Една година, 1 ден и 2 часа по-късно

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

левскар07
Контакти:

Re: Една година, 1 ден и 2 часа по-късно

Мнениеот левскар07 » 09 авг 2010 19:09

POPCORN написа:равен е мача

Ще ти се,
твоят филм беше вчера вечер.
С разлика за Левски. :)

SFHC
Контакти:

Мнениеот SFHC » 09 авг 2010 19:38

дурекс ти си идиот
твърде очевидно е
ямбол
интер
"лек"
"ясен ли съм"
лафове от сетската градина
силно се съмнявам, че си на повече от 18...

Vojdek, не, пича имаше предвид че от пет годишен е левскар, а не че е левскар от пет години... :)

иначе ПО ТЕМАТА днес "Левски" (доволен ли си, "моряко", от моите кавички, да те е.а?) ще бие, защото в момента е по-добрият отбор.
от SFHC на 22 Май 2013 21:46: "Славия ще изорът тревата последния кръг, нищо не е сигурно, титла за Лудогорец е много вероятна."

didayyord
Контакти:

Мнениеот didayyord » 09 авг 2010 19:45

колеги не им се палете на локомотивците. То ние знаем кой пише нали в цялата им агитка (общо 48 човека) има само един с комп. Между другото локото днеска ще има силна поткрепа от 42 души. Щото 4 ма са на работа а двама са болни и не могат да дойдат.

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 09 авг 2010 19:57

SFHC написа:дурекс ти си идиот
твърде очевидно е
ямбол
интер
"лек"
"ясен ли съм"

Vojdek, не, пича имаше предвид че от пет годишен е левскар, а не че е левскар от пет години... :)

иначе ПО ТЕМАТА днес "Левски" (доволен ли си, "моряко", от моите кавички, да те е.а?) ще бие, защото в момента е по-добрият отбор.

Що не се застреляш ве! Така ще помогнеш на всички българи - един тъпак по-малко! И ако беше малко по умен, щеше да видиш от профила ми,че съм на 22! И никой не ти е искал коментара,така че си спести поредния...

Потребителски аватар
Martines
Контакти:

Мнениеот Martines » 09 авг 2010 20:00

durex написа:
SFHC написа:дурекс ти си идиот
твърде очевидно е
ямбол
интер
"лек"
"ясен ли съм"

Що не се застреляш ве! Така ще помогнеш на всички българи - един тъпак по-малко! И ако беше малко по умен, щеше да видиш от профила ми,че съм на 22! И никой не ти е искал коментара,така че си спести поредния...

........пффффф на 22 :!: уааааау :!: ......жалко,че си с акъл на 16 годишно...... :mrgreen:
За да бъдеш най-титулуван трябва да имаш най-много отличия, които ти носят съответните титли.
Левски-55.......цска-54 :P
http://vbox7.com/play:44b6627e

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 09 авг 2010 20:03

Не съм с акъл на 16,но когато ме предизвикат съм такъв! Къв е той,че ще ми вика идиот? Аз да не съм п*тка да си мълча? Аре със здраве..

Потребителски аватар
norsk levskar
Контакти:

Мнениеот norsk levskar » 09 авг 2010 20:14

Vojdek написа:
norsk levskar написа: Това са пълни глупости.Трябва да съм от София да съм от Левски ли?????Сега съм на 30г,от 5 г.съм левскар.По-принцип съм от Габрово,ама сега живея в Норвегия,по-малко левскар ли ме прави от другите?От както се помня съм си от Левски и така ще си остане!!!!

Да обобщим, ти си на 30 години, от 5 години си фен на "Левски", а си фен на "Левски" откакто се помниш?

25 години в кома ли беше,или за ЦСКА или...?

Или си искал да кажеш : от петгодишен?

Нищо не ти разбрах...

Ти май си много прост или на такъв се правиш аааааааааааааааа????????????Нито съм бил в кома,пък камо ли да съм за чорбата.Точно исках да кажа от 5год.Ако ще се хващаме за всяка грешка на езика-пръстите хайде!!!!!!
Не е важно,колко акъл имаш.Важно е да ти дойде навреме :))))!!!

believeinyourself
Контакти:

Мнениеот believeinyourself » 09 авг 2010 20:15

Имаше статия във вестника, относно това че в Ямбол пият заразена вода, и затова някои хора изглупяват :lol:

vankata05
Контакти:

Мнениеот vankata05 » 09 авг 2010 20:25

Здравейте момчета,защо се делите бе ,на столица и провинция.Това по различни ли ни прави.НЕ.Аз съм от Хасково и съм второ поколение ЛЕВСКАР,баща ми е прекосявал страната за да види как играе ГУНДИ.Има и автограф ! А откак се помня и аз съм ЛЕВСКАР.Гледал съм Сираков когато играеше при нас.С Мъри сме били съучиници, и сме ритали заедно .Защо да не пропътувам 250км.за да гледам любимият се отбор.И когато съм на стадиона да се обиждаме на "селяни" и "граждани"ми става много тъжно .
САМО "ЛЕВСКИ" ОБИЧАМЕ ТЕ

"Отборът ни играе много добре,тези- Локото- ще ги газим " така каза баща ми!

левскар07
Контакти:

Мнениеот левскар07 » 09 авг 2010 22:03

vankata05 написа:Здравейте момчета,защо се делите бе ,на столица и провинция.Това по различни ли ни прави.НЕ.Аз съм от Хасково и съм второ поколение ЛЕВСКАР,баща ми е прекосявал страната за да види как играе ГУНДИ.Има и автограф ! А откак се помня и аз съм ЛЕВСКАР.Гледал съм Сираков когато играеше при нас.С Мъри сме били съучиници, и сме ритали заедно .Защо да не пропътувам 250км.за да гледам любимият се отбор.И когато съм на стадиона да се обиждаме на "селяни" и "граждани"ми става много тъжно .
САМО "ЛЕВСКИ" ОБИЧАМЕ ТЕ

"Отборът ни играе много добре,тези- Локото- ще ги газим " така каза баща ми!

+1,
Пълна подкрепа от мен, младеж! Столицата е Левски, останалото са глупави писания. Уважавайте се напук на душманите. Хайде още два коловоза и локото в трета глуха!

Върни се в “Левски”