След дъждовния мач това е една най-хубавата новина за мен ! Данке славия !
[offtopic]Синята лавина, пак лети напред ![/offtopic]
С три шедьовъра СЛАВИЯ изкъпа Лудогорец!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: С три шедьовъра СЛАВИЯ изкъпа Лудогорец!
[center]1914[/center]
Gesha1986 написа:аз не мога да разбера червените защо не се радват!?![]()
![]()
Защото са слаби и усещат ,че титлата отива при сините .Домакини сме и на ЦСКА и Лудогорец и пред голямата синя публика нямат шанс .За това още от сега тракат със зъби .
Аз не смятам , че и днеска славия игра особено добре , дори при 2:1 коментирахме с един приятел колко са зле белите и как дори не се затичват камо ли да пресират , просто имаха огромен късмет , което им се е случвало както срещу Левски ( спомнете си головете за 2:2 миналия сезон ) така и срещу Цска . Аре стига търсихте под вола теле , директиви и други такива глупости , ако Лудогорец си бяха вкарали положенията Славия отиваха на разгром , отделно от това тия голове които вкараха белите не могат да ги повторят от 100 опита .
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Бихме лидера с 3 много красиви гола, но нещо не съм в еуфория
Защо ли - защото съм сигурен че скочихме не заради нас самите, а заради един 3-ти отбор, който нямам проблем да назова - Левски. Защото в мачовете със същия Левски и с Литекс не показахме нищо и се дадохме без бой. Защото имам огромни подозрения, че следващия кръг ще помагаме на Локо (Сф) да се спаси. А и защото бихме с доста голям късмет, Лудогорец ни надигра и изпусна много положения. Все пак браво на Пепи Димитров и Златинов, които са единствените ни наистина добри попълнения и бележат чудесни голове.
Браво и на Кунчев, спаси доста положения.

![]()
Щото смърди та се не трае, кой го бутат към титлата, като удавник за сламка

Те'т ти булка Спасовден! Та да си дойдем на думата, както се казва...
Две поредни загуби и "Не знам дали Петев остава"
Това ми прилича 1:1 на Черноморец на Балъков преди време - биеха там наред по едно време, обаче после 2-3 загуби, хиксчета и хоп - големия треньор и великия отбор нещо забуксуваха....Не казвам че Разград игра слабо в този мач, но резултатите са налице - за 2 кръга 6 точки назад....
Колкото и да е добър един отбор, вече става напрегнато и в съблекалнята а и извън нея...Собственикът е потрошил бая пари, а не става това, което той иска....А таман и Черно море в следващия кръг да се опъне и да направи най-малко Х в Разград ? Отиде та се не видя в трета глуха "машината" Лудогорец в борбата за титлата....
Сега сериозно - смятам, че Домусчиев има повече акъл от почти всички собственици на родни клубове и няма да прави промени в изграден отбор и като футболисти и като треньорски щаб....Вярно, че му се иска да стане шампион още сега, но може и да не стане още тази година (Бойко, Тара и Внешторгов друго са решили вече), трябва да почака и да не се правят трагедии....Защото каквото и да си говорим, в Разград се прави нещо хубаво за родния футбол!Изводът за Разград е да не се вземат много насериозно още отсега и по полечка с декларацийките

Две поредни загуби и "Не знам дали Петев остава"

Това ми прилича 1:1 на Черноморец на Балъков преди време - биеха там наред по едно време, обаче после 2-3 загуби, хиксчета и хоп - големия треньор и великия отбор нещо забуксуваха....Не казвам че Разград игра слабо в този мач, но резултатите са налице - за 2 кръга 6 точки назад....
Колкото и да е добър един отбор, вече става напрегнато и в съблекалнята а и извън нея...Собственикът е потрошил бая пари, а не става това, което той иска....А таман и Черно море в следващия кръг да се опъне и да направи най-малко Х в Разград ? Отиде та се не видя в трета глуха "машината" Лудогорец в борбата за титлата....

Сега сериозно - смятам, че Домусчиев има повече акъл от почти всички собственици на родни клубове и няма да прави промени в изграден отбор и като футболисти и като треньорски щаб....Вярно, че му се иска да стане шампион още сега, но може и да не стане още тази година (Бойко, Тара и Внешторгов друго са решили вече), трябва да почака и да не се правят трагедии....Защото каквото и да си говорим, в Разград се прави нещо хубаво за родния футбол!Изводът за Разград е да не се вземат много насериозно още отсега и по полечка с декларацийките

...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!
-
![]()
Щото отлично осъзнават, че само Левски печели от тази загуба ...
Те дори утре и да направят нещо в Пловдив, чудесно знаят, че са пътници, и че Левски ще са Шампиони !
За това се чудят к'во да викат ...

Teo написа:Gesha1986 написа:аз не мога да разбера червените защо не се радват!?![]()
![]()
Щото смърди та се не трае, кой го бутат към титлата, като удавник за сламка
ахахахахах

- фифи перото
![]()
Е отговори си-дублиращият отбор...

Хайде пак-честито на славистите и догодина,поне купа!

Make love ,not war!`
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
THE G.A.M.E написа:Gesha1986 написа:аз не мога да разбера червените защо не се радват!?![]()
![]()
Щото отлично осъзнават, че само Левски печели от тази загуба ...
Те дори утре и да направят нещо в Пловдив, чудесно знаят, че са пътници, и че Левски ще са Шампиони !
За това се чудят к'во да викат ...
Не ни подценявайте, все пак сме ЦСКА, Локото да се съобразят с нас