Славист на Световното !
Най-после една добра вест и за нас, изстрадалите бели фенове ....
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
[/center]Viktor4o_Rs написа:Така е , Алжир биха Египет и се класирахаКакто вече съм писал , желая му успех и да бъде на Световното , ясно е , че ще го продадем после , момчето заслужава да играе в голям отбор , все пак е най-добрият вратар в първенството
![]()
Много моля разни комплексари да си спестят мненията и заяжданията и да разберат , че Райс няма да играе нито в Левски , нито в ЦСКА , и точка по въпроса
Roger_Federer написа:Viktor4o_Rs написа:Така е , Алжир биха Египет и се класирахаКакто вече съм писал , желая му успех и да бъде на Световното , ясно е , че ще го продадем после , момчето заслужава да играе в голям отбор , все пак е най-добрият вратар в първенството
![]()
Много моля разни комплексари да си спестят мненията и заяжданията и да разберат , че Райс няма да играе нито в Левски , нито в ЦСКА , и точка по въпроса
Ти добре ли си?Я си задай въпроса сериозно?Ти мислиш ли,че някой го иска този в ЦСКА и Левски?Не,не вярвам.Никому не е притрябвал.Да ходи в чужбина ако не иска в Славия вече и готово.Научи се,че като един бежанец се е оказал добър не значи,че други няма и че е станало нещо велико.Приеми,че има други отбори освен Славия,които си имат играчи в пъти по-качестевни.Той вратаря на Пирин е вратар колкото Мболи,какво остава за Петков,Митрев,Караджов,Иво Иванов.

Вратарят на Славия Райс М'боли замина днес за Англия, където ще изкара проби в Манчестър Юнайтед.
Той се качи на редовен полет за Лондон, но самият отрече за подобен вариант с бъдещето си. Предварителната информация е, че Мболи ще тренира една седмица, след което ще се присъедини към националния отбор на Алжир в швейцарския курорт Кранс Монтана, където е първата част от подготовката им за Световното първенство.
"Не знам колко ми е цената. В момента мисля само за Славия. Не отивам в Манчестър Юнайтед, а по свои дела”, каза вратарят на летище „София”.
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов обаче не се притесни да признае, че М'боли отива именно в базата на Юнайтед.
"Рано е да дискутираме този трансфер. Аз съм говорил със сър Алекс Фъргюсън за това момче, така че в момента той отива на проби там. След това ще чакаме отзиви от представянето му. Докато не завърши всичко - независимо в каква посока, няма да коментираме повече”, босът на „белите” пред Българска телеграфна агенция.
„Отнася се и за Кирев, и за М'боли, и за Ивелин Василев - който си има качества и ако го забележат, нека да се развива”, допълни Стефанов.
http://ring.bg/statija/agrupa/slavia/vr ... aited.html
Това си е шокираща новина
Дано успее момчето.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта