XXV кръг - СЛАВИЯ - Черно море - 0:1
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: XXV кръг - СЛАВИЯ-Черно море
Убеден бях, че Славия ще продаде и този мач и заложих 20 кинта на победи на ЦСКА, Минъор и Черно Море
Да е жив и здрав бате Венци - тази вечер водката за мача на Ман.Юн е от него

- Viktor4o_Rs
- Контакти:
С такива отбори като Славия искаме да има честно първенство,защо не играха днеска и така дадоха огромно предимство на Черно море в борбата за четвъртото място.Отвратителна история.
1986,2010,2013
velez написа:Убеден бях, че Славия ще продаде и този мач и заложих 20 кинта на победи на ЦСКА, Минъор и Черно МореДа е жив и здрав бате Венци - тази вечер водката за мача на Ман.Юн е от него
![]()
ами честито. Не че си гений, но си спечелил. Аз примерно си мислех че има и "бивши" к--ви и не го играх- прецаках се. Ще ми е за урок
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Каква продажба бе малоумници, Христов удря греда минути преди края, просто сме безобразни и главната вина затова е на наставника ни
ОСТАВКА

- POPCORN
- Контакти:
Viktor4o_Rs написа:Каква продажба бе малоумници, Христов удря греда минути преди края, просто сме безобразни и главната вина затова е на наставника ниОСТАВКА
![]()
![]()
се сетите с оставките, ама ще е късно
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
- Пловдив1926
- Контакти:
Viktor4o_Rs написа:Каква продажба бе малоумници, Христов удря греда минути преди края, просто сме безобразни и главната вина затова е на наставника ниОСТАВКА
![]()
![]()
Бате кво ги слушаш, тоя форум е пълен с диковци, всичките са мултимилионери от залагания
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
![]()
![]()
не се излагай, чак намирисваш.... Христов ще си понесе последствията.... последния мохикан на мутренските отбори
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
qqq написа:Viktor4o_Rs написа:Каква продажба бе малоумници, Христов удря греда минути преди края, просто сме безобразни и главната вина затова е на наставника ниОСТАВКА
![]()
![]()
не се излагай, чак намирисваш.... Христов ще си понесе последствията.... последния мохикан на мутренските отбори
Нищо не разбрах, я по-ясно

Венци продава ! Незнам каква греда е ударил Г. Христов, но за мен този мач беше ясен. Даже дадох прогноза 0:2 !
Не играя отдавна Еврофутбол и затова не го играх, но бях сигурен, че мутрата Венци Стефанов ще бутне рамо на ТИМ !
Миналият мач в Севлиево също е продаден, независимо, че някой от футболистите на СЛАВИЯ са плакали накрая ... Може би не всички са знаели.
И ако утре Севлиево вземат точка или три в Монтана, вече ще съм 100 % сигурен, че Гришата ги спасява ! Те са негов сателит. Направиха доста странни победи тази пролет, след като всички знаем какви са им футболните възможности.
Кокалът не е виновен ! Над него има друг. Венци ги прави тези работи и това не е за първа година !
Така направи и с Вили Вуцов и затова Вили си тръгна ...
[center]
[/center]
[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]
[/center][center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]