Avanti_Ragazzi написа:Е това е майтап :
В ЦСКА чакат 15 000 на дербито срещу Литекс
Сериозен оптимизъм относно това колко фенове ще дойдат на стадиона за дербито срещу шампиона Литекс цари в щаба на ЦСКА. Шефовете на клуба драстично намалиха цените на билетите преди сблъсъка с "оранжевите" и това явно е сред причините в лагера на 31-кратните шампиони да очакват голям наплив на фенове за двубоя. В оптимизма преди дербито се включи и наставникът на "червените" Гьоре Йовановски, който заяви, че разчита много на подкрепата на феновете.
"За мен е много важно хората да дойдат на стадиона. Едно е да играем пред 2000 души, съвсем друго е, когато на трибуните има 15 или 20 хиляди. Срещу Литекс очаквам 15 000 да ни подкрепят и заедно да постигнем успех в този мач, защото победите в такива дербита се печелят и от публиката", коментира Йовановски.
Македонецът не изрази никакви притеснения от очертаващото се топло посрещане към наставника на Литекс и бивш треньор, футболист и президент на ЦСКА Любо Пенев. "Той е легенда на ЦСКА и е нормално името му да се скандира от феновете. Надявам се и аз, ако остана в клуба поне една година, да имам честта името ми да се скандира от привържениците. Засега съм тук само от три седмици", каза македонецът.
И това ни засяга защото?Приятел тук е секцията на Левски.По-добре върви и го пусни в секцията на ЦСКА.