ММ: Гонзо се картотекира в А група, излиза срещу ЦСКА?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
НКВД-
Контакти:

Re: ММ: Гонзо се картотекира в А група, излиза срещу ЦСКА?

Мнениеот НКВД- » 22 юли 2010 13:34

От цеска са на минути да купят Акселрод като реплика на Гонзо :) :) :)
Звездолинчо, избърши си сополките и си припомни, че от теб се иска да вкарваш голове, а не тъпи лафове !

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 22 юли 2010 13:36

tprodanov написа:Дали можеш да ми помогнеш, като ми покажеш къде е тая забрана, че аз да ти кажа съм търсил и не намерих :mrgreen:
И кое наложи онова изключение - щом е изключение, значи е имало сериозна причина за него, пък аз нещо не помня такава :mrgreen:
Мачът реванш от третия квалификационен кръг на Лига Европа между отборите на Берое и Рапид (Виена) може да бъде преместен с два дни, съобщи УЕФА. В такъв случай той ще се играе на 3 август от 19,00 часа, а не както бе предвидено по програма на 5 август.

Причината за преместването на срещата са опасенията на УЕФА, че агитките на двата градски съперника Рапид и Аустрия могат да се засекат. Това ще стане, ако отборът на Аустрия се класира за третия квалификационен кръг на Лига Европа. От УЕФА искат да избегнат масови безредици между феновете на двата клуба, които са известни с крайната си подкрепа към отборите. Мачовете на Рапид и Аустрия ще бъдат насрочени за два различни дни - 3 и 5 август. Очаква се от УЕФА да излязат с официално решение в петък.Както виждаш има и други примери! Ми ще потърся в сайта на УЕФА,щом е за теб :lol:

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 22 юли 2010 13:43

tprodanov написа:Дали можеш да ми помогнеш, като ми покажеш къде е тая забрана, че аз да ти кажа съм търсил и не намерих :mrgreen:
И кое наложи онова изключение - щом е изключение, значи е имало сериозна причина за него, пък аз нещо не помня такава :mrgreen:
Ей тук мисля че е обяснено подробно-иначе няма официален документ.Всичко е по преценка на УЕФА! http://gong.bg/view_article.php?article_id=147069

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 22 юли 2010 13:46

Добре де - според теб тук няма ли една доста съществена разлика -

Беше изключение за времето си-вече е абсолютно забранено!

и

няма официален документ.Всичко е по преценка на УЕФА

Пък и ми се щеше да видя позицията на УЕФА, не на Илия Илиев или Гонг, щото и там има подобни разлики. Все пак, доскоро ни се предвещаваше апокалипсис със стадионите, а се оказа, че няма нищо такова..

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 22 юли 2010 13:49

tprodanov написа:Добре де - според теб тук няма ли една доста съществена разлика -

Беше изключение за времето си-вече е абсолютно забранено!

и

няма официален документ.Всичко е по преценка на УЕФА

Пък и ми се щеше да видя позицията на УЕФА, не на Илия Илиев или Гонг, щото и там има подобни разлики. Все пак, доскоро ни се предвещаваше апокалипсис със стадионите, а се оказа, че няма нищо такова..
Омръзна ми да дискутирам :lol: Не може да се промени вече:ФАКТ!!-звънете в централата в Нион или БФС и питайте.Отивам да обядвам

Потребителски аватар
ЦСКА-83
Контакти:

Мнениеот ЦСКА-83 » 22 юли 2010 13:54

Пичове отлагането на мача на ЦСКА,не е по молба на клуба,но е добре дошло.Илия Илиев си го е казал доста подробно каква е ситуацията.Все пак човека е специалист (сега към БФС)по международни отношения.
Довечера след нашия мач ,като видя как играят момчетата,може да сложим по некой лев със SAMP ,ако е още навит.

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Мнениеот SAMP » 22 юли 2010 13:55

ЦСКА-83 написа:Пичове отлагането на мача на ЦСКА,не е по молба на клуба,но е добре дошло.Илия Илиев си го е казал доста подробно каква е ситуацията.Все пак човека е специалист (сега към БФС)по международни отношения.
Довечера след нашия мач ,като видя как играят момчетата,може да сложим по некой лев със SAMP ,ако е още навит.

Няма грижи ;)
Пиши ако решиш ;)
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"

Потребителски аватар
angelov
Контакти:

Мнениеот angelov » 22 юли 2010 14:23

Това е поредната глупост на този жълт вестник. Ето част от правилника на БФС относно статута и трансферите на футболисти:

Права и задължения на футболиста-професионалист.
Чл. 15. (1) Футболистът-професионалист, въз основа на договора, извършва само тренировъчна и състезателна дейност в полза на клуба.
(2) Футболистът-професионалист, по време на действието на договора, няма право:
1. да извършва дейности в клуба от характер, извън дейността по ал. 1;
2. да членува във футболния клуб;
3. да избира и да бъде избиран на ръководни длъжности във футболния клуб.

Пак според правилника на БФС минималният срок за сключване на договор е от момента на подписването до изтичането на полусезона, освен при изрично разрешение от УЕФА. С други думи, за да може Гонзо да играе срещу ЦСКА, договорът му като спортен директор трябва да се превкрати и да му се на прави нов - като футболист, който да продължи най-рано до края на годината.

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 22 юли 2010 20:43

soilwork написа:Разтреперихме се вече :lol: :lol: :lol: Предстои ви голям бой на "Васил Левски" с Гонзо или без....затова почнахте отсега да се окуражавате! Истината е една:Ще ви смажем

Както смазвате еврогранда Олимпиакос ли :) :mrgreen:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 23 юли 2010 21:04

soilwork написа:Разтреперихме се вече :lol: :lol: :lol: Предстои ви голям бой на "Васил Левски" с Гонзо или без....затова почнахте отсега да се окуражавате! Истината е една:Ще ви смажем

Ти май си доста надъхан илии как да кажа по друг начин напушен, може би ?! Гонзо може и да не играе ама Дембеле може да покаже на ВАС как се играе : ) За какво смазване говориш немога да разбера, май нещо ти не си в час, или така в някой години 7 ви е любимото число :) ?! омг.. та вие нямате лиценз дори на собствения си стадион бе :roll: По - скоро вие се подгответе, че така като гледам и петичката от Олимпиакос НИКОЗИЯ ви дойде доста добре, а ?! Има, има, Истина ЕДНА, и тя е само ЛЕВСКИ София !
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Върни се в “Левски”