Аз вече поздравих големите българи издигнали този плакат ,но в друга тема.Аз съм бивш военен пилот и много добре знам точно за какво става въпрос.Напълно подкрепям декларацията.БРАВО БЪЛГАРИ.ДГД всички мръсни продажни боклуци,продадоха ни на наглите американци.
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
"В памет на Българските орли, защитили небето над София!"
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Сектор "Б" отговори подобаващо: В памет на българските орли
RealMCF написа:Браво, Левскари! Благодарности до всички ВАС, които измихте срама от челата ни! Тоя паметник на англоамериканския боклук, избивал невинни хора не само в София, вече е върха на блюдолизачеството и гъзослагачеството от страна на лакеите на един мутроглав пожарникар и гаваз на "цара" и на бившия "първи".
Чудесно е, че се напомнят и "великите" думи на "великия" Цхурцхилл (така го пишат на латиница, да си го четат както си искат) и в тоя контекст бих помолил запалянковците на ЛЕВСКИ да изхвърлят от хореографията си байрака Британските острови, все пак, макар и формално, не сме тяхна колония...
И едно уточнение спрямо сърбофобите тук - приятели, сърбите НАИСТИНА са ни братя: по кръв, език, вяра, манталитет, по всичко. Именно тия, срещу които благородно протестирате, насаждат омраза между нас чрез мръсна пропаганда и гнусни инсинуации. Някой бе написал по-горе, че и "сърбите бомбардирали София", заедно с "храбреците" от Гринголандия!!! Приятелю, по това време Сърбия, като част от Югославия, е окупирана и разкъсана от една зловеща коалиция от марионетки на "Райха", сред които, за съжаление, е и България, а Югославия няма самолети, които да бомбардират София...
Друг пише, че княз Михайло Обренович "мразел България и българите"... Точно обратното - по негово време сръбското правителство издава в белградските печатници множество български книги за нуждите на крехкото българско образование, подпомагат се българските училища и манастири, редица български интелектуалци и революционери намират убежище в Белград - споменавам само Каравелов и дедо Ильо войвода... Неофит Рилски е личен приятел на княза, трима банскалии са сръбски министри, посланици...
А колкото до "окупаторската съветска армия", неизстреляла нито един куршум по български войник, това е пълна глупост и свещена простота! Явно сте искали да ви окупират тия, против чииио паметник протестирате сега!
Още веднъж - поклон пред агитката на ЛЕВСКИ за достойното поведение! Само простакът се възхищава на англоамериканизма!
Е ти, ако се видиш какво написа... Родата на 3 милиона българи е от Македония... Я пак ми обяснявай как сърбите нищо не са направили... Или забрави за терора над българите в Македония?