Тема за Раис Мболи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Re: Райс Мболи получи повиквателна за националния на Алжир

Мнениеот marmi52 » 04 май 2010 17:06

:)

Славист на Световното ! ;)
Най-после една добра вест и за нас, изстрадалите бели фенове .... ;)
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
hlucho
Контакти:

Мнениеот hlucho » 04 май 2010 18:10

Ма, какво му е алжирското?
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!

Потребителски аватар
Roger_Federer
Контакти:

Мнениеот Roger_Federer » 04 май 2010 18:26

Viktor4o_Rs написа:Така е , Алжир биха Египет и се класираха :) Както вече съм писал , желая му успех и да бъде на Световното , ясно е , че ще го продадем после , момчето заслужава да играе в голям отбор , все пак е най-добрият вратар в първенството :) :) Много моля разни комплексари да си спестят мненията и заяжданията и да разберат , че Райс няма да играе нито в Левски , нито в ЦСКА , и точка по въпроса :mrgreen:

Ти добре ли си?Я си задай въпроса сериозно?Ти мислиш ли,че някой го иска този в ЦСКА и Левски?Не,не вярвам.Никому не е притрябвал.Да ходи в чужбина ако не иска в Славия вече и готово.Научи се,че като един бежанец се е оказал добър не значи,че други няма и че е станало нещо велико.Приеми,че има други отбори освен Славия,които си имат играчи в пъти по-качестевни.Той вратаря на Пирин е вратар колкото Мболи,какво остава за Петков,Митрев,Караджов,Иво Иванов.

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 04 май 2010 19:00

Roger_Federer написа:
Viktor4o_Rs написа:Така е , Алжир биха Египет и се класираха :) Както вече съм писал , желая му успех и да бъде на Световното , ясно е , че ще го продадем после , момчето заслужава да играе в голям отбор , все пак е най-добрият вратар в първенството :) :) Много моля разни комплексари да си спестят мненията и заяжданията и да разберат , че Райс няма да играе нито в Левски , нито в ЦСКА , и точка по въпроса :mrgreen:

Ти добре ли си?Я си задай въпроса сериозно?Ти мислиш ли,че някой го иска този в ЦСКА и Левски?Не,не вярвам.Никому не е притрябвал.Да ходи в чужбина ако не иска в Славия вече и готово.Научи се,че като един бежанец се е оказал добър не значи,че други няма и че е станало нещо велико.Приеми,че има други отбори освен Славия,които си имат играчи в пъти по-качестевни.Той вратаря на Пирин е вратар колкото Мболи,какво остава за Петков,Митрев,Караджов,Иво Иванов.

Хаха , не спираш да се излагаш и да доказваш , че грам не разбираш от тая игра :mrgreen: Радвам се , че си се припознал , защото именно такива като теб визирах ;) Райс е класи над Митрев и Караджов , а и е много по-млад от Петков и Иванов , и неслучайно журналистите го избраха за най-добър вратар в първенството :) Така че , драги ми смехурко , пак ти казвам да си гледаш фалиралите отбори и да ни спестяваш "компетентните" си мнения :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 04 май 2010 21:24

Той не беше ли от Франция :?:
[offtopic]Аз се надявах да го натурализираме защото след Иванков няма кого да ни пази :cry:[/offtopic]
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

Parmalat

Вратарят на Славия замина на проби в Манчестър Юнайтед

Мнениеот Parmalat » 05 май 2010 14:28

Вратарят на Славия Райс М'боли замина днес за Англия, където ще изкара проби в Манчестър Юнайтед.

Той се качи на редовен полет за Лондон, но самият отрече за подобен вариант с бъдещето си. Предварителната информация е, че Мболи ще тренира една седмица, след което ще се присъедини към националния отбор на Алжир в швейцарския курорт Кранс Монтана, където е първата част от подготовката им за Световното първенство.

"Не знам колко ми е цената. В момента мисля само за Славия. Не отивам в Манчестър Юнайтед, а по свои дела”, каза вратарят на летище „София”.

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов обаче не се притесни да признае, че М'боли отива именно в базата на Юнайтед.

"Рано е да дискутираме този трансфер. Аз съм говорил със сър Алекс Фъргюсън за това момче, така че в момента той отива на проби там. След това ще чакаме отзиви от представянето му. Докато не завърши всичко - независимо в каква посока, няма да коментираме повече”, босът на „белите” пред Българска телеграфна агенция.

„Отнася се и за Кирев, и за М'боли, и за Ивелин Василев - който си има качества и ако го забележат, нека да се развива”, допълни Стефанов.

http://ring.bg/statija/agrupa/slavia/vr ... aited.html

:shock: Това си е шокираща новина :!: Дано успее момчето.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
per4i_vd
Контакти:

Re: Вратарят на Славия замина на проби в Манчестър Юнайтед

Мнениеот per4i_vd » 05 май 2010 14:38

дано успее, не е лош вратар, а бате Венци пак ще лапне некой лев, ама то така се прави....... ;)
Изображение

Потребителски аватар
1913
Контакти:

Мнениеот 1913 » 05 май 2010 15:05

Успех, Райс!
[center][wrapimg=]https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/s350x350/1782155_10203359119959520_2077530093_n.jpg?oh=d835df5c333af43a2432f0d8305f9166&oe=586C0965[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
eMs1
Контакти:

Мнениеот eMs1 » 05 май 2010 15:15

Единия (Стефанов) ".....говорих лично с САФ...", другия М'Боли ".....отивам по лична работа, не на проби...." 8-)

Върни се в “Славия”