Илиан. :roll:

:shock: Ти разчитай на владко за нещо, този е левскар по сметка. Точно от нкп, не трябва да бъде зависим отбора, Левски трябва да е на нормалните фенове, на онези от Глазгоу и София през 1994, на онези от мача с Хайдук, на онези от последният мач в клипа, на онези от мача с кървавият гол на Гонзо. Агитката е била най-силна през годините които не е имала някъква организация и през годините на Златин. Няма да минат толкова много години и всички тези, които са сега в сектор Б тартори няма да ги има и там ще се върнат ИСТИНСКИТЕ ЛЕВСКАРИ, които не печелят на гърба на Левски, и не са в сектора заради тях. Левски не е на гугутки, връбчета, антончовци, ицовци, васковци, любовци,павелци и подобни измислени герой.Левски не е техен, Левски е на всички останали, Левски е на всички нас.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 16 юли 2012 00:09

UltraBlue. написа:Аз лично не намирам никво обяснение да не ги вземе на лагера.. 2-ра или 3-та година ги взимат сега се появи Илиян и реши , че не става а взе некви други дето чуваме за 1-ви път.. според мен имаше хляб в тях и най-много да стане нещо като с И. Попов.. :oops:

Абе хора...Те изчезнаха още ПРЕДИ лагера!Как се взимат на лагер хора,дето ги няма???

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 16 юли 2012 01:38

http://gong.bg/view_article.php?article_id=283725

Наливаме от пусто в празно. Най-важните промени, които трябваше да направим, по-важни от намирането на свестна девятка беше да се вземат двама класни централни защитници.

Еми, няма да стане така! :evil:

Ако не се направят промени в центъра на защитата, помнете ми думата Илиан е до зимата. И съм сигурен, че не е виновен той да не се вземат футболисти на тези позиции до сега. И не той ще е виновен, ако не играем добре.

За деветка може криво-ляво с Карвальо или Арш, но със защитници като тези - не става. Интересно, ако Ели се контузи, какъв им е плана? А ако Дъстли влезе в лазарета?
Кого ще тикнат на негово място? Башлията, дето не е мирисал терен в официален мач от...

На Гонзо му продадоха Жо и Гарра в най-важният момент. Сега махнаха Грийн, Тасевски, Йовов и оставиха същите централни защитници.

Немам думи. Няма начин това да не е нарочно!!!

Жалко и за Пламен.

Жалко и за Илиан. Все едно му казват - нема пари, действай.

То хубаво в Берое се получи без пари, ма те за какво се бориха беройци, и за какво "Левски"?!
А след скандала и с близнаците...

Защитата изяде главата на Ратко, на Гонзо, на Ясен, на Костов. Сега идва ред на Илиян.

А Тонев вместо да изелезе и да каже: "криза е. Не очаквайте чудеса", и ала-бала. Той говори празни приказки и някакви високопарни измишльотини. Пет футболиста за 500 000 евро.
Ако беше казал честно нещата, феновете щяха да посмърдят, посмърдят, пък да се успокоят, докато сега не го вииждам...

А това с ВТБ, почва да ми смърди на някоя от игричките на Батко, като рубинената далавера...

Още рано днес го бях линкнал подобно нещо но се надявам да не е истина

Ако идат в 2ра полска девизия ще бъде голяма глупост и предателство .... за Англия ги подкрепям но Полша....

Какво предателство, човек? Ти сериозен ли си? Че нали на тея години, те, ако ги харесат в Полша, ще ги вземат в Екстракласа. А от Полша до Германия, ей го де е!

Кой ще ги гледа на изкуственото игрище на Герена?

Да стоят и да похабят и малкото, което имат? Замисли се за друго:
Първо: защо няма да вземем никакви пари за млади таланти. Те трябва да са по-скъпи даже от някой придошъл, понеже в тях са инвестирани кинти с години.
И второ: Що за политика води този клуб, че малките бягат през глава и защо го правят? ;)
Щото са "безродници", "предатели"? Помислете пак. Другаде е заровено кучето.
Последна промяна от metodito на 16 юли 2012 03:55, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
UltraBlue.
Контакти:

Мнениеот UltraBlue. » 16 юли 2012 03:52

metodito написа:http://gong.bg/view_article.php?article_id=283725

Наливаме от пусто в празно. Най-важните промени, които трябваше да направим, по-важни от намирането на свестна девятка беше да се вземат двама класни централни защитници.

Еми, няма да стане така! :evil:

Ако не се направят промени в центъра на защитата, помнете ми думата Илиан е до зимата. И съм сигурен, че не е виновен той да не се вземат футболисти на тези позиции до сега. И не той ще е виновен, ако падаме, като талпи.

За деветка може криво-ляво с Карвальо или Арш, но със защитници като тези - не става. Интересно, ако Ели се контузи, какъв им е плана? А ако Дъстли влезе в лазарета?
Кого ще тикнат на негово място? Башлията, дето не е мирисал терен в официален мач от...

На Гонзо му продадоха Жо и Гарра в най-важният момент. Сега махнаха Грийн, Тасевски, Йовов и оставиха същите централни защитници.

Немам думи. Няма начин това да не е нарочно!!!

Жалко и за Пламен.

Жалко и за Илиан. Все едно му казват - нема пари, действай.

То хубаво в Берое се получи без пари, ма те за какво се бориха беройци, и за какво "Левски"?!
А след скандала и с близнаците...

Защитата изяде главата на Ратко, на Гонзо, на Ясен, на Костов. Сега идва ред на Илиян.

А Тонев вместо да изелезе и да каже: "криза е. Не очаквайте чудеса", и ала-бала. Той говори празни приказки и някакви високопарни измишльотини. Пет футболиста за 500 000 евро.
Ако беше казал честно нещата, феновете щяха да посмърдят, посмърдят, пък да се успокоят, докато сега не го вииждам...

А това с ВТБ, почва да ми смърди на някоя от игричките на Батко, като рубинената далавера...

Още рано днес го бях линкнал подобно нещо но се надявам да не е истина

Ако идат в 2ра полска девизия ще бъде голяма глупост и предателство .... за Англия ги подкрепям но Полша....

Какво предателство, човек? Ти сериозен ли си? Че нали на тея години, те, ако ги харесат в Полша, ще ги вземат в Екстракласа. А от Полша до Германия, ей го де е!

Кой ще ги гледа на изкуственото игрище на Герена?

Да стоят и да похабят и малкото, което имат? Замисли се за друго:
Първо: защо няма да вземем никакви пари за млади таланти. Те трябва да са по-скъпи даже от някой придошъл, понеже в тях са инвестирани кинти с години.
И второ: Що за политика води този клуб, че малките бягат през глава и защо го правят? ;)
Щото са "безродници", "предатели"? Помислете пак. Другаде е заровено кучето.

За някои неща може да си прав ама за някои говориш пълни глупости.. помисли малко и ако такова си редактирай коментара докато хората спят да не ти гледат тъпотиите :roll: Защо мислиш И.Иванов е в Левски заради Тонев , Донев , Бонев или кой там.. а да помислиме малко? Взеха Ели , Пелето също е играл на този пост , Диамунтен и Милиев останаха с 9 защитника ли ше ни е групата за мач? Това , че ти си решил или някой друг , че еди кой си не става е твой проблем , те имат договори ако разтрогнат и ти им платиш заплатите може и да ги разкарат и да докарат нови ;)

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 16 юли 2012 03:55

Хайде пак ще си говорим след няколко месеца.

Махнах това за талпите. Единствено то беше пресилено.

Нямам понятие защо Иво Иванов е в "Левски". Нито Милиев, Башлиев или Диамутен.

На нас ни трябва, ако не класа като Топчо и Рабех, то поне футболисти, като Томаш и Драгич с топки и желание да печелят.
Диамутен остава в отбора, не защото е добър. Така е с Милиев. Него просто не успяха да го продадат. Около Иванов не знам какъв е случая, но момчето просто не е за "Левски". Може да е добър играч, и просто "Левски" да не е "неговия" отбор. Кой знае?! Просто не показва игра, за да е несменяем титуляр. Ако с последното не си съгласен също... не знам.

Качествени и в същото време евтини защитници няма. И се правят компромиси. Факт. Продават Милиев. Не, не, не го продават. Махат Диамутен. Ма то пък кой ще остане. Не, не, не го махаме. Компромисните варианти не са решние никога.
Последна промяна от metodito на 16 юли 2012 04:10, променено общо 3 пъти.

Потребителски аватар
UltraBlue.
Контакти:

Мнениеот UltraBlue. » 16 юли 2012 04:00

blue avalanche написа:

Абе хора...Те изчезнаха още ПРЕДИ лагера!Как се взимат на лагер хора,дето ги няма???

Тука когато и да влезна все виждам да се изхвърлят някакви тайни агенти дето цяло лято все чуваха от отлично информирани източници и казваха от къде ще е нападателя , какъв по националност е , кога ще дойде и т.н.. и никой май не го позна? Не ми е направило впечатление с какви имена са да не би ти да се от тези , защото никъде до сега не беше споменавано , че близнаците са избягали , а само ти си на мнение , че те са избягали още преди лагера? Днес излезе новината и всички говорят , че се избягали щото не са ги взели.. ако не е така , сори тогава грешката е моя ;)

lazio1997
Контакти:

Мнениеот lazio1997 » 16 юли 2012 07:14

Забравяте, че в момента имаме добър треньор, а в българските отбори основна роля играе именно треньора, а не толкова качеството на футболистите. Имаше времена, когато Ясен беше треньор и не плюехте по Милиев например...
ЛЕВСКИ до гроб !
Изображение

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 16 юли 2012 08:34

UltraBlue. написа: Не ми е направило впечатление с какви имена са да не би ти да се от тези , защото никъде до сега не беше споменавано , че близнаците са избягали , а само ти си на мнение , че те са избягали още преди лагера? Днес излезе новината и всички говорят , че се избягали щото не са ги взели.. ако не е така , сори тогава грешката е моя ;)

Ами то никъде не беше споменато,че ще вземем Васко,Ели,Опоку,Марсиньо и Прохазка,ама ей на-тука са.Толкоз по въпроса за "споменаването"
ПП.Да нямаш предвид медиите,които непрекъснато търсят интриги в Левски?
Ето ти нещо от една "медия" и с това приключвам:
"Двама от най-талантливите юноши въобще в България – братята близнаци Радослав и Борислав Цонев, напускат ФК „Левски”. Младите футболисти, родени през 1995 г. в Благоевград ще заминат при майка си в Англия, където ще продължат кариерата си. Това е истинската причина двамата да не заминат на подготвителен лагер с мъжкия отбор най-напред в Правец, а и сега в Австрия."
Ми ся?
По ми е интересно,като не стане работата с Погон,какво следва?Лазене пред "Г.Аспарухов"?Като Гочев и Ангелов?Не че им се "отвори парашута",де..

Върни се в “Левски”