Пламен Илиев - Фен Тема
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Пламен Илиев "капитан" на ЛЕВСКИ!!!
Наистина малко странно го решиха това, без треньор, без нищо, аз лично не бих го приел за свършен факт, поне за сега. Иначе от целия отбор на Левски той ми е най-симпатичен, иска ми се повече ей такива млади момчета да виждам, като него, като Карачанаков, хем със самочувствие, хем с качества. Дано само не му изиграе лоша шега тази лента, но кой знае, може пък да му помогне, да го направи по-силен и по-уверен. Времето ще покаже, само да е жив и здрав.
"Some folks are wise and some are otherwise"
batmanlevski написа:Пламен е страхотен ,най-добрия БГ вратар в момента пожелавам му много успехи с Левски и с нац. ни отбор !
[offtopic]колега, много често използваш конструкцията " най-добър" и това доста девалвира мненията ти. нито малкият е най-добър, нито гочето и всеки би спорил много с теб, защото фактите са очевидни. за възрастта си съм съгласен, но като абсолютни умения стоян колев, пиргов, голубович, кунчев и караджов са доста напред, а херо, илиев, любо пенев и мъри доста добре прилагат модерните тенденцииот европейския футбол в българската действителност.[/offtopic]
Един отбор е на света, завинаги в нашите сърца...
За нас е Той религия...
За нас е Той религия...
Петков,Митрев,Цв. Димитров,Киш,Акалски--->познайте следващия виновник 

[rimg]https://dl.dropboxusercontent.com/u/31972793/androidbg/10628155_946991171983886_3440970175867167846_n.jpg[/rimg]
Супер!
Заслужава да носи капитанската лента!

Заслужава да носи капитанската лента!

Левски завинаги в моето сърце![
Пламен Илиев трудно ще стане голям вратар, много трудно ще се доближи до класата на Боби и Ники Михайлови, Иванков и Г.Петков по една единствена причина-няма нужните физически данни. Момчето ми е много симпатично, нахъсано е, борбено е, притежава добър рефлекс, но с подобни габарити(ръст 1,80м./тегло 69кг.) няма шанс за сериозна кариера. За България става, но дотук. Най-добрите млади вратари сега са Мануел Нойер, Де Хея, Стекеленсбург, Куртоа, Михайлов(нямам претенция за изчерпателност) и всички са високи над 1,90м. Липсата на сила и увереност у Пламен е причина за влизания като това на Бенжаюн, когато и той трябваше да тръгне с краката напред. Друго, което ме впечатли е липсата на спасени дуспи, въпреки отличния рефлекс, в резултат на ниския ръст. Въобще Пламен трябва още много да се труди, да повиши чисто физическата сила, да подобри значително играта с крака, да прецизира пасовете, да подобри реакцията при далечните удари и т.н., ако иска да компенсира липсата на ръст. Относно капитанската лента смятам, че е грешка. Капитан трябва да е най-авторитетният, най-респектиращият свои и противници, най-опитният. Не мисля, че това е Пламен в Левски.
Последна промяна от stoyankd на 07 апр 2012 00:02, променено общо 1 път.
stoyankd написа:Пламен Илиев никога няма да стане голям вратар, няма да се доближи до класата на Боби и Ники Михайлови, Иванков и Г.Петков по една единствена причина-няма нужните физически данни. Момчето ми е много симпатично, нахъсано е, борбено е, притежава добър рефлекс, но с подобни габарити(височина 1,80м./тегло 69кг.) няма шанс за сериозна кариера. За България става, но дотук. Най-добрите млади вратари сега са Мануел Нойер, Де Хея, Стекеленсбург, Куртоа, Михайлов(нямам претенция за изчерпателност) и всички са високи над 1,90м. Липсата на сила и увереност у Пламен е причина за влизания като това на Бенжаюн, когато и той трябваше да тръгне с краката напред. Друго, което ме впечатли е липсата на спасени дуспи, въпреки отличния рефлекс, в резултат на ниския ръст. Въобще Пламен трябва още много да се труди, да повиши чисто физическата сила, да подобри значително играта с крака, да прецизира пасовете, да подобри реакцията при далечните удари и т.н., ако иска да компенсира липсата на ръст. Относно капитанската лента смятам, че е грешка. Капитан трябва да е най-авторитетния, най-респектиращия свои и противници, най-опитния. Не мисля, че това е Пламен.
Илко Пиргов е страшно нисък, ама е един от най-добрите вратари за мене в А група, след Мболи.
[center]ЧЕРНО МОРЕ[/center]
[center]1913[/center]
[center]1913[/center]
morqche написа:stoyankd написа:Пламен Илиев никога няма да стане голям вратар, няма да се доближи до класата на Боби и Ники Михайлови, Иванков и Г.Петков по една единствена причина-няма нужните физически данни. Момчето ми е много симпатично, нахъсано е, борбено е, притежава добър рефлекс, но с подобни габарити(височина 1,80м./тегло 69кг.) няма шанс за сериозна кариера. За България става, но дотук. Най-добрите млади вратари сега са Мануел Нойер, Де Хея, Стекеленсбург, Куртоа, Михайлов(нямам претенция за изчерпателност) и всички са високи над 1,90м. Липсата на сила и увереност у Пламен е причина за влизания като това на Бенжаюн, когато и той трябваше да тръгне с краката напред. Друго, което ме впечатли е липсата на спасени дуспи, въпреки отличния рефлекс, в резултат на ниския ръст. Въобще Пламен трябва още много да се труди, да повиши чисто физическата сила, да подобри значително играта с крака, да прецизира пасовете, да подобри реакцията при далечните удари и т.н., ако иска да компенсира липсата на ръст. Относно капитанската лента смятам, че е грешка. Капитан трябва да е най-авторитетния, най-респектиращия свои и противници, най-опитния. Не мисля, че това е Пламен.
Илко Пиргов е страшно нисък, ама е един от най-добрите вратари за мене в А група, след Мболи.
Имах предвид по-сериозна кариера от тази на Пиргов(без да се обиждат неговите фенове). Тук става въпрос как би изглеждал Пламен срещу нападатели като Марио Гомес например. Сега повечето сериозни отбори притежават нападатели с подобни габарити.
-
- Контакти:
аз също съм "за".сега е моментът за промени.това че е на 20 години няма значение.жал ми е да го гледам как страда при грешките в защита,когато топката се оплете в мрежата.това е и малка компенсация и начало на една още по-добра кариера като левскар.Подкрепям Илиан безрезервно. Подкрепа и за СТЕНЛИ.
- blue avalanche
- Контакти:
stoyankd написа:Пламен Илиев трудно ще стане голям вратар, много трудно ще се доближи до класата на Боби и Ники Михайлови, Иванков и Г.Петков по една единствена причина-няма нужните физически данни. Момчето ми е много симпатично, нахъсано е, борбено е, притежава добър рефлекс, но с подобни габарити(ръст 1,80м./тегло 69кг.) няма шанс за сериозна кариера. За България става, но дотук. Най-добрите млади вратари сега са Мануел Нойер, Де Хея, Стекеленсбург, Куртоа, Михайлов(нямам претенция за изчерпателност) и всички са високи над 1,90м. Липсата на сила и увереност у Пламен е причина за влизания като това на Бенжаюн, когато и той трябваше да тръгне с краката напред. Друго, което ме впечатли е липсата на спасени дуспи, въпреки отличния рефлекс, в резултат на ниския ръст. Въобще Пламен трябва още много да се труди, да повиши чисто физическата сила, да подобри значително играта с крака, да прецизира пасовете, да подобри реакцията при далечните удари и т.н., ако иска да компенсира липсата на ръст. Относно капитанската лента смятам, че е грешка. Капитан трябва да е най-авторитетният, най-респектиращият свои и противници, най-опитният. Не мисля, че това е Пламен в Левски.
Колко висок беше Кампос?
Пл.Илиев-------------184см
Хорхе Кампос(Мек)-173см
Тафарел(Бра)--------183см
Игита(Кол)-----------175см
Батс(Фр)--------------178см
Касияс(Исп)----------182см
Друг път не се изказвайте неподготвени!!!
Що се отнася до капитанската лента,искам да питам тези,дето са нерсъгласни:
"Кой,според вас,трябва да е капитан?"
"Великият" Йовов?Или безобразно играещият Гаджев?