Torino FC 1906 написа:ivan.stefanov написа:Чакай сега, вие не сте първи, а 116ти, така че не се напичай

. Освен това разликата между 122рия и 160тия да речем е 10 точки, при условие че за победа в ШЛ се дават
14 точки. Разликата между нас и вас е 20 точки. Сега благодарение на това, че стартирахте Лига Европа един кръг по-рано сте получили +24 (по 12 за победа) срещу ония мизерници. Виж регламента за точките в сайта. Такъв сайт ако искаш и аз мога да направя

Ванчо , Ванчо ... четем ти глупостите вече 3 страници , какъв ти е проблема ?
Хората се радват а ти си запънал като магаре на мост и се опитваш да омаловажиш по твоя си комплексарски начин тази класация !
Гледай си червените траверси и не се занимавай с глупости .
Поне съм си написал името и не обиждам никой от анонимен ник. Ако искате някакво признание от мен (не че ви е изтрябвало), постигнете нещо значимо в групите на ЛЕ. Не се надувайте с малоумни класации и победи над Дъндолк, Калмар и АИК. И да, по-силни са от ТНС, но да ви разкрия една тайна - не са еврогранд, както ги нарече бай ви Ганя. Нещо значимо е 1/4 финал в ЛЕ. Даже 1/8 е значимо. Когато бяхте там не съм омаловажавал нищо. Наравно с вас съм псувал съдията заради секирите, които ви точеше. А сега... и сега съм много горд с вас! Уникално постижение! Невероятни сте! Просто нищо чудно и Барса да си тръгне с петица от тук...
Заради фенове като тебе и тоя Дани Младенов, а също и малоумни журналисти, Батков и други тъпаци ми е много трудно да пожелавам успех на Левски в Европа. Винаги трябва да си мисля, че имам приятели и други нормални фенове, които ще се зарадват, пък и футболистите и треньора също заслужават победи, когато работят здраво.
Така че спрете с мученето колко сте велики, а на останалите успех в ЛЕ.