ФИНАЛ за купата на България: ЦСКА - СЛАВИЯ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Re: ФИНАЛ за купата на България: ЦСКА - СЛАВИЯ

Мнениеот ros » 24 май 2011 19:39

marmi52 написа:
1913 написа:Колоната тръгва между 17:30-17:45.

:)

Благодаря за инфото ! ;)
Между другото продължава арогантното и обидно отношение на ЦСКА и феновете им към СЛАВИЯ. Милен Радуканов нарече СЛАВИЯ индиректно "аутсайдер", а феновете им вече смятат, че ЦСКА е спечелил купата ....
Такова пренебрежително отношение не съм виждал дори в мач между първия и последния в групата.
Утре играят два софийски отбора. Мачът е финал. Турнирен мач, в който всичко се решава в рамките на него.
Двата отбора са си разменили по една победа с 1:0 през сезона. Моментната форма няма никакво значение в такъв мач.
Поведението на фенове и ръководство на ЦСКА е меко казано обидно и неадекватно.

Надявам се, че белите ще натрият наистина носа на червените заради тяхното високомерие ! ;)

Щом казваш минаваме на другата вълна...

Утре е финалната среща за Купата на България между ФАВОРИТА - Славия, държал се геройски и загубил предпоследния мач като домакин само с 0 на 3 от Вицешампиона на страната, а в последния изненадващо и със съдийска аванта за Монтана загубиха в северозападния град и бледото копие на някогашния гранд ЦСКА, който бе размазан, разпокитен, смлян от бой от едва петия в класирането с 4-1. След задължителната победа, която цяла България очаква, героите в бели екипи ще бъдат на една крачка от групите в ЛЕ. Президентът на най-стария столичен клуб обеща на над 100те хиляди бели фенове, които ще останат извън стадиона, поради лимитираните бройки на билетите, че Славия ще размаже слабаците от Борисовата градина и след впечатляващия до момента сезон някак си по естествен път ще завърши и тази футболна година - с победа на неговия отбор. ....... Няма смисъл да пиша повече......

Ако се засягате на "аутсайдер" бъдете готови да сте фаворити и да понесете всички последствия от това. Славия е отбор с достойнства, но ми се струва, че сами правите така, че да ви набием канчетата, ама яко. Ако сте хитри (вие очевидно не сте) щяхте да понесете малко червените настроения и да се покажете с цялата си сила по време на мача. И после да оберете лаврите... Има огромен шанс обаче да се почувствате като онези тийнейджъри, които мечтаят на глас пред приятели за "първия път" и след него да не искате да си спомняте за случката. Дано сте ме разбрали

Нека по-добрия победи!!! ;)
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
iori
Контакти:

Мнениеот iori » 24 май 2011 21:02

Важно е да стане истински финал, а ние славистите можем да си мечтаем колкото си искаме. Дори и да паднем искам да е с достойнство и все пак топка е колкото и зле да сме играли до тук, това означавали че директно трябва да ви дават купата щото цяла пролет прогресирате? Есента друга песен пеехте при всички слаби мачове които направихте.
[wrapimg=]http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQuXQZcGXjvSnqBZOZRo_xvL7OsSlqmCWs1xvstjpwB7sN32tJn[/wrapimg][wrapimg=]http://sporta.bg/pictures/3988285_160__[/wrapimg]

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 24 май 2011 21:26

iori написа:Важно е да стане истински финал, а ние славистите можем да си мечтаем колкото си искаме. Дори и да паднем искам да е с достойнство и все пак топка е колкото и зле да сме играли до тук, това означавали че директно трябва да ви дават купата щото цяла пролет прогресирате? Есента друга песен пеехте при всички слаби мачове които направихте.

Да бе, съгласен съм, ама да се засягаш от това че ви смятат за аутсайдери е просто смешно... А и в края на краищата се върнете 2-3 седмици назад и чуйте епитетите с които Венци "хранеше" футболистите си. Просто ЦСКА В МОМЕНТА Е С КЛАСИ НАД СЛАВИЯ и напълно нормално е и феновете и треньорите да смятат така. А какво ще стане на мача... утре по това време вече сигурно ще се знае

ВАЖНОТО Е ПО-ДОБРИЯТ ОТБОР ДА ПОБЕДИ
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

zeleniq
Контакти:

Мнениеот zeleniq » 24 май 2011 21:32

Айде слависти, мачкайте ! Боли ме фара вече и за Европи и тн...Просто не мога да си представя как бих подкрепял ЦСКА в подобен мач. Вие заслужавате тази купа ! Успех ! ;)

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 24 май 2011 21:34

Напротив, дори сме много толерантни към вас, не спряхме да ви слушаме надменните и арогантни изказвания, отсъстваше дори елементарно уважение към съперник, само приказвахте колко сме слаби, колко сме били малко, как сме продавали мачове, не знам си какво и не знам си защо ;) Броите Купата за вече спечелена, мислите вече за 4-тия предварителен кръг и т.н.
Да, ама не :!: :!: :!: Вие сте тези, които имате да губите повече от този мач ; вие сте тези, които са самообявихте за най-добрият отбор в България, че Купата ви е сигурна, че нямаме никакъв шанс ;) Ако едно нещо съм разбрал, то е, че когато подходиш с пренебрежение и неуважение към съперника, съдбата ти го връща много мръсно - така както върна на левскарите в 1-вия кръг ;) Ние и да загубим, няма да е сензация, но ако ви ударим, ще станете за смях на цяла България и всички останали фенове ще ви подлудим по форумите, на работа, на училище, в университетите, в кафетата и където се сетите, 3 дни ще ви е срам да се показате където и да е ;) И точно това заслужавате повечето, малцина са умерените фенове на ЦСКА, които осъзнават, че не винаги фавортитът печели задължително ;)
Утре е денят на Славия, помнете ми думите :!:
Изображение

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 24 май 2011 21:44

Баща ми е славист и ви уважавам отбора ама вие вече ставате за смях...Реално погледнато кой е фаворит в мача??? Славия от 14мача има 2 победи и 2 равни :!: каква е статистиката за ЦСКА? Последния мач на Васил Левски гледахте ли го?
Нека утре стане здрав мач и който е по-заслужил да бие
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 24 май 2011 21:49

lisynger написа:Баща ми е славист и ви уважавам отбора ама вие вече ставате за смях...Реално погледнато кой е фаворит в мача??? Славия от 14мача има 2 победи и 2 равни :!: каква е статистиката за ЦСКА? Последния мач на Васил Левски гледахте ли го?
Нека утре стане здрав мач и който е по-заслужил да бие

Никой не отрича, че ЦСКА е фаворита, но вие се оляхте с надменност и арогантност, нима не е така ? Недей забравя, че пърбенството и Купата са съвсем отделни турнири, ако играехме шампионатен мач, бих се съгласил с вашите приказки, но така да ни отписвате, и то на финала, просто няма как да не ви изиграе лоша шега ;)
Изображение

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 24 май 2011 21:50

Viktor4o_Rs написа:Напротив, дори сме много толерантни към вас, не спряхме да ви слушаме надменните и арогантни изказвания, отсъстваше дори елементарно уважение към съперник, само приказвахте колко сме слаби, колко сме били малко, как сме продавали мачове, не знам си какво и не знам си защо ;) Броите Купата за вече спечелена, мислите вече за 4-тия предварителен кръг и т.н.
Да, ама не :!: :!: :!: Вие сте тези, които имате да губите повече от този мач ; вие сте тези, които са самообявихте за най-добрият отбор в България, че Купата ви е сигурна, че нямаме никакъв шанс ;) Ако едно нещо съм разбрал, то е, че когато подходиш с пренебрежение и неуважение към съперника, съдбата ти го връща много мръсно - така както върна на левскарите в 1-вия кръг ;) Ние и да загубим, няма да е сензация, но ако ви ударим, ще станете за смях на цяла България и всички останали фенове ще ви подлудим по форумите, на работа, на училище, в университетите, в кафетата и където се сетите, 3 дни ще ви е срам да се показате където и да е ;) И точно това заслужавате повечето, малцина са умерените фенове на ЦСКА, които осъзнават, че не винаги фавортитът печели задължително ;)

От всичко това си задавам следните въпроси:

Последно признавате ли факта че сте аутсайдери в този мач?
Наистина ли смяташ че бяхте много силни, бяхте много честни и пълнихте стадионите и че всяко противно мнение е лишено от логика?

А относно резултата - най-нормалното нещо е ЦСКА да спечели, но на света са се случвали и ще се случват много НЕНОРМАЛНИ НЕЩА. Ако Славия победи, очаквай от мен лично поздравление! Дано не се получи както в Бургас, обаче.

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 24 май 2011 21:57

ros написа:
Viktor4o_Rs написа:Напротив, дори сме много толерантни към вас, не спряхме да ви слушаме надменните и арогантни изказвания, отсъстваше дори елементарно уважение към съперник, само приказвахте колко сме слаби, колко сме били малко, как сме продавали мачове, не знам си какво и не знам си защо ;) Броите Купата за вече спечелена, мислите вече за 4-тия предварителен кръг и т.н.
Да, ама не :!: Вие сте тези, които имате да губите повече от този мач ; вие сте тези, които са самообявихте за най-добрият отбор в България, че Купата ви е сигурна, че нямаме никакъв шанс ;) Ако едно нещо съм разбрал, то е, че когато подходиш с пренебрежение и неуважение към съперника, съдбата ти го връща много мръсно - така както върна на левскарите в 1-вия кръг ;) Ние и да загубим, няма да е сензация, но ако ви ударим, ще станете за смях на цяла България и всички останали фенове ще ви подлудим по форумите, на работа, на училище, в университетите, в кафетата и където се сетите, 3 дни ще ви е срам да се показате където и да е ;) И точно това заслужавате повечето, малцина са умерените фенове на ЦСКА, които осъзнават, че не винаги фавортитът печели задължително ;)

От всичко това си задавам следните въпроси:

Последно признавате ли факта че сте аутсайдери в този мач?
Наистина ли смяташ че бяхте много силни, бяхте много честни и пълнихте стадионите и че всяко противно мнение е лишено от логика?

А относно резултата - най-нормалното нещо е ЦСКА да спечели, но на света са се случвали и ще се случват много НЕНОРМАЛНИ НЕЩА. Ако Славия победи, очаквай от мен лично поздравление! Дано не се получи както в Бургас, обаче.

1.Аутсайдер във финален мач е прекалено относително понятие, приемам че ЦСКА е в по-добра форма например и може би с по-големи шансове, но не и че ние сме тотален аутсайдер, както смятате вие ;)
2.Не сме били много силни, не сме и пълнили стадионите толкова, но това не пречи да ви бием :) Впрочем същото важи и за вас, есента вие бяхте както ние пролетта ...
3.Благодаря за поздравлението, ще го чакам, при честна ваша победа ще направя същото 8-)
Изображение

Потребителски аватар
levskar in CY
Контакти:

Мнениеот levskar in CY » 24 май 2011 22:07

Евала пич!Успех утре и им затворете устите! ;)
Изображение

Върни се в “Славия”