СЛАВИЯ - ЦСКА (Купа на България)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Re: СЛАВИЯ - ЦСКА (Купа на България)

Мнениеот Viktor4o_Rs » 23 ное 2011 18:02

mistreated написа:Не се косете бе, 200 пъти ви казах, че мача за първенство не се игра. Не се игра и днешния мач. Титаните и Дебелия станаха прекалено гъсти и тези 2 мача го доказаха.

Няма логика в думите ти ;) Реално за вас важно е да станете шампиони, Купата не ви е приоритет. Така че е глупаво да се смята, че с лека ръка ще рискувате да изпуснете първото място, само за да се махне Радуканов, те Титаните ако искаха, можеха да си го махнат винаги ;)
Иначе днес за мача съм съгласен с колегите - слаб мач, в който ние все пак играхме по-добре и имахме повече шансове за гол, а ЦСКА ни би след грешката на Златков. Но го има и това във футбола, какво да се прави.
Според мен тактиката на Кушев с Жу и Галин по крилата просто не става вече, трябва да си играем с двама чисти нападателя ;) Много слаб мач на Божов, Галин и Жуниор ...
Изображение

Потребителски аватар
iori
Контакти:

Мнениеот iori » 23 ное 2011 18:13

Играхме слабо и футболистите не дадоха всичко от себе си за да напердашат ЦСКА. Зад мен седяха едни цесекари в трета възраст и те не можаха да повярват какви грешки правеше некадърния съдия.
[wrapimg=]http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQuXQZcGXjvSnqBZOZRo_xvL7OsSlqmCWs1xvstjpwB7sN32tJn[/wrapimg][wrapimg=]http://sporta.bg/pictures/3988285_160__[/wrapimg]

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 23 ное 2011 18:34

Дори и по-добри, явно не можахме да се преборим. За пореден път голямо браво на привържениците на белите!

[wrapimg=]http://img2.sportal.bg/uploads/galery/2011_11/slavia_cska/images/7MDM1314.jpg[/wrapimg]
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 23 ное 2011 19:05

8-)

Излъгах се и днес да дойда. Съжалявам ! Доста селски мач се получи. ЦСКА не блестеше, но игра точно толкова, колкото да продължи. Бях с един футболист от "А" група. Той е неутрален. Каза: "СЛАВИЯ явно толкова си могат, а ЦСКА не се напрягаха много да играят". Според мен е прав.
Аз, както винаги имам по-различно мнение от останалите. Съгласен съм с пича, който каза, че Венци и Титаните са станали близки. Днес също имам съмнения относно мача.
Ако все пак се е играл, Даниел Златков потвърди предупреждението на онзи миньорски фен, който ни го честити с думите, че ще продаде всеки мач, който може да се продава. Мисля Petroff се казваше. Иначе не мога да си обясна как последния в отбраната тръгва да лъже двама противникови футболисти ... Нищо чудно Роналдо да го видим следващия сезон в ЦСКА. Той има качества, но има и друго ... В Перник знаят какво ...
Наистина повече няма да идвам да ги гледам. Славия на Венци Стефанов няма нищо общо с моята СЛАВИЯ. :(
Разочарова ме и публиката. Бялата публика винаги се е славела като една от най-интелигентните и разбиращи от футбол.
Днес ръкопляскаха на Даниел Златков въпреки идиотската му грешка. Аплодираха при смяната му и Юруков, но за мен този мач той не даде всичко от себе си. Галин е излязъл от форма. Жу, както обикновено - много деен, но ялов футболист откъм гола. Очаквах повече от Ники Божов.
Илийката ни връзваше играта в центъра. Той отново доказа, че във футбола няма млади и стари, а можещи и неможещи. След смяната му загубихме центъра.
Forever, видях ви хореографията и даже участвах в нея ! ;) :lol: Бях точно до онзи пич, който на твоята снимка се вижда, че си е подал ръката. Той реши точно в този момент да покаже среден пръст на червените фенове. :lol:
Надвикахте малобройните цесекари, но какво от това ? Отпаднахме ... :(
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 23 ное 2011 22:46

marmi52 написа:Излъгах се и днес да дойда. Съжалявам ! Доста селски мач се получи. ЦСКА не блестеше, но игра точно толкова, колкото да продължи. Бях с един футболист от "А" група. Той е неутрален. Каза: "СЛАВИЯ явно толкова си могат, а ЦСКА не се напрягаха много да играят". Според мен е прав.
Аз, както винаги имам по-различно мнение от останалите. Съгласен съм с пича, който каза, че Венци и Титаните са станали близки. Днес също имам съмнения относно мача.
Ако все пак се е играл, Даниел Златков потвърди предупреждението на онзи миньорски фен, който ни го честити с думите, че ще продаде всеки мач, който може да се продава. Мисля Petroff се казваше. Иначе не мога да си обясна как последния в отбраната тръгва да лъже двама противникови футболисти ... Нищо чудно Роналдо да го видим следващия сезон в ЦСКА. Той има качества, но има и друго ... В Перник знаят какво ...
Наистина повече няма да идвам да ги гледам. Славия на Венци Стефанов няма нищо общо с моята СЛАВИЯ. :(
Разочарова ме и публиката. Бялата публика винаги се е славела като една от най-интелигентните и разбиращи от футбол.
Днес ръкопляскаха на Даниел Златков въпреки идиотската му грешка. Аплодираха при смяната му и Юруков, но за мен този мач той не даде всичко от себе си. Галин е излязъл от форма. Жу, както обикновено - много деен, но ялов футболист откъм гола. Очаквах повече от Ники Божов.
Илийката ни връзваше играта в центъра. Той отново доказа, че във футбола няма млади и стари, а можещи и неможещи. След смяната му загубихме центъра.
Forever, видях ви хореографията и даже участвах в нея ! ;) :lol: Бях точно до онзи пич, който на твоята снимка се вижда, че си е подал ръката. Той реши точно в този момент да покаже среден пръст на червените фенове. :lol:
Надвикахте малобройните цесекари, но какво от това ? Отпаднахме ... :(

И кой по-точно си, щом си тръгнал да обясняваш? И до кой по-точно футболист от "А" група си, че не мога да разпозная такъв? До един от тези, които са си протегнали ръцете на горната снимка забелязвам например себе си (в долната) и не стоя до играч от "А" група.

Изображение

Коментарите за продаден или нагласен мач, в случая за мен са абсурдни и няма да ги коментирам. Знам, че имаш право на мнение. Моето в случая е, че мачът не беше селски, а относително добър за БГ стандартите (не от най-добрите, но не и чак селски). Славия игра относително добре, създаде повече положения и заради грешката на Златков, затворената игра на ЦСКА и пропуските на Славия, резултатът е този. А това, че сме надпяли някого, че сме били повече, или че за пореден път сме направили хубава хореография за разлика от опонента в мач за купата, няма връзка със значението на загубата. Публиката на Славия НЕ е виновна, а потърпевша! Това не значи, че трябва да е пасивна! Напротив! Дали извън стадиона, както и вътре в него, славистите са активни, което им прави чест, както и отборът им - голям длъжник.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 23 ное 2011 23:06

Дани Златков беше стабилен във всичките мачове досега, сега че е сбъркал да го обявим за продажник и да го псуваме ли ? Не, това е в репертоара на други публики, не и на славистката ;) А и снощи му се е родило детенце, да му е живо и здраво :) Тук вече идва вината на Кушев, щом го е пуснал титуляр, при условие че не е бил концентриран на 100 % за мача.
Също не вярвам в приказките за уговорки, виждал съм немалко уговорени мачове, повярвайте, в тях няма да се допусне положението като това на Живко Желев в последните минути на двубоя ;) Нито пък щеше да има толкова корнери и карамболи в наказателното на ЦСКА.
Изображение

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 23 ное 2011 23:09

Очакваше се, че "Белите" ше загубят!
:|
Левски завинаги в моето сърце![

Потребителски аватар
1913
Контакти:

Мнениеот 1913 » 23 ное 2011 23:57

"Играли смо добро, али ни смо имали шанса" :lol:

Поздравления за феновете на Славия, които подкрепиха отбора, днес се свърши чудесна работа...
[center][wrapimg=]https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/s350x350/1782155_10203359119959520_2077530093_n.jpg?oh=d835df5c333af43a2432f0d8305f9166&oe=586C0965[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
1913
Контакти:

Мнениеот 1913 » 25 ное 2011 22:15

Не е кой знае какво, но поне е от сърце

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=TrYp4QGFLnY[/youtube]
[center][wrapimg=]https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/s350x350/1782155_10203359119959520_2077530093_n.jpg?oh=d835df5c333af43a2432f0d8305f9166&oe=586C0965[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
pesho_1913
Контакти:

Мнениеот pesho_1913 » 25 ное 2011 22:29

Само Славия!
СЛАВИЯ е любов, а не бизнес - ВЪН боклуците от любимия отбор !
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a121/f/2013/147/3/b/bvb_by_syndikata_np-d66tj6i.gif[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “Славия”