Интервю със Стефано Кунчев

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Интервю със Стефано Кунчев

Мнениеот Deluxx » 13 окт 2011 21:38

Голям пич е този вратар и според мен има голямо бъдеще в него! Според мен трябва да е титуляр в Славия, напоследък не ги следя "белите" но гледам, че и Емо Петров играе! В това момче е хляба и ще се озове в Левски или ЦСКА след някоя година, а нищо чудно и в Лудогорец.

Ето и интервюто специално за SportaBG.com
http://www.sportabg.com/drugi/top/34642 ... tzelite-mu

le6oqda
Контакти:

Re: Интервю със Стефано Кунчев

Мнениеот le6oqda » 13 окт 2011 21:47

верно има много хляб в момчето. важното е, че е много земен и не е тръгнал да лети в облаците.
дано има късмет да си измъкне навреме от блатото "бг футбол".

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 13 окт 2011 22:23

Говорите наизуст и не сте запознати със ситуацията. Кунчев нито е показал досега, че има много хляб в него, нито е скромен и земен, защото неколкократно е глобяван заради неспазване на режим ;) В повечето мачове е издънвал Славия. Нямам нищо против да се озове в друг отбор, без пари го даваме :lol: :lol: :lol:
Изображение

urkoto

Мнениеот urkoto » 14 окт 2011 00:35

От една страна е младо момче и е нормално да прави такива грешки, ама от друга страна толкова пъти е закопавал Славия, че аз ако бях на Чичо Венци отдавна да съм го закотвил на пейката. Но явно има някаква директива, според която той трябва да играе :roll:
Явно Венци се опитва да го шитне навънка по подобие на Кирев, но ще поживеем и ще видим
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Мнениеот Deluxx » 14 окт 2011 10:58

Viktor4o_Rs написа:Говорите наизуст и не сте запознати със ситуацията. Кунчев нито е показал досега, че има много хляб в него, нито е скромен и земен, защото неколкократно е глобяван заради неспазване на режим ;) В повечето мачове е издънвал Славия. Нямам нищо против да се озове в друг отбор, без пари го даваме :lol: :lol: :lol:

хаха ти луд ли си ? Това момче ми направи голямо впечатление на мача срещу Черноморец в Бургас, мисля, че беше миналата година, тогава ви спаси от разгром. Няма нищо лошо да не е скромен все пак е млад ! Ако го вземем в ЦСКА ще е добре

Потребителски аватар
pesho_1913
Контакти:

Мнениеот pesho_1913 » 14 окт 2011 11:16

Deluxx написа:
Viktor4o_Rs написа:Говорите наизуст и не сте запознати със ситуацията. Кунчев нито е показал досега, че има много хляб в него, нито е скромен и земен, защото неколкократно е глобяван заради неспазване на режим ;) В повечето мачове е издънвал Славия. Нямам нищо против да се озове в друг отбор, без пари го даваме :lol: :lol: :lol:

хаха ти луд ли си ? Това момче ми направи голямо впечатление на мача срещу Черноморец в Бургас, мисля, че беше миналата година, тогава ви спаси от разгром. Няма нищо лошо да не е скромен все пак е млад ! Ако го вземем в ЦСКА ще е добре

Оо, направо ви го подаряваме.
Той няма мач, в който да не направи някоя малоумна грешка. Всеки път си казваме, че е млад и неопитен, но вече 2ри сезон играе в А група + има доста изиграни мачове за младежкия национален отбор и не бих казал, че има някаква промяна. Даже е станал по-слаб.
Някой път се случва да спаси невероятно положение, а в следващата атака да му вкарат най-смешния гол...
Последна промяна от pesho_1913 на 20 окт 2011 20:21, променено общо 2 пъти.
СЛАВИЯ е любов, а не бизнес - ВЪН боклуците от любимия отбор !
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a121/f/2013/147/3/b/bvb_by_syndikata_np-d66tj6i.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Славист от1966
Контакти:

Мнениеот Славист от1966 » 14 окт 2011 12:09

Добрият вратар е равен на половин отбор! Погледнете класирането, през която и да е година! Във всички водещи отбори има най-малко поне един добър вратар. Защо ЦСКА даваше мило и драго за Мболи. Няма нужда от повече коментар!!
"В Ловеч трябва да има смъртен случай, за да свирят дузпа" Венци Стефанов

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 14 окт 2011 15:03

Deluxx написа:

Ами вземайте го бе :lol: :lol: :lol: Този мач с Черноморец всъщност му е единственият силен, в който действително ни спаси от разгром. А грешките му с Левски, червеният картон с Локо (Сф), този сезон пак го изгониха с Ботев (Вр), с Черноморец беше неубедителен ... Славия има отличен вратар, но това е Емо Петров, моля се на Бога Кунчев да не пази утре срещу ЦСКА :roll:
Изображение

Потребителски аватар
Спартак_Пл
Контакти:

Мнениеот Спартак_Пл » 14 окт 2011 19:04

В Славия има по-добри и по земни вратари с много повече хляб от Тефо Кунчев, като Емил Петров, Деян Вълков, Людмил Зарев, Луков а може да добавим и Николай Божов. Но за жалост, нито един от тях не е от ТРОЯН! Един голям проблем за Славия - вратаря Кунчев!!! :oops:Не става и за Спартак Пл. :mrgreen:

rzEtw
Контакти:

Мнениеот rzEtw » 15 окт 2011 01:21

Спартак_Пл написа:В Славия има по-добри и по земни вратари с много повече хляб от Тефо Кунчев, като Емил Петров, Деян Вълков, Людмил Зарев, Луков а може да добавим и Николай Божов. Но за жалост, нито един от тях не е от ТРОЯН! Един голям проблем за Славия - вратаря Кунчев!!! :oops:Не става и за Спартак Пл. :mrgreen:
Той Пантерата е на нивото на Кунчев, ако не и по-добър :lol:

Върни се в “Славия”