Мнениеот sky1 » 24 юни 2012 15:05
Sure things-благодаря ти ,че ме подмладяваш.Високо топче си,но като едно животно с М започващо се криеш зад Владко и Ангел.Благодаря,че ме каниш ама от друго име,вероятно си ПР или връзки с обществеността.Аз не съм чул Владо да оспорва 1912 година,ако греша ме опровергай,а за Ангел лично съм чел думите му ,че за 1912 година няма какво да оспорва.Дебата и личната ми закачка с Владо беше за вашата година (в по-малка степен) и за строителството на стадионите(в по-голяма степен).Та каквото е имало съм го казал.И дебата за който те канят не е за 1912 година ,а за 1926-разбери се с тях поне да знам за какво съм поканен.
Та вероятно Недко Каблешков не е писал за Ботев ,а за някакъв друг тим,може би за ЖСК.Вероятно Ляпчев се е заблудил,дори и всички през годините,но се яви ти (високото топче) да кажеш как всичко е лъжа.
Не знам колко съм умен,но да ми дойде на идея да събирам глупаци за да фалшифицираме събития едва ли може да ми дойде на главата.Толкова тъпа идея само на високите топчета им хрумват,не съм дорасъл до такива чутовни и велики мисли.Казах ти въпрос на манталитет и най-малко ме блазни това как ме оценяваш,мен има кой да ме оценява и от кой да трупам съвет. От хейтъри с два грама мозък,дори и да са най-високите топчета нямам как да се трогна,не съм изпаднал толкова ниско.