"Славия" е най-репресираният клуб след 09.09.1944 г.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Снайперист
Контакти:

Re: "Славия" е най-репресираният клуб след 09.09.1944 г.

Мнениеот Снайперист » 17 ное 2009 17:31

tprodanov написа: А кво мислиш за името Мусала

Мисля че не трябва да се прекръства на Сталин,не трябва да се качва на него статуя на Сталин,просто защото този сатрап е бил избран в президиума на клуб левски(само във този клуб,и във никой друг)
Последна промяна от Снайперист на 17 ное 2009 17:34, променено общо 2 пъти.
Дрогирани сини идиоти нахлуха в ложите на стадион "Георги Аспарухов".Фенове на "сините" с обезумял поглед са превзели като турска орда ложите.
Анатема за този комунистически клуб !

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 17 ное 2009 17:33

slavia_forever написа:
tprodanov написа:Още не си ми отговорил на въпросите, Славия :?:

Ти на моя не си!

Не го бях видял, сори

Кога е това "след"?! Кога от когато много хора се събудиха "сини" ли?! Или когато БФС-то се събуди различно?! И структурите на отборите станаха различни ли?! За Гунди ти изказах моето ЦЯЛОСТНО мнение, извиних се за допуснати мои прибързаности, а и ти зададох въпрос, кога съм защитавал ЦСКА?

Ми след като си се извинил за Гунди, очаквам да редактираш цитата си и да премахнеш глупостите от него. Защитата на ЦСКА става с това, че пускаш нещо, което си е тяхната библия. Това е едно тяхно писание, много отдавна, правено от тях, за тях, в него достатъчно неща са разследвани и отречени и то е единствено по оста Левски-цска. Като го постваш определено заставаш на тяхна страна, ти щом не го разбираш така, очевидно не си го чел.

А относно кога е тва след ? Ами сега е след. Много неща са различни. Много са същите, но сега имаме свобода в граници, каквито не сме помирисвали тогава. Тогава докато виках Левски идваше някаква фуражка да ме бие, сега само ме гледа лошо. на мен ми стига като за начало.

Снайперист
Контакти:

Мнениеот Снайперист » 17 ное 2009 17:37

tprodanov написа: Това е едно тяхно писание, много отдавна, правено от тях, за тях, в него достатъчно неща са разследвани и отречени

Кое е отречено,че от самото си начало левски играе ганкиното,да не би да е лъжа че заради вас се проваля дори първото държавно първенство.
Дрогирани сини идиоти нахлуха в ложите на стадион "Георги Аспарухов".Фенове на "сините" с обезумял поглед са превзели като турска орда ложите.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 17 ное 2009 17:42

Снайперист написа:
tprodanov написа: Това е едно тяхно писание, много отдавна, правено от тях, за тях, в него достатъчно неща са разследвани и отречени

Кое е отречено,че от самото си начало левски играе ганкиното,да не би да е лъжа че заради вас се проваля дори първото държавно първенство.

според Наредбата на БНФС от 1923 г.се играе по един мач,при равенство-две продълженияот 15мин.и при ново равенство мач на другият ден на същия терен.И това не е бил финал,а 1/2 финал,и Варненци отказват да играят продължения на другия ден си заминават.

Нещо неясно?

Потребителски аватар
zlostar
Контакти:

Мнениеот zlostar » 17 ное 2009 17:43

slavia_forever написа:Примерът ти е точен и се съгласявам. Когато Ботев, Етър или Берое, печелят единични титли ВЪПРЕКИ РЕЖИМА Е ЕДНО, когато печелиш постоянно и абсолютно регулярно "въпреки режима" е съвсем различно. За това и темата е озаглавена, че Славия е НАЙ-РЕПРЕСИРАНИЯ отбор, след 9-ти септември.

Иронията е неуместна. Когато ти отнемат играчи, пращат ги в армията и оттам в ЦДНА или Тракия и се налага да се проправят пътеки до бай Тошо от обикновенни хора, за да можеш да си ги върнеш пак тези играчи, това не е подкрепа. Не е подкрепа, когато за един отбор играят още мин. 5, а играчите от твоя се приберат в съблекалнята мин с подут глезен и това е толерирано с години. Не е подкрепа, когато феновете на един отбор са водена от казармите, а при другите са внедрявани агенти. Не е подкрепа 2 пъти да ти отнемат стадион стадиони в центъра на София. Не е подкрепа, когато най- добрия български футболист остава на 8мо място в света, защото комунистически вестник, изобщо не го класира...

Снайперист
Контакти:

Мнениеот Снайперист » 17 ное 2009 17:52

tprodanov написа:Нещо неясно?

Инфото ти е неточно.
Според Наредбата на БНФС от 1923 г. на финална среща трябва да се изиграят 2 мача при разменено гостуване. В първия СК Левски приема СК Владислав Варна. За нещастие на домакините двубоят завършва 0-0 и софийският тим отказва да пътува за реванша във Варна. Незнайно защо обаче БНФС "спешно" нарежда и реваншът да се изиграе в столицата?! Логично варненският клуб отказва да се яви и, позовавайки се на Наредбата, БНФС обявява първенството за незавършило!
Последна промяна от Снайперист на 17 ное 2009 18:02, променено общо 1 път.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 17 ное 2009 17:59

Грешиш за разменното гостуване. Има втори мач, единствено при условие, че мача е равен. И той се играе на същия терен.
Кофти, че ти отиде теорията, но и да пренаписваш историята фактите остават.

Снайперист
Контакти:

Мнениеот Снайперист » 17 ное 2009 18:01

Инфо за това как е завършило първенството ето :
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D1%8A%D1%80%D0%B2%D0%B5%D0%BD%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%BE_%D0%BD%D0%B0_%D0%91%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F_%D0%BF%D0%BE_%D1%84%D1%83%D1%82%D0%B1%D0%BE%D0%BB_1924

1 кръг

* Левски (София) - Черноморец (Бургас) - 7:0
* Орел (Враца) - Кракра (Перник) - 1:0
* Победа (Пловдив) почива
* Владислав (Варна) почива

2 кръг (1/2 финали)

* Победа (Пловдив) - Орел (Враца) - 5:0
* Владислав (Варна) - Левски (София) - 0:0

Преиграване

* Левски (София) - Владислав (Варна) неигран*

* Поради недоразумение между БНСФ и първенеца на Варненска спортна област Владислав (Варна) относно втората полуфинална среща с Левски (София) тя не е изиграна и тази година първенец не е излъчен.

Това е според Уикипедията,тя обаче не е гарант за точност.
Последна промяна от Снайперист на 17 ное 2009 18:06, променено общо 1 път.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 17 ное 2009 18:04

Е? не схващам какво точно доказва това?

Xanko
Контакти:

Мнениеот Xanko » 17 ное 2009 18:06

Четох, четох и ми писна от глупости, ще се намеся и това е.
Репресиран отбор означава това което е Барса при Франко, но да сте чували Барса да е имала за президент човек на диктатора, да сте чували Барса да се е обединявала с някого защото Франко е решил така аз не съм.
Тук ми говорите, че Левски и левскарите били се противопоставяли на комунизма ами защо си избрахте тогава Цола Драгойчева, Иван Славков за ръководители, защо се съгласиха левскарите с обединението на техния отбор с други. Господа противопоставяне е това на Барса и каталунците, а вашето е НАГАЖДАЧЕСТВО, КОЕТО Е ПО-ГАДНО И ОТ НАЙ-ДОЛНИЯ КОМУНИСТ.
А след, като комунизма падна и се създадоха олигарсите в България и парите попаднаха в отрочетата на бившите комунисти Левски пак се НАГОДИХА И СОБСТВЕНИК НА ОТБОРА Е КОМУНИСТА БАТКОВ.
Айде довиждане, че ми писна от глупости.

Върни се в “Славия”