Левски-Удинезе 2-1,16.03.2006г.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
NIKSANA
Контакти:

Re: Левски-Удинезе 2-1,16.03.2006г.

Мнениеот NIKSANA » 17 мар 2011 13:03

Да споделя спомени:
бях на стадиона в сектор Б....на полувремето бях се отчаял направо ми се плачеше...мислех си не може всичко да свърши ей така... тогава стана и онова предложение за женитба и аз едва го погледнах и си помислих... "голяма работа, то Левски пада, а те ще се женят" ..като се замисля колко глупаво би прозвучало ако ме чуе някой по трезво мислещ тогава(или аз сам можех да се чуя сега)... второто полувреме беше фантастично такова избухване при гола на Томашич беше, че сърцето ми щеше да се пръстне.. последните 25 минутия си бях на нокти и се молих да свършва мача... страхотна емоция беше..
има един прекрасен коментар на Томето след мача... пускам си го след слаб мач на Левски или преди важен мач в Европа... да ми припомни тия моменти и да се си кажа... еее пак ще сме силни!!!
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives

Потребителски аватар
NIKSANA
Контакти:

Мнениеот NIKSANA » 17 мар 2011 13:05

wilge написа:
MagicMoments написа:5 години от паметния пропуск на Бижутера. 8-) 8-)

Как можа да не видиш всичко хубаво в един мач, прекрасни заучени положения като по учебник, а видя само "паметния пропуск на Бижутера". Какъв човек си ти, бе? Сутрин като ставаш се погледни в огледалото (предполагам имаш), усмихни се сам на себе си, ако няма на кого. Сигурен съм, че ще ти стане по- хубаво. Ако не- имаш проблем!

и не само.. Йовов сигурно направи 5 10 добри отиграване, но тоя момент ще остане като спомен :roll: несправедливо разбира се! Аз даже тогава не се ядосвах на Йовов.. просто си мислех, че трябва да продължим напред!ОТБОРА ПРЕДИ ВСИЧКО! :)
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives

Потребителски аватар
NFB_Bgfen
Контакти:

Мнениеот NFB_Bgfen » 17 мар 2011 13:20

За мене този мач е най-щастливия момент откакто ходя на мачове на Левски.Спомням си онзи миг в който нашите момчета излезнаха със спринт за второто полувреме 1-2 мин преди отбора на Удинезе и как целия стадион започна мощно да скандира докато чакахме и излизането на футболистите на Удинезе.Вече за емоцийте при головете и след края на мача няма какво да говоря тук достатъчно се е изписало затова.Дано ни се случи отново да изпитаме тази радост.
ИзображениеИзображениеИзображение

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 17 мар 2011 16:14

Исторически мач ...
Мисля - апогея на отбора на Мъри ... ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

левскар07
Контакти:

Мнениеот левскар07 » 18 мар 2011 08:53

Muscarin написа:От Ботев съм,но помня добре този мач! Скъсах се от викане пред телевизора,само мога да си представям какво е било на стадиона.Един от най-добрите ви мачове! Много добър отбор имахте тогава.Дано и занапред имате поводи за подобна радост!

Дано и вас скоро ви сполети подобно изживяване.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 18 мар 2011 11:15

А при онзи пропуск на Йовов ... сигурно съм стоял 5 минути с виснало чене и немигащ ...
Това нали беше преди почивката и ония ни водеха с 0 - 1 ...

Обаче като се осъзнах, нещо ми казваше, че няма как отпаднем , просто играехме много силно ... :)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Bobby1177
Контакти:

Мнениеот Bobby1177 » 19 мар 2011 14:22

Брех, минаха 5 години от тогава. Разбира се, бях на стадиона! Това е един велик мач в историята на "Левски", вкл. и заради невероятните емоции. При пропуска на Ицо Йовов сърцето ми прещрака, замислих се дали да не тръгвам на доктор... После радостта беше неописуема, незабравима...

"Левски" - ЗАВИНАГИ!!!

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 19 мар 2011 15:43

Незабравим мач :!: :)
"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.

http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

would
Контакти:

Мнениеот would » 21 мар 2011 01:04

Незабравим мач.Отбора наистина играеше правилен футбол, който оставяше наслада на зрителите.Томашич, Бардон, Домовчийски, Йовов и сие бяха много голям отбор, воден от голям треньор.

Потребителски аватар
killer
Контакти:

Мнениеот killer » 21 мар 2011 10:48

NIKSANA написа:Да споделя спомени:
бях на стадиона в сектор Б....на полувремето бях се отчаял направо ми се плачеше...мислех си не може всичко да свърши ей така... тогава стана и онова предложение за женитба и аз едва го погледнах и си помислих... "голяма работа, то Левски пада, а те ще се женят" ..като се замисля колко глупаво би прозвучало ако ме чуе някой по трезво мислещ тогава(или аз сам можех да се чуя сега)... второто полувреме беше фантастично такова избухване при гола на Томашич беше, че сърцето ми щеше да се пръстне.. последните 25 минутия си бях на нокти и се молих да свършва мача... страхотна емоция беше..
има един прекрасен коментар на Томето след мача... пускам си го след слаб мач на Левски или преди важен мач в Европа... да ми припомни тия моменти и да се си кажа... еее пак ще сме силни!!!

Това е момент, в който всеки, който е бил на стадиона може да каже АЗ БЯХ НА ТОЗИ МАЧ!
И да си призная, не вярвах, че Левски ще загуби този мач. Когато стана 0-1 си помислих "Ей, два гола на тия как ще връщаме, като забъркат бетона след почивката, отекохме. Най-много да изравним". Но не вярвах, че ще загубим, все си повтарях - спокойно, ще влезе. Влезе ли първият, ще влезе и вторият.
Голям мач беше.

Върни се в “Левски”