White Snake написа:marmi52 написа:publicimage написа:Темата се оказа благодатна, живна най-накрая и форума на Славия![]()
Над 600 мнения за кефа на изстрадалите слависти!
За 2-3 дена се изписа толкова, колкото сигурно не е писано за Славия през почти 100 годишната и история
![]()
Няма как да не се пише, когато историята се фалшифицира !
Фалшифицира се историята на България като държава. Фалшифицира се и историята на футболната игра у нас.
Пак питам: колко от вас са живяли по Бай Тошово време ? Тези, които са живяли по това време чували ли са, че Ботев Пд. е най-стария отбор в България ? Аз съм живял тогава и НИКОГА по онова време не съм чувал подобно нещо !!! Защо не се е говорило това ? Защо не се е знаело ?
От 10-15 години насам започна да се лансира тази теза.
Вярно, феновете на Ботев имат право да го твърдят. Те все пак са фенове на Ботев ...
Аз обаче твърдя, че те имат много повече други поводи за гордост, отколкото това, че са най-стария отбор в България.
Така, както е тръгнало очаквам скоро и Лудогорец да извадят "доказателства", че са най-стария клуб в България ...Очевидно това е някаква мания.
Те имат много пари, а с пари всичко се купува ...
По бай Тошово време те си бяха АФД Тракия и на никой от жълтите не му идваше на ума,че са най-младия столетник в българския футбол.
Бла , бла ,бла ......... дори и АФД Тракия има на двете си емблеми годината 1912 ? Нещо по въпроса ?