Какво се промени в играта на Левски Сф?
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Какво се промени в играта на Левски Сф?
абе гледах сега пресконференцията на треньора на железницата. Значи според него сме им вкарали три гола без положение. Та питам аз, а ако имахме и положение колко щтеше да е резултата.
delqnski47 написа:Добре де, не може ли? Ако е така и ви създаваме някакъв вид неудобство, кажете да престанем, за да не ви е зле
Не бе не съм казал,че не можете!
Просто всичко това,което се случва(специално за ЦСКА) ще бъде за много кратко време!За това ви казвам,да се радвате!Утре като се осерете и ние ще се радваме,все пак е футбол това!Ноо сега е ваш ред![/quote]
Ама и аз това казвам и вчера го казах Дочев много ми харесва, просто отбора се напълни със "звезди", които му пречат да работи като нормален треньор

Просто всичко това,което се случва(специално за ЦСКА) ще бъде за много кратко време!За това ви казвам,да се радвате!Утре като се осерете и ние ще се радваме,все пак е футбол това!Ноо сега е ваш ред!
Брей,какъв оракул си бил!Щяло да бъде за кратко.А,стига бе!Че утре да се осерем,комплексарщината и злобата са страшно нещо,а червените такива,направо болест!
- delqnski47
- Контакти:
per4i написа:delqnski47 написа:Добре де, не може ли? Ако е така и ви създаваме някакъв вид неудобство, кажете да престанем, за да не ви е зле
Просто всичко това,което се случва(специално за ЦСКА) ще бъде за много кратко време!За това ви казвам,да се радвате!Утре като се осерете и ние ще се радваме,все пак е футбол това!Ноо сега е ваш ред!
Ама и аз това казвам и вчера го казах Дочев много ми харесва, просто отбора се напълни със "звезди", които му пречат да работи като нормален треньор

Тези ''звезди'' аз още няма да ги коментирам,при положение,че са играли много малко време!
А иначе мерсаж за пожеланието,но съдбата си го връща на нас(за миналата година говоря и вашто положение тогава)!Все пак дано палачинката така се обърне,че да е в полза и на двата ни гранда,а не само на единия,а утре на другия

As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
- shamana1912
Koragg написа:danko_sot написа:
Леле мале. Май съм сбъркал темата. Успех на синята гордост на България
Спор няма,оня черния с дългата ланга не спира да бележи.А вашата звездна и многобройна селекция от италианчета,знайни и незнайни ми напомня за тази,на мизерния Ботев Сопот!
Айде не се занимавай с Ботев,гледай си твоя мизерен отбор

delqnski47 написа:Добре де, не може ли? Ако е така и ви създаваме някакъв вид неудобство, кажете да престанем, за да не ви е зле
Просто всичко това,което се случва(специално за ЦСКА) ще бъде за много кратко време!За това ви казвам,да се радвате!Утре като се осерете и ние ще се радваме,все пак е футбол това!Ноо сега е ваш ред![/quote]
Много кратко, много кратко, колко да е кратко, вече трета година. Пък и преди това нв бяхте вързали, ама имахте един изблик и това е.
shamana1912 написа:Koragg написа:danko_sot написа:
Леле мале. Май съм сбъркал темата. Успех на синята гордост на България
Спор няма,оня черния с дългата ланга не спира да бележи.А вашата звездна и многобройна селекция от италианчета,знайни и незнайни ми напомня за тази,на мизерния Ботев Сопот!
Айде не се занимавай с Ботев,гледай си твоя мизерен отбор
Не е мястото тук,но щом спомена,да кажа две думи.Фалшивият селски отбор Ботев Сопот няма нищо с истинския Ботев на Христолов.Аман от селски новосъздани селски отбори,добре,че сте в Група В и дано никога не влезете в А.Достатъчно селяни има/ше там в последно време:Мездра,Петрич,Сандански,Своге,Каварна,остава и село Сопот.

Създават ЦСКА 2
Феновете правят алтернативен клуб, който започва без дългове от "В" групите.
някой червен да разясни ако има такова нещо.
Феновете правят алтернативен клуб, който започва без дългове от "В" групите.
някой червен да разясни ако има такова нещо.
Според 1/3 от британските ученици СИРЕНЕТО расте по дърветата.
- delqnski47
- Контакти:
Koragg написа:Просто всичко това,което се случва(специално за ЦСКА) ще бъде за много кратко време!За това ви казвам,да се радвате!Утре като се осерете и ние ще се радваме,все пак е футбол това!Ноо сега е ваш ред!
Брей,какъв оракул си бил!Щяло да бъде за кратко.А,стига бе!Че утре да се осерем,комплексарщината и злобата са страшно нещо,а червените такива,направо болест!
Ами за твое съжаление,няма да е вечно това в момента и затова изобщо не ми е криво да ти кажа,защото знам,че днеска е така,а утре е онака

А червената злоба я има и е огромна,но синята изобщо не й отстъпва!Ето давам за пример тая тема и как един ''червен'' колега ви поздрави за победата и ви направи един хубав анализ на отбора ви,а вие му се нахвърлихте!Но това е единичен случаи:злобата я има навсякъде тъй че...
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
Sofia.
Sofia.
1912BOTEV написа:Следя кариерата на Ясен Петров като треньор. Досега във всички отбори развитието му е едно и също. Отборите започват силно, с модерни виждания за играта. След време (може би около 10 кръга) следва застой в играта на водения от него отбор. След което, нещата продължават дори със спад и следва уволнение. Много ми е интересно дали вече е израстнал?! Така беше при Ботев, Черно море, Локо Пд. Сега ще видим какво ще стане този сезон с Левски?
Да се надяваме това да се промени. Все пак Левски е голям отбор, с много добри играчи. Стискаме палци политиката да е правилна и Левски да направи силен сезон.
storm написа:Доктор Хаус написа:Тиеро и Грило какви играят?
контузени