dimachko написа:здравейте на всички от мен...преди малко четя статията в гонг за пристигането на новия играч в Левски - Солари на аерогарата и неговото интервю и ми направи голямо впечатление,той е споделил,че Грийн му е казал да идва максимално бьрзо,защото в този отбор е много купон(да си припомним,че Грийн доиде по препорька на Мюлдер по индентичен начин а и двамата доста бьрзо се развихриха в Син Сити с уискита и наргилета)...Вьпросьт ми е ,вие как смятате това професионално отношение ли е от страна на клуба за тези неща,да найстина пьрвите двама холандци са класа,но на мен пародоксално ми звучи всичко това...все едно се сьбира стара компания и ще ходи да купонясва...ако е така няма да е лошо да викнат Робен и Шнайдер,тайфата да е пьлнаразбира се шегувам се с последното,но найстина ми се струва някак си парадоксално и си мисля,че догодина при евентуално НЕ ВЛИЗАНЕ В ГРУПИТЕ НА ШАМПИОНСКА ЛИГА,може да доведе до пьлен крах и тежка криза в отбора...знам че е далече това,но всички ние виждаме,че отбора ни се приготвя точно за там и дано успее стискам палци !!! интересно ми е да чуя вашето мнение по вьпроса и моля червената аудитория да не си избиват комплексите в тази тема с нападки и подигравки,все пак си мисля,че в момента не са в позиция много много да си отварят устите.Благодаря предварително !
Къде видя думата КУПОН ? Къде видя,че Грийн му е казал,че тука е КУПОН ? Ти ПРОСТ ли си или ДА ?